Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tuinmeubelen Limburg

Kom tuinmeubelen van diverse materialen kopen in Venlo!

Wil je tuinmeubelen kopen in Limburg? Bij Tuincentrum Leurs kun je terecht voor allerlei soorten tuinmeubelen. Van praktisch tot sfeervol en luxueus: bij ons vind je precies de stijl die bij jou past. Tuincentrum Leurs is al 25 jaar lang dé tuinmeubelspeciaalzaak!

Materiaalkeuze en onderhoud van de nieuwe meubels voor in jouw tuin in Limburg

Bij Tuincentrum Leurs in Limburg koop je tuinmeubelen van verschillende materialen. Wij vertellen je graag iets over de voor- en nadelen van deze materialen en hoe je er voor kunt zorgen dat de meubels mooi blijven. Houten meubels zorgen bijvoorbeeld voor een mooie, natuurlijke uitstraling, maar ze hebben wel intensief onderhoud nodig. Om te voorkomen dat de meubels verkleuren, kun je ze het best twee keer per jaar bewerken met tuinmeubelreiniger en insmeren met een dikke laag tuinmeubelolie. Dit laatste kun je het best aanbrengen met een borstel. Meubels van kunststof of gevlochten Wicker hebben het minste onderhoud nodig. De meubels zijn goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Je kunt pas gekochte meubelen inspuiten met 'protector spray'. Bij metalen tuinmeubelen is het vooral belangrijk dat ze niet gaan roesten. Check daarom altijd even of de meubels bewerkt zijn met roest-resistente coating en een poedercoating die er voor zorgt dat ze weerbestendig zijn.

Prachtige tuinmeubelen bij Tuincentrum Leurs in Limburg

Wanneer je ons tuincentrum in Limburg bezoekt om tuinmeubelen aan te schaffen, kun je zelfs opstellingen laten maken van de Ruime keuze tuinmeubelen in Limburgtuinmeubelen die je wil combineren. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Je vindt bij ons verschillende tuinmeubelsets en loungesets met een eigen stijl. Al ons meubilair is van goede kwaliteit en heeft een zeer betaalbare prijs. Naast tuinmeubelen kun je bij Leurs in Limburg ook mooie parasols en comfortabele tuinkussens kopen. Zo stel je jouw complete tuininrichting samen in ons tuincentrum! Vergeet ook niet om bij onze terrasverwarming te kijken, zodat je ook op de koele zomeravonden nog kunt blijven genieten van jouw tuin. Wat voor tuinverwarming kun je bij ons verwachten?

Twijfel je over het beste type terrasverwarming of het meest geschikte meubilair voor bij jou in de tuin? Schroom niet een van onze medewerkers aan te stoten. Zij staan je graag te woord om advies te geven. Zo wordt winkelen leuk en gemakkelijk!

Tuinmeubelen shoppen in ons gezellige tuincentrum in Leurs

Wat voor tuinmeubelen je ook zoekt: wij hebben het allemaal in ons tuincentrum in Limburg. Zelfs insecten werende gordijnen en zwembaden zijn bij ons gewoon te kopen! Met onze tuinmeubelen creëer je een gezellige tuin met een uitstraling waar je heerlijk van kunt genieten. Onze tuinmeubels en -planten geven jouw tuin een uniek en vrolijk karakter. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Kom daarom gezellig langs bij Tuincentrum Leurs of neem contact met ons op. Na een dag winkelen kun je terecht in ons Tuincafé of restaurant La Piazza Leurs voor een heerlijk hapje of drankje. Beleef jouw ultieme dagje uit bij Tuincentrum Leurs.

Bezoek de webshop