Vandaag zijn wij helaas gesloten
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Nieuws

Top 5 luchtzuiverende kamerplanten

Wist je dat de luchtkwaliteit waarin wij leven, ontzettend belangrijk is voor onze gezondheid? Daarom is het des te belangrijker om planten in huis te nemen die onzuiverheden uit de lucht filteren. Hieronder vind je vijf groene luchtzuiveraars die je zeker in huis wilt nemen.

...Lees meer...
Kerstthema – Pink Forest

Pink Forest is een kerstthema dat je meeneemt naar een prachtige fantasiewereld in een magisch bos. Dit thema zorgt voor een dromerige wereld in een weelderige natuur. Tijdens de feestdagen tover jij jouw omgeving om tot een sprankelend sprookje vol met fantasiefiguren en betoverende lichtjes. 

...Lees meer...
Leurs Thuis Tip: Quicktreestand

Is jouw kerstboom al opgetuigd? Bij velen zal tijdens de feestdagen de kerstboom weer een stralend middelpunt vormen vol betoverende lichtjes en glinsterende versieringen. Maar het begint met een boom recht in de standaard te plaatsen. Daarom deze keer in de Leurs Thuis Tip een uitleg over hoe je simpel en snel jouw kerstboom startklaar maakt om op te tuigen.

...Lees meer...
Kerstthema – Masquerade

Het Masquerade kerstthema is een kleurrijk spektakel met een chique uitstraling. We zien een overdaad aan versieringen met elementen geïnspireerd op een exclusieve cocktailparty. Dit bruisende thema vormt eenheid door continu dezelfde heldere kleuren in de versieringen terug te brengen. De overdaad aan luxe in combinatie met maskers, cocktails en veren zorgen samen voor een mysterieus geheel.

...Lees meer...
Yucca: Woonplant van de maand december 2020

De Yucca komt uit de familie van de agave-achtigen, de Agavaceae, waartoe ook woonplanten zoals Dracaena, Beaucarnea en Cordyline behoren.

Lees meer...
Kerstthema – Mountain Lodge

Mountain Lodge is een heerlijk winters kerstthema waarin de charme van een witte kerst goed naar voren komt. Met Mountain Lodge creëer je tijdens de feestdagen een schitterend ijsparadijs. Samen met het koele kleurenpalet zorgen de winterelementen voor een heerlijke sfeer. Kortom, als je van winterse invloeden houdt, is dit kerstthema echt iets voor jou!

...Lees meer...
Hoe verzorg ik een kerstboom?

We gaan weer richting het einde van het jaar en de gezellige feestdagen zijn weer in zicht. Daarbij is niets leuker om een mooie boom uit te zoeken die binnen in huis als middelpunt zal stralen. Naast warme lichtjes, glinsterende kerstballen en een sierlijke piek, hoort hier natuurlijk ook een gezonde boom bij. Hoe je jouw kerstboom gezond houdt, dat lees je hier!

...Lees meer...
Kerstthema - Wild Glam

Ons favoriete kerstthema is Wild Glam. Dit prachtige thema waant je tijdens de feestdagen voor even in de lobby van een duur hotel. Het kleurenpalet bestaat uit warme, aardse kleuren die samenkomen met invloeden uit Afrika. Glitters en gouden details worden in balans gebracht met het rauwe van de natuur. Wild Glam is over de top luxe en glamour en daarmee een heerlijk thema om zelf mee aan de slag te gaan.

...Lees meer...
Leurs Thuis Tip: adventsstuk

De aanloop naar kerst gaat natuurlijk samen met de adventsperiode. Mooie adventskransen met vier kaarsen zullen velen van jullie wel kennen. Maar er is veel meer mogelijk dan de standaard krans. Wij laten in deze Leurs Thuis Tip zien hoe je met mooie droogbloemen een modern adventsstuk maakt. 

...Lees meer...
Met de barbecue de winter door

Barbecueën in de wintermaanden wint steeds meer aan populariteit. Voorheen werd vooral de barbecue in de zomer gebruikt, maar tegenwoordig zien we steeds meer mensen het gehele jaar door barbecueën. Daarbij zien we dat vooral wintergerechten goed tot hun recht komen op de barbecue. Ook de manier hoe we een barbecue gebruiken is aan het veranderen. Het kiezen voor een goede barbecue is daarom ook zeer aan te raden. Reden genoeg dus om ook in de winter eens...

Lees meer...
Leurs Thuis Tip: droogbloemen

Droogbloemen zijn weer helemaal terug van weggeweest en niets is leuker om zelf aan de slag te gaan met deze mooie trend. In onze Leurs Thuis Tip leggen we je uit hoe je zelf aan de slag kunt gaan met droogbloemen en hoe je zelf een mooi boeket schikt. Het is heel eenvoudig en het staat ontzettend leuk in je interieur!

...Lees meer...
Bakken vol herfstkleur

De bomen worden kaal, veel planten worden bruin en het coronavirus waart nog steeds rond. Je zou er een herfstdip van krijgen.

Lees meer...