Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Genieten van iets lekkers

Het bruisende Tuincafé

Bij Leurs kun je tussen het winkelen door genieten van een heerlijk hapje en drankje. Het gezellige Tuincafé is altijd onderdeel van ons tuincentrum geweest en opende ook haar deuren toen het tuincentrum werd geopend.

Toentertijd bestond het Tuincafé uit een restaurantgedeelte en een ballenbak. In 2006 werd de speelruimte voor kinderen uitgebreid met een spannende klimtoren. Zo konden de kinderen lekker ravotten, terwijl de ouders genoten van het eten en drinken.

In 2016 is het ‘oude’ restaurant volledig vernieuwd naar het Tuincafé zoals we het nu kennen. Het speelparadijs voor de kinderen is er ook nieuw bijgekomen. 

Meer informatie over het Tuincafé vind je hier.

     

     

Ontbijtje en high tea

In ons gezellige Tuincafé kun je terecht voor een heerlijk ontbijtje en high tea in een gezellige, groene atmosfeer.

Wist je al dat we verschillende varianten van onze high tea hebben? Zo kun je naast onze vertrouwde high tea, ook kiezen voor een moeder en kind high tea en een high tea gecombineerd met een bloemenworkshop.

Meer informatie over onze verschillende soorten high tea vind je hier.

     

     

Italiaanse sferen bij La Piazza

La Piazza is het Italiaanse restaurant waar je tijdens het eten en drinken in mediterrane sferen waant. La Piazza is geopend bij de aanbouw in 2017 en sindsdien krijg je hier de heerlijkste pizza’s en pasta’s geserveerd. Met mooi weer kun je zelfs op het fijne buitenterras tussen de olijfbomen en citrusbomen in de zon genieten van deze lekkere Italiaanse gerechten. 

Meer informatie over La Piazza vind je hier.

     

     

Typisch Leurs: de Leurs wafel

Als wafels gebakken worden, ruikt dat natuurlijk heerlijk! Dat was precies de gedachte die speelde toen Tuincentrum Leurs haar deuren in 1997 opende. De geur van versgebakken wafels komt je tegemoet zodra je de entree van onze winkel binnenstapt. We waren namelijk op zoek naar iets wat snel op te eten is én wat ook nog eens heerlijk ruikt. De wafelcorner werd gebouwd in 1997 en niet snel daarna werd de Leurs wafel een waar begrip.

Ondertussen serveren we de Leurs wafel bij veel verschillende activiteiten. Zo krijg je onze heerlijke wafel bij de high tea, als je een bloemenworkshop volgt en als dank voor de koren die hebben gezongen tijdens de kerstshow. Daarnaast hebben we ook verschillende varianten op de klassieke Leurs wafel gehad. Denk aan de Vasteloavend wafel met slagroom en confetti.

Het recept van de Leurs wafel is natuurlijk altijd geheim geweest en dat zal ook zo blijven. Mocht je toch benieuwd zijn naar dat ene geheime ingrediënt? Dan kunnen we alleen maar zeggen dat dit heel veel liefde is!