Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tuincentrum Limburg

Welkom bij Tuincentrum Leurs in Limburg, het grootste tuincentrum in Limburg, Venlo! We zijn maar liefst 363 dagen per jaar open. Van tuinplanten tot tuinmeubelen, van een bloemist tot een dierenwinkel: bij Tuincentrum Leurs in Limburg vind je het allemaal. Je vindt gegarandeerd de tuinartikelen die je zoekt met behulp van onze medewerkers die jou graag te woord staan. Voor al jouw vragen en problemen kun je bij hen terecht. Zo ga je nooit met lege handen naar huis!

Bezoek Tuincentrum Leurs in Limburg virtueel

Tuincentrum Leurs: de grootste van Limburg!

In Tuincentrum Leurs in Limburg hebben wij voor jou een zeer uitgebreid aantal artikelen voor in en rond het huis en de tuin. Ons ruime aanbod bestaat onder andere uit: 
Ons tuincentrum is ruim en overzichtelijk ingedeeld, zodat je altijd precies kunt vinden wat je zoekt. Ook op onze website vind je al het nieuws over onze collectie. Kom dus snel langs bij Tuincentrum Leurs in Limburg, of bezoek onze webshop. 

Tuincentrum in Limburg te Venlo

Altijd leuke activiteiten bij ons tuincentrum in Limburg

De website van Tuincentrum Leurs in Limburg informeert je over het ruime assortiment en over verschillende activiteiten. Zo zijn er gezellige creatieve workshops te volgen. Ook kan je bij ons terecht voor een kinderfeestje. Jouw kinderen hebben de tijd van hun leven in onze grote indoor speeltuin! En iedere vrijdag tussen 13.30 en 15.00 uur kun je naar een gratis consult bij de dierenkliniek. Neem dus vooral jouw huisdier mee als er problemen zijn. Wil je jouw huisdier graag verwennen? Dat kan ook in ons tuincentrum! Wij hebben alle dierenbenodigdheden, die je maar kunt voorstellen: van speelgoed tot kooien en van kussens tot voer.

Beleef een leuk dagje uit in Limburg bij Tuincentrum Leurs

Mocht je vragen hebben over producten van Tuincentrum Leurs in Limburg, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Of kom eens bij ons langs, de medewerkers van ons tuincentrum in Limburg staan alle dagen van de week, 363 dagen per jaar voor je klaar! Aan het eind van een gezellig dagje winkelen in ons tuincentrum kun je terecht in ons Tuincafé of ons restaurant La Piazza Leurs voor een heerlijk hapje en drankje. Beleef de dag van jouw leven bij Tuincentrum Leurs!