Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Nieuws

5 tips om je tuinplanten tegen vorst te beschermen

Het is lang geleden dat we een Elfstedentochtwinter hadden, maar je weet het maar nooit met Koning Winter. Het is altijd weer spannend hoeveel sneeuw, ijs en kou hij brengt.

Lees meer...
Riverdale Monthly Musthave December

December Giftset Vogue zilver of roze geurkaas en geurstokjes. Verkrijgbaar in onze winkel Tuincentrum Leurs in Venlo

Lees meer...
Kerstster: Woonplant van de maand december

Wat aan de kerstster het eerste opvalt, zijn de prachtig gekleurde bladeren. Die worden vaak aangezien voor de bloemen, maar staan als schutbladeren in een stervorm om de daadwerkelijke bloemen, die klein en geel in het hartje staan.

Lees meer...
Kerstsparren: tuinplanten van de maand december 2019

Niet alleen voor de feestdagen, maar het hele jaar door mooi: spar en zilverspar voor een terras en tuin vol afwisseling.

Lees meer...
Kerstster - Woonplant van de maand december

De Kerstster is natuurlijk de kerst kamerplant van de feest maand december. Prachtige plant voor de kerst in veel verschillende kleuren te verkrijgen in ons Tuincentrum Leurs in Venlo.

Lees meer...
Kerstspar - Woonplant van de maand december

Tuinplant van de kerst maand december is natuurlijk een echte kerstboom. Ook wel een Spar genoemd.

  • Herkomst
  • Verzorgingtips voor consumenten
  • Presentatie- en verkooptips
Lees meer...
Sinterklaascadeaus voor tuiniers

Ons tuincentrum is al helemaal in kerstsfeer - zie ons eerdere bericht over de kersttrends van dit jaar - maar we vieren natuurlijk eerst Sinterklaas.

Lees meer...
Doen! Tuinvogels voeren!

Zet alvast in je nieuwe agenda: van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari 2020 is het in Nederland weer tijd voor de Nationale Tuinvogeltelling en in Vlaanderen voor Het Grote Vogelweekend.

Lees meer...
Tuincentrum Leurs zet Viridicode in!

Tuincentrum Leurs doet als eerste tuincentrum van Nederland mee met een innovatief project om planten beter te coderen en te kunnen volgen. Dit doen we met de Viridicode, dat is een QR code die je nu op veel plantenpotjes voorbij ziet komen in plaats van een normale barcode. Hiermee lopen we voorop in de branche, hopelijk volgt iedereen en hebben we een uniek innovatief volgsysteem voor al het groen! Bekijk hieronder snel de video voor meer info!

...Lees meer...
5 redenen om de tuin niet winterklaar te maken

Decennialang was het motto van tuiniers en hoveniers: de tuin voor de winter netjes aan kant maken. Maar het winterklaar maken van de tuin door alle dode, bruine materialen af te knippen en te verwijderen is inmiddels een achterhaald fenomeen.

Lees meer...
Kersttrends 2019

Kerst wordt dit jaar eerder dan ooit tevoren aangekondigd. Op veel plaatsen heeft de gemeente de kerstverlichting al opgehangen en in de winkels liggen de meest uiteenlopende kerstdecoraties vrolijk naast de zakken pepernoten en chocoladeletters.

Lees meer...
15 Tuintips november 2019

Het herfstweer is als vanouds uitermate grillig, net als de temperatuur die dan weer piekt en dan weer daalt. Maar op een windstille, droge dag kun je nog allerlei praktische klusjes doen om de tuin, het terras en balkon herfstbestendig, fleurig en sfeervol te maken.

Lees meer...
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Leurs in Venlo
Straelseweg 370
5916 AD Venlo

(0031) (0)77 3216000
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  09.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.00 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.00 - 18.00 uur
 Donderdag  09.00 - 21.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 21.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 18.00 uur
 Zondag  09.30 - 18.00 uur


Kom gezellig een hapje eten in ons Tuincafé of bij La Piazza Leurs!