Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tuinmeubelen Limburg

Kom tuinmeubelen van diverse materialen kopen in Venlo!

Wilt u tuinmeubelen kopen in Limburg? Bij Tuincentrum Leurs kunt u terecht voor allerlei soorten tuinmeubelen. Van praktisch tot sfeervol en luxueus: bij ons vindt u precies de stijl die bij u past. Tuincentrum Leurs is al 25 jaar lang dé tuinmeubelspeciaalzaak!

Materiaalkeuze en onderhoud van uw nieuwe meubels voor in uw tuin in Limburg

Bij Tuincentrum Leurs in Limburg koopt u tuinmeubelen van verschillende materialen. Wij vertellen u graag iets over de voor- en nadelen van deze materialen en hoe u er voor kunt zorgen dat de meubels mooi blijven. Houten meubels zorgen bijvoorbeeld voor een mooie, natuurlijke uitstraling, maar ze hebben wel intensief onderhoud nodig. Om te voorkomen dat de meubels verkleuren, kunt u ze het best twee keer per jaar bewerken met tuinmeubelreiniger en insmeren met een dikke laag tuinmeubelolie. Dit laatste kunt u het best aanbrengen met een borstel. Meubels van kunstof of gevlochten Wicker hebben het minste onderhoud nodig. De meubels zijn goed bestand tegen alle weersomstandigheden. U kunt pas gekochte meubelen inspuiten met 'protector spray'. Bij metalen tuinmeubelen is het vooral belangrijk dat ze niet gaan roesten. Check daarom altijd even of de meubels bewerkt zijn met roest-resistente coating en een poedercoating die er voor zorgt dat ze weersbestendig zijn.

Prachtige tuinmeubelen bij Tuincentrum Leurs in Limburg

Wanneer u ons tuincentrum in Limburg bezoekt om tuinmeubelen aan te schaffen, kunt u zelfs opstellingen laten maken van de Ruime keuze tuinmeubelen in Limburgtuinmeubelen die u wilt combineren. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. U vindt bij ons verschillende tuinmeubelsets en loungesets met een eigen stijl. Al ons meubilair is van goede kwaliteit en heeft een zeer betaalbare prijs. Naast tuinmeubelen kunt u bij Leurs in Limburg ook mooie parasols en comfortabele tuinkussens kopen. Zo stelt u uw complete tuininrichting samen in ons tuincentrum! Vergeet ook niet om bij onze terrasverwarming te kijken, zodat u ook op de koele zomeravonden nog kunt blijven genieten van uw tuin. Wat voor tuinverwarming kunt u bij ons verwachten?

Twijfelt u over het beste type terrasverwarming of het meest geschikte meubilair voor bij u in de tuin? Schroom niet een van onze medewerkers aan te stoten. Zij staan u graag te woord om u advies te geven. Zo wordt winkelen leuk en gemakkelijk!

Tuinmeubelen shoppen in ons gezellige tuincentrum in Leurs

Wat voor tuinmeubelen u ook zoekt: wij hebben het allemaal in ons tuincentrum in Limburg. Zelfs insecten werende gordijnen en zwembaden zijn bij ons gewoon te kopen! Met onze tuinmeubelen creëert u een gezellige tuin met een uitstraling waar u heerlijk van kunt genieten. Onze tuinmeubels en -planten geven uw tuin een uniek en vrolijk karakter. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Kom daarom gezellig langs bij Tuincentrum Leurs of neem contact met ons op. Na een dag winkelen kunt u terecht in ons Tuincafé of restaurant La Piazza Leurs voor een heerlijk hapje of drankje. Beleef uw ultieme dagje uit bij Tuincentrum Leurs.

Bezoek de webshop