Tuincentrum Limburg

Welkom bij Tuincentrum Leurs in Limburg, het grootste tuincentrum in Limburg, Venlo! Maar liefst 363 dagen per jaar open. Van tuinplanten tot tuinmeubelen, van een bloemist tot een dierenwinkel, bij Tuincentrum Leurs in Limburg vindt u het allemaal.

Tuincentrum voor huis en tuin

In Tuincentrum Leurs in Limburg hebben wij voor u een zeer uitgebreid aantal artikelen voor in en rond uw huis en tuin. Tuincentrum Leurs in Limburg is ruim en overzichtelijk ingedeeld, zodat u altijd kan vinden wat u zoekt. Ook op onze website vindt u alle informatie over onze collectie. Kom dus snel langs bij Tuincentrum Leurs in Limburg, of bezoek ons online!

Bekijk onze website voor alle speciale activiteiten 

De website van Tuincentrum Leurs in Limburg informeert u over het ruime assortiment en over verschillende activiteiten. Zo zijn er gezellige creatieve workshops te volgen. Bij Tuincentrum Leurs in Limburg kunt u ook terecht voor een kinderfeestje. En iedere vrijdag tussen 13.30 en 15.00 uur kunt u naar een gratis consult bij de dierenarts. Neemt u dus vooral uw huisdier mee.

Tuincentrum in Limburg te Venlo

Kom gezellig langs in ons tuincentrum in Limburg!

Mocht u vragen hebben over producten van Tuincentrum Leurs in Limburg, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of komt u eens bij ons langs, de medewerkers van ons tuincentrum in Limburg staan alle dagen van de week voor u klaar!   

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.