Tuinmeubelen Limburg

groot assortiment tuinmeubelen bij tuincentrum Leurs in LimburgWilt u tuinmeubelen kopen in Limburg? Bij tuincentrum Leurs kunt u terecht voor allerlei soorten tuinmeubelen. Van praktische tot sfeervol en luxueus. Wat voor uitstraling u ook zoekt, wij hebben altijd tuinmeubelen die bij u passen. Onze collectie is uitgebreid en van hoge kwaliteit, daarom zijn wij al 25 jaar bekend als tuinmeubelspeciaalzaak.

Complete tuininrichting

Wanneer u bij ons tuincentrum in Limburg komt om tuinmeubelen te kopen kunt u zelfs opstellingen laten maken van de tuinmeubelen die u wilt combineren. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Naast tuinmeubelen kunt u bij Leurs in Limburg ook mooie paviljoens en comfortabele tuinkussens kopen, voor een complete tuininrichting. Vergeet ook niet om bij onze terrasverwarming te kijken, zodat u nog langer kunt  genieten van uw tuin!

Tuinmeubelen bij Leurs in Limburg

Wat voor tuinmeubelen u ook zoekt: wij hebben het allemaal in ons tuincentrum in Limburg. Zelfs insecten werende gordijnen en zwembaden. Met onze tuinmeubelen creëert u een gezellige tuin met uitstraling waar u heerlijk van kunt genieten. Wij zijn 7 dagen per week geopend: kom daarom gezellig langs bij tuincentrum Leurs.

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.