Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Weber bbq

Onze mooie afdeling Weberbbqs

Wilt u een Weber bbq kopen? Bij Tuincentrum Leurs bent u aan het juiste adres. Wij hebben een van de grootste barbecue-afdelingen in Nederland. Daarnaast zijn wij in Limburg de enige Weber barbecue dealer! Een Weber bbq kopen is geen probleem bij Tuincentrum Leurs, omdat we het volledige Weber assortiment in voorraad hebben.

Tip van Leurs: zo maakt u uw Weber bbq gemakkelijk aan

Een Weber bbq voor iedereen

Of u nu een simpele of een uitgebreidere Weber barbecue wilt kopen, bij ons kunt u ze allemaal vinden. Een Weber bbq kopen doet u in ons tuincentrum: in ons assortiment vindt u altijd wel een barbecue die bij u past. Daarnaast zijn onze medewerkers u graag van dienst met professioneel advies. Wanneer u voor een Weber barbecue kiest, kunt u bij ons ook een workshop volgen waar u alle ins en outs van de barbecue zult ontdekken. U heeft de keuze uit verschillende workshops, waaronder een basis workshop of een feestelijke kidsworkshop. Onze professionele grillmasters leren u Weberen op een van onze barbecues van topkwaliteit! We hebben een ruime collectie van barbecues:

Er is dus voor elk wat wils. Een gasbarbecue is binnen 15 minuten klaar voor gebruik, terwijl het aanmaken van een houtskoolbarbecue wat meer tijd kost. De gloeiende houtskolen geven het vlees Koop uw bbq van Weber bij Tuincentrum Leurswel een extra diepe smaak, zodat je een knapperig korstje krijgt. Onze rookovens zijn er alleen voor de echte fijnproevers. Door het vuur te dempen met houtsnippers worden gerechten op lage temperaturen gaar. Het soort hout dat je hiervoor gebruikt, geeft een unieke smaak aan je gerecht.

Barbecue van Weber kopen bij Tuincentrum Leurs

Wanneer u een Weber bbq wilt kopen, kunt u zeven dagen per week langs komen bij Tuincentrum Leurs in Venlo. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van een Weber barbecue die bij u past. Wilt u meedoen aan een van onze workshops? Een barbecue workshop boeken doet u heel simpel online. Voor ons gehele aanbod aan barbecues, brengt u een bezoekje aan onze webshop. U kunt ook langskomen in onze winkel. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor barbecuehandschoenen en de lekkerste sauzen bent u bij Tuincentrum Leurs aan het goede adres. Bezoek ook een keer ons Tuincafé voor bijvoorbeeld een heerlijke High Tea!