Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Workshops

Workshops

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of een uniek uitje in Venlo? Wat dacht je van een barbecue workshop onder leiding van een echte grillmaster of een gezellige en creatieve bloemenworkshop? Wij organiseren regelmatig leuke, gezellige en natuurlijk leerzame workshops!

Bloemenworkshops

Wij verzorgen al jaren leerzame, maar vooral gezellige bloemenworkshops met keuze uit mooie materialen, decoraties en snijbloemen. De workshops vinden plaats in ons Tuincentrum op het workshop-plein. Aanmelden is hier mogelijk via onze webshop of op onze snijbloemen-afdeling in de winkel. Op dit moment worden er geen bloemenworkshops aangeboden (zomerstop), houd deze pagina en/of onze instagram en facebook-accounts in de gaten om op de hoogte te blijven!

Bloemenworkshops

Barbecue workshops

Tijdens onze 3 uur durende babecue-workshops leer je onder begeleiding van een echte Weber Grill Master alles over het gebruik van diverse type barbecues, verschillende kookmethodes en het gebruik van accessoires. Dit doe je aan de hand van een heerlijk samengesteld menu. Tot slot geniet je gezamenlijk van de heerlijke maaltijd onder het genot van een lekker drankje.

Op dit moment worden er geen barbecueworkshops aangeboden (zomerstop), houd deze pagina en/of onze instagram en facebook-accounts in de gaten om op de hoogte te blijven!

Houd ook onze facebookpagina en/of instagrampagina in de gaten om op de hoogte te blijven!