Bloemen bezorgen Venlo

Bloemen bezorgen VenloBij tuincentrum Leurs in Venlo heeft u de mogelijkheid om bloemen te laten bezorgen. In ons tuincentrum hebben we een bloemenspeciaalzaak ingericht waar u terecht kunt voor losse snijbloemen, bloemstukken en decoraties. Daarnaast zijn we al 2 jaar een business bloemist, wat betekend dat wij bloemwerk verzorgen voor de zakelijke markt.

Bloemen bezorgen voor speciale gelegenheden

Naast boeketten leveren wij ook speciale bloemstukken. Zo leveren wij ook bruidswerk, wat inhoudt dat wij het bruidsboeket en de versiering en bloemstukken op locatie verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om rouwstukken met bloemen te laten bezorgen van ons tuincentrum in Venlo. Vraag onze medewerkers in het tuincentrum naar de mogelijkheden.

Tuincentrum in Venlo verzorgt uw bloemen

Voor welke gelegenheid u ook op zoek bent naar bloemen, bij tuincentrum Leurs vindt u het. Van bloemstukken voor bruiloften of begrafenissen tot mooie boeketten. Kom langs bij ons tuincentrum in Venlo en laat de bloemen van uw keuze bezorgen. Bent u niet in de buurt? Bezoek dan onze webshop, waar u online een aantal boeketten en bloemstukken kunt laten bezorgen.

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.