Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tuincentrum Venray

Leurs is een tuincentrum in de buurt van Venray met een uitgebreid assortiment. Voor een dagje compleet funshoppen bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Tuincentrum Leurs nabij Venray vindt u een uitgebreid assortiment en heeft u de gelegenheid om wat te drinken in ons Tuincafé. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor in de tuin zoals graszoden, maar ook: van barbecues tot tuinmeubels en van tuingereedschap tot potterie. Onze medewerkers staan bovendien altijd voor u klaar om u advies te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Bezoek Tuincentrum Leurs nabij Venray virtueel

Funshoppen bij ons tuincentrum in de buurt van Venray

Of u nu op zoek bent naar barbecuesdierenbenodigdheden of huis en tuin producten. Wij hebben het allemaal in ons grote tuincentrum nabij Venray. We bieden de grootste merken aan: van de gas- en  houtskoolbarbecues van Weber tot de kersthuisjes van Lemax. Bij ons kunt u onder andere:Tuincentrum Leurs nabij Venray

  • Tuinmeubels en loungesets kopen;

  • Een bloemenworkshop volgen;

  • Ons Tuincafé bezoeken voor een luxe ontbijt, High Tea of diner.  

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen in ons tuincentrum; onze indoor speeltuin ligt vlak naast het Tuincafé zodat ze heerlijk kunnen spelen zonder dat u ze uit het oog verliest. Laat de kinderen heerlijk genieten in ons grote speelparadijs, terwijl u op uw gemak uw tuinmeubels en -gereedschappen uitzoekt.

Bij ons tuincentrum nabij Venray verkopen we de beste tuinmeubels en -accessoires 

In ons grote tuincentrum vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze tuinproducten zijn altijd van een hoge kwaliteit en staan te koop voor een redelijke prijs. Zo vindt u bijvoorbeeld:

Waar u ook naar op zoek bent: wij hebben het voor u. Bovendien is ons tuincentrum 363 dagen in het jaar geopend. U heeft dus genoeg tijd om al uw tuinmeubels en -accessoires bij ons tuincentrum in de buurt van Venray in te slaan. Bent u na een gezellig dagje shoppen moe van al dat winkelen? Ons horecapersoneel verwelkomt u graag in ons Italiaanse restaurant La Piazza Leurs. Ook kunt u volop genieten van onze Kerstshow, waar onze complete miniatuur droomwereld van Lemax kersthuisjes is uitgestald.

Kom langs bij het leukste tuincentrum in de omgeving van Venray

Tuincentrum Leurs nabij Venray is zeven dagen per week open. Ook zijn er diverse activiteiten te doen in ons gezellige tuincentrum. Laat u verrassen door ons assortiment. Komt u ergens niet goed uit, dan kunt u altijd advies vragen aan onze deskundige medewerkers. Wij hopen u snel te zien!

Bezoek de webshop