Tuinmeubelen Venlo

Tuinmeubelen kopen in VenloAls u alles uit uw tuin wilt halen mogen comfortabele tuinmeubelen niet ontbreken. Bij Tuincentrum Leurs te Venlo weten we wat u nodig heeft om uw tuin helemaal compleet te maken. De grootste collectie tuinmeubelen vindt u in Venlo.

Showroom met tuinmeubelen bekijken?

Het gehele assortiment kunt u komen bekijken in onze showroom. Ons deskundige personeel maakt graag een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij verkopen ook tuinmeubelen in ons tuincentrum in Venlo van het merk ‘Own Living’. Oersterk, modieus en zeer betaalbaar. Of u nu op zoek bent naar loungesets, tafels, stoelen, parasols of kussens, wij hebben voor eenieder wat wils in ons brede en ruime assortiment.

Shop uw tuinmeubelen in ons tuincentrum in Venlo!

Kom daarom snel eens langs in ons tuincentrum en laat u verrassen door een keur aan tuinmeubelen. In Tuincentrum Leurs in Venlo vindt u vele voorbeelden van de mogelijkheden en opstellingen van verschillende tuinsets. Probeer een lounge set uit of laat u zich inspireren door de opstelling van de tuinmeubelen in onze showroom in Venlo. Mogelijkheden zijn er te over, u kunt ook altijd contact met ons opnemen! 

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.