Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Lemax huisjes

Wil je Lemax huisjes kopen om echt in de kerstsfeer te komen? Kom naar tuincentrum Leurs! Wij verkopen verschillende Lemax producten, zodat je jouw eigen winterwonderland kunt samenstellen. Wij hebben keuze uit verschillende kersthuisjes en bewoners voor jouw kerstdorp. Zo vind je gegarandeerd de artikelen die je zoekt.

Onze kerstshow in beeld

Een ruime keuze Lemax huisjes
Een ruime keuze Lemax kersthuisjes bij Tuincentrum Leurs!

Bouw een compleet dorp of voeg enkele huisjes toe aan jouw eigen collectie. Wat de plannen ook zijn, bij Tuincentrum Leurs kun je de Lemax huisjes kopen die je zoekt. Met de Lemax producten creëer je snel een gezellige kerstsfeer in jouw huis. Tuincentrum Leurs is 363 dagen per jaar open, dus zelfs in de gezelligste tijd van het jaar kun je jouw hart ophalen in ons tuincentrum. Je kunt in ons tuincentrum onder andere terecht voor:

Wanneer je ons tuincentrum bezoekt, kun je bovendien een kijkje nemen bij onze kerstshow, waar een compleet kerstdorp staat uitgestald. Wij hebben al meerdere malen de prijs voor beste kerstshow van Nederland gewonnen, dus dit is zeker de moeite waard!

Lemax huisjes kopen bij Tuincentrum Leurs

Bij tuincentrum Leurs kun je alle Lemax huisjes kopen die je maar wilt. Bekijk ons assortiment op de website. Daar kun je direct in de webshop bestellen. Lemax heeft weer erg originele producten op de markt gebracht en wij verkopen het allemaal! Wat dacht je van een authentiek hot chocolate kraampje, een trein met rails, een kermisattractie, diverse versierde huisjes of een Ski piste? Bekijk ook altijd even onze speciale kerstacties. Op onze website zie je op welke huisjes en versieringen korting geldt. Maar het leukste is natuurlijk om gewoon even langs te komen op de kerstmarkt van Tuincentrum Leurs voor al jouw Lemax huisjes en figuurtjes en natuurlijk een ruim assortiment kerstversiering. 

Breed assortiment Lemax huisjes en nog veel meer

Rond de kerstdagen vind je bij Tuincentrum Leurs een breed assortiment Lemax huisjes en andere kerstversieringen, maar de rest van het jaar zijn wij er ook om jouw huis te versieren. Kijk bijvoorbeeld eens rond op onze afdeling woonaccessoires of kamerplanten. Kom binnenkort eens bij ons langs, we zijn 363 dagen per jaar geopend!

Bezoek de webshop