Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Weber bbq Limburg

Oriënteren op een Weber bbq of een Weber bbq kopen kan je doen bij ons in Limburg! Bij Tuincentrum Leurs in Venlo vindt je een zeer ruime collectie aan Weber barbecues! En dat uiteraard tegen de scherpste prijzen. Niet alleen hebben wij barbecues van verschillende gerenommeerde merken, zoals het alom bekende Weber, maar wij verkopen ook de merken Napoleon, Big Green Egg, Barbecook en The Bastard. Kom je zelf uit Limburg? Kom dan snel eens langs om ons assortiment te bekijken! Je vindt hier gegarandeerd de perfecte Weber barbecue!

Breed assortiment barbecuesWeber bbq kopen in Limburg_Tuincentrum Leurs

Als je een Weber bbq wilt kopen in Limburg is Tuincentrum Leurs in Venlo de beste plek om naar toe te gaan. Wij bieden veel verschillende soorten Weber barbecues. Denk hierbij aan:

Een Weber barbecue staat garant voor kwaliteit. Dit merk barbecue kent vele voordelen. Zo heeft de barbecue een prachtig design wat zeker niet misstaat in je tuin! Daarnaast is er veel aandacht besteed aan veiligheid. Dit staat natuurlijk ook wel op prioriteit nummer één tijdens het barbecuen. Wat het type barbecue ook is, de barbecues zijn niet ingewikkeld. Je hoeft dus niet persé een echte grillmaster te zijn voor dit soort barbecues! Al kunnen wij je wel op weg helpen tijdens een van onze BBQ workshops! Naast barbecues van verschillende prachtige merken en in verschillende stijlen en grootte kan je ook kiezen voor Grill Pro barbecues voor het roken van vlees, vis en gevogelte. Kom dus snel eens langs in Limburg en bezoek Tuincentrum Leurs om het aanbod aan Weber barbecues te bewonderen!

Barbecues_Tuincentrum Leurs

Barbecues, rookovens en buitenkeukens

Voor een Weber bbq ga je naar de gezelligste provincie van Nederland, Limburg. Maar, ook voor buitenkeukens moet je bij ons zijn. Trendhout heeft prachtige houten buitenkeukens. Je zal bij ons zeker slagen, want voor elk budget hebben wij scherp geprijsde barbecues, rookovens en buitenkeukens! Wij kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om een keuze te maken in wat voor barbecue, rookoven of buitenkeuken je moet kiezen. Wij helpen je daarom maar al te graag met al je vragen in ons tuincentrum in de provincie Limburg. Daarnaast geven we je graag advies over deze producten. We doen er alles aan om de perfecte match te vinden!

Barbecue accessoires

Ben je op zoek naar barbecue accessoires? Tuincentrum Leurs heeft een ruime keuze accessoires om het barbecueën voor jou nog aangenamer te maken. Zo vind je bij ons pizzastenen, braadspitten, briketten, bbq hoezen en nog veel meer!
 

Weber bbq kopen in Limburg?

Heb je nog vragen over Weber bbq in Limburg? Of over andere producten van Tuincentrum Leurs zoals rookovens en buitenkeukens in de provincie Limburg? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Je kan natuurlijk ook gezellig eens langskomen met al je vragen en al onze producten in levenden lijve bewonderen. Je kan onze locatie en openingstijden vinden op onze contactpagina. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers staan je maar al te graag ter woord! Dus kom je uit de regio Limburg? Dan hopen wij je gauw te mogen verwelkomen bij Tuincentrum Leurs in Venlo!