Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kamerplanten Limburg

De mooiste kamerplanten kopen in Limburg

 

 

 

 

 


 

 

Wilt u kamerplanten kopen in Limburg? Kom voor een gevarieerd assortiment kamerplanten naar Tuincentrum Leurs. Wij hebben voor elk wat wils: grote of kleine planten, luchtzuiverende planten of bloeiende planten. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en geven u graag advies. Bij ons koopt u daarom de beste kamerplanten die altijd een mooi plekje in uw woonkamer krijgen.

Leuk om te kijken: Tip van Leurs over vetplantjes

Creëer sfeer met de kamerplanten van Tuincentrum Leurs in Limburg 

Kamerplanten kopen in Limburg is bij Tuincentrum Leurs een leuke ervaring en kan zelfs in een dagje uit veranderen. Als u vragen heeft over kamerplanten kunnen onze medewerkers u helpen met uw aankoop. Tuincentrum Leurs is gelegen in Venlo en biedt een groot assortiment planten, zowel voor binnen als buiten. U koopt bij ons:

Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod woonaccessoires en interieurmeubels. Ook heeft u bij ons de keuze uit een groot assortiment van binnenpotterie en mandwerk. Zo heeft u altijd een geschikte pot voor uw nieuwe aankoop.

Kamerplanten kopen Limburg, natuurlijk bij Leurs

Wanneer u kamerplanten wilt kopen in Limburg komt u natuurlijk langs bij Tuincentrum Leurs. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend, 363 dagen in het jaar. U heeft dus tijd genoeg om gezellig een keer bij ons op bezoek te komen om uw kamer- en tuinplanten te kopen. Wij bezorgen u een compleet dagje funshoppen. In ons Tuincafé kunt u altijd terecht voor een hapje of drankje. Bovendien bezorgen wij u aan het eind van een vermoeiende dag een volledig luxe diner in ons Italiaanse restaurant La Piazza Leurs! Ook voor uw kinderen is er genoeg te beleven in Tuincentrum Leurs in Limburg. In ons grote speelparadijs hebben zij de dag van uw leven terwijl u rustig op zoek kunt gaan naar de mooiste kamerplanten voor in huis.  Heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Bekijk dan ons assortiment voor binnen online en plaats een bestelling. Wij zorgen ervoor dat uw planten ongedeerd en op tijd bij u worden afgeleverd. Voor een gezellig dagje uit brengt u een bezoekje aan Tuincentrum Leurs, waar kamerplanten kopen een belevenis is.

Planten voor in de kamer en prachtige bloemen koopt u bij ons tuincentrum in Limburg

U koopt bij ons tuincentrum in Limburg niet alleen hele mooie kamerplanten, maar ook de mooiste bloemen. Onze deskundige bloemisten stellen graag een mooi boeket voor u samen. U kunt ook bij ons terecht voor rouwwerk en trouwboeketten. Bestel de bloemen online of kom bij ons langs!