Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Bloemen bezorgen Venlo

Bij Tuincentrum Leurs in Venlo heb je de mogelijkheid om bloemen te laten bezorgen. In ons tuincentrum hebben we een bloemenspeciaalzaak ingericht waar je terecht kunt voor losse snijbloemen, boeketten, bloemstukken en decoraties. Daarnaast zijn we al twee jaar een business bloemist, wat betekent dat wij bloemwerk verzorgen voor de zakelijke markt.

Laat jouw bloemen bezorgen door Tuincentrum Leurs in Venlo

Onze medewerkers zijn echte professionals die verstand hebben van bloemen en de mooiste boeketten en bloemstukken in elkaar zetten. Je kunt bij ons onder andere terecht voor:Bloemen laten bezorgen in de buurt van Venlo

Kies uit één van onze prachtige kant en klare boeketten of laat zelf iets samenstellen.

Bloemen bezorgen voor speciale gelegenheden in de omgeving van Venlo

Naast boeketten leveren wij ook speciale bloemstukken. Onze boeketten zijn er in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een bont gekleurd boeket of heb je liever een zonnig geel of lieflijk roze bosje bloemen? Wij bezorgen je het boeket van jouw dromen! Ook voor bruidswerk ben je bij ons aan het juiste adres. Hierbij verzorgen wij het bruidsboeket, de versiering én de bloemstukken op locatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de aankleding van jouw bruiloftsfeest, want bij Tuincentrum Leurs in Venlo wordt overal aan gedacht.  Daarnaast is het mogelijk om rouwstukken met bloemen op de juiste locatie te laten bezorgen. Wij weten als geen ander hoe bloemen een stukje troost kunnen bieden bij een verdrietige gebeurtenis als een begrafenis. Daarom zijn onze rouwboeketten met liefde en gevoel samengesteld. Vraag onze medewerkers in het tuincentrum naar de mogelijkheden.

Tuincentrum Leurs in Venlo bezorgt al jouw boekettenLaat uw bloemen bezorgen in de omgeving van Venlo

Voor wat voor gelegenheid je ook op zoek bent naar bloemen, bij Tuincentrum Leurs vind je precies wat je zoekt. Van bloemstukken voor bruiloften of begrafenissen tot mooie boeketten voor een speciaal persoon: je bent bij ons aan het juiste adres! Kom langs bij ons tuincentrum in Venlo en laat de bloemen van jouw keuze bezorgen. Ben je niet in de buurt? Bezoek dan onze webshop, waar je online de prachtigste boeketten en bloemstukken kunt laten bezorgen. Wij zorgen er altijd voor dat jouw bloemen helemaal intact en op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!