Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Business

Al vanaf juni 2014 mag Tuincentrum Leurs zich Business Bloemist noemen en daar zijn wij erg trots op. Als Business Bloemist staan wij 365 dagen voor u klaar als leverancier en verzorger van al uw groenprojecten.

Denk hierbij aan het inrichten en onderhouden van het groen op uw werkplek, het bezorgen van bloemen of planten bij uw relaties of personeelsleden en het bloemenabonnement, waarbij wekelijks op zorgvuldige wijze een vers arrangement wordt geplaatst op een representatieve plek in uw bedrijf. Ook voor het upliften van een plek binnen uw bedrijf waar u vaak met uw relaties zit, zijn alle mogelijkheden in huis bij Tuincentrum Leurs. Natuurlijk kan alles online bij ons besteld worden; wij zijn 7 dagen per week geopend.

Misschien dat u nog niet had gedacht aan zo’n servicepakket van Tuincentrum Leurs maar er is nog zoveel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van kerstpakketten, bloemschikworkshops voor en met relaties en personeelsleden of een Weber Barbecue Workshop! Als Weber Diamond Dealer bieden wij u de mogelijkheid met relaties of personeelsleden een exclusieve Barbecue Workshop op maat te boeken onder leiding van onze gecertificeerde Weber Grillmasters.

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken uw relatiebeheer op bijzondere wijze inhoud te geven.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Onze collega´s Wilma en Wilfred staan u graag te woord.

Telefonisch: 077-3216004
E-mail: [email protected]

  

planten bedrijven business tuincentrum Leurs Venloplanten bedrijven business tuincentrum Leurs Venloplanten bedrijven business tuincentrum Leurs Venlo

planten bedrijven business tuincentrum Leurs Venloplanten bedrijven business tuincentrum Leurs Venloplanten bedrijven business tuincentrum Leurs Venlo

 

Contactformulier

Heeft u vragen over ons assortiment of onze dienstverlening? Wilt u meer weten over acties, promoties, nieuwe ontwikkelingen, activiteiten ? Of heeft u gewoon een kleine opmerking over deze website? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Maar geef ons ook wat tijd om op uw vragen te antwoorden. Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

 

Velden met * zijn verplicht.
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Leurs in Venlo
Straelseweg 370
5916 AD Venlo

(0031) (0)77 3216000
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  09.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.00 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.00 - 18.00 uur
 Donderdag  09.00 - 21.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 21.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 18.00 uur
 Zondag  09.30 - 18.00 uur


Kom gezellig een hapje eten in ons Tuincafé of bij La Piazza Leurs!