Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kamerplanten Limburg

De mooiste kamerplanten kopen in Limburg

 

 

 

 

 


 

 

Wil je kamerplanten kopen in Limburg? Kom voor een gevarieerd assortiment kamerplanten naar Tuincentrum Leurs. Wij hebben voor elk wat wils: grote of kleine planten, luchtzuiverende planten of bloeiende planten. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en geven je graag advies. Bij ons koop je daarom de beste kamerplanten die altijd een mooi plekje in jouw woonkamer krijgen.

Leuk om te kijken: Tip van Leurs over vetplantjes

Creëer sfeer met de kamerplanten van Tuincentrum Leurs in Limburg 

Kamerplanten kopen in Limburg is bij Tuincentrum Leurs een leuke ervaring en kan zelfs in een dagje uit veranderen. Als je vragen hebt over kamerplanten kunnen onze medewerkers je helpen met jouw aankoop. Tuincentrum Leurs is gelegen in Venlo en biedt een groot assortiment planten, zowel voor binnen als buiten. Je koopt bij ons:

Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod woonaccessoires en interieurmeubels. Ook heb je bij ons de keuze uit een groot assortiment van binnenpotterie en mandwerk. Zo heb je altijd een geschikte pot voor jouw nieuwe aankoop.

Kamerplanten kopen Limburg, natuurlijk bij Leurs

Wanneer je kamerplanten wilt kopen in Limburg kom je natuurlijk langs bij Tuincentrum Leurs. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend, 363 dagen in het jaar. Je hebt dus tijd genoeg om gezellig een keer bij ons op bezoek te komen om jouw kamer- en tuinplanten te kopen. Wij bezorgen je een compleet dagje funshoppen. In ons Tuincafé kan je altijd terecht voor een hapje of drankje. Bovendien bezorgen wij je aan het eind van een vermoeiende dag een volledig luxe diner in ons Italiaanse restaurant La Piazza Leurs! Ook voor jouw kinderen is er genoeg te beleven in Tuincentrum Leurs in Limburg. In ons grote speelparadijs hebben zij de dag van hun leven terwijl jij rustig op zoek kunt gaan naar de mooiste kamerplanten voor in huis.  Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Bekijk dan ons assortiment voor binnen online en plaats een bestelling. Wij zorgen ervoor dat jouw planten ongedeerd en op tijd bij je worden afgeleverd. Voor een gezellig dagje uit breng je een bezoekje aan Tuincentrum Leurs, waar kamerplanten kopen een belevenis is.

Planten voor in de kamer en prachtige bloemen koop je bij ons tuincentrum in Limburg

Je koopt bij ons tuincentrum in Limburg niet alleen hele mooie kamerplanten, maar ook de mooiste bloemen. Onze deskundige bloemisten stellen graag een mooi boeket voor je samen. Je kunt ook bij ons terecht voor rouwwerk en trouwboeketten. Bestel de bloemen online of kom bij ons langs!