Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Workshops

Workshops

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Wat dacht je van een barbecue workshop onder leiding van een echte grillmaster of een gezellige en creatieve bloemenworkshop? Wij hebben weer de leukste workshops voor je klaarstaan. 

 

Bloemenworkshops

Wij verzorgen al jaren leerzame, maar vooral gezellige bloemenworkshops met keuze uit mooie materialen, decoraties en snijbloemen. De workshops vinden plaats in ons Tuincentrum op het workshop-plein. Aanmelden is hier mogelijk via onze webshop of op onze snijbloemen-afdeling in de winkel. 

Meer informatie en aanmelden voor de bloemenworkshops kan hier

 

Barbecueworkshops

Tijdens de barbecueworkshops gaan wij dieper in op de verschillende kookmethodes en het gebruik van accessoires. Een barbecue is leuk, maar koken op een houtskoolbarbecue of een gasbarbecue is toch net even iets anders dan jouw eigen keuken. Het buitenleven is een populaire ‘lifestyle’. Er gaat niets boven het genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, in het gezelschap van vrienden en familie. Trend is dat we gezond en gevarieerd willen eten, dus ook van de barbecue!

Wij laten je graag zien dat er veel meer mogelijk is dan het bereiden van de welbekende halfgare karbonade en aangebrande worst. Want op de nieuwe generatie Weber-barbecues is het mogelijk om te grillen, stomen, koken, wokken en zelfs brood, flensjes, eieren en pizza te bakken! 

Er staan momenteel geen barbecueworkshops gepland. Houd onze facebookpagina of Instagram in de gaten en ben altijd op de hoogte van de nieuwste activiteiten.