Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Barbecue Limburg

Geen zomer is compleet zonder een prachtige barbecue in de tuin of op het terras in Limburg. Bij Tuincentrum Leurs kunt u terecht voor barbecues van uitstekende kwaliteit, die er ook nog eens prachtig uitzien! Een barbecue-maaltijd in Limburg is niet compleet zonder een barbecue van Tuincentrum Leurs! Bekijk een deel van ons aanbod in de webshop, of kom langs in ons tuincentrum voor ons gehele aanbod barbecues. 

Barbecue kopen? Kom naar Tuincentrum Leurs in Limburg!

Bij Tuincentrum Leurs in Limburg is het altijd fijn winkelen. De brede gangpaden en ons ruime assortiment zorgen ervoor dat uw winkelervaring optimaal wordt. Tuincentrum Leurs verkoopt barbecues van verschillende merken, maar is ook de enige Weber Diamond Dealer in Limburg! U kunt voor vrijwel alle barbecues bij ons terecht, waaronder:

​Barbecue merken:

Barbecue Limburg_Tuincentrum Leurs

Doordat u bij Tuincentrum Leurs voor allerlei soorten barbecues terecht kunt, heeft u een hele ruime keuze! Of u nou op zoek bent naar een gasbarbecue, houtskoolbarbecue, elektrische barbecue of een complete rookoven; bij Tuincentrum Leurs in Limburg kunt u voor alle soorten terecht! Iedere soort barbecue heeft zo zijn voordelen, zo is een gasbarbecue erg makkelijk om te verplaatsen en kunt u de temperatuur goed regelen. Een houtskoolbarbecue geeft u het originele barbecue-gevoel en een elektrische barbecue is binnen de kortste tijd klaar om gerechten op te bereiden. Een rookoven geeft uw gerechten die lekkere rokerige smaak! Naast verschillende soorten barbecues, zit er natuurlijk ook verschil in het merk barbecue. U kunt bij Tuincentrum Leurs terecht voor onder andere barbecues van de merken Weber en Big Green Egg. Beide merken staan voor hartstikke goede kwaliteit barbecues!

Weber barbecue kopen in Limburg

Een Weber barbecue kopen in Limburg doet u natuurlijk bij Tuincentrum Leurs. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de elektrische barbecue Weber Q 2400. Deze elektrische barbecue van Weber is voorzien van handige werkbladen, zodat u geen ruimte te kort komt om heerlijke gerechten te bereiden! Weber barbecue's zijn al jaren één van de populairste barbecues van Nederland en wij zijn met trots al meer dan 10 jaar een Weber dealer! 

Barbecue Limburg_Tuincentrum Leurs

Barbecue-accessoires kopen in Limburg

Naast prachtige barbecues van merken zoals Weber en Big Green Egg, kunt u natuurlijk ook langskomen bij ons Tuincentrum in Venlo voor de mooiste en handigste barbecue-accessoires. Met goed gereedschap zorgt u ervoor dat uw barbecue in Limburg nog gemakkelijker verloopt. Van schoonmaakborstels tot wanten die tegen de hitte beschermen, u vindt het allemaal bij Tuincentrum Leurs. Barbecue-accessoires online bestellen? Ook dit is mogelijk. Dus woont u niet in Limburg, maar wilt u wel deze prachtige barbecue-accessoires voor bij de barbecue? Bestel dan nu online in onze webshop! 

Barbecue workshops in Limburg

Naast dat u barbecues kunt kopen bij Tuincentrum Leurs, is het ook mogelijk om barbecue workshops bij ons in Limburg te volgen! Dit is niet alleen hartstikke leuk om te doen, maar ook om cadeau te geven! U leert meer over verschillende kookmethodes op de barbecue en hoe u de barbecue-accessoires het beste kunt gebruiken! Tot ziens bij één van onze barbecue workshops!