Weber bbq

Weber bbq kopen bij tuincentrum Leurs de enige Weber barbecue dealer in LimburgWilt u een Weber bbq kopen? Bij tuincentrum Leurs bent u aan het juiste adres. Wij hebben een van de grootste barbecue-afdelingen in Nederland. Daarnaast zijn wij in Limburg de enige Weber barbecue dealer! Een Weber bbq kopen is geen probleem bij tuincentrum Leurs, omdat we het volledige Weber assortiment voeren.

Een Weber bbq voor iedereen

Of u nu een simpele of een uitgebreidere Weber barbecue wilt kopen, bij ons kunt u ze allemaal vinden. Een Weber bbq kopen doet u in ons tuincentrum: in ons assortiment vind u altijd wel een barbecue die bij u past. Daarnaast zijn onze medewerkers u graag van dienst met professioneel advies. Wanneer u voor een Weber barbecue kiest dan kunt u bij ons ook een workshop volgen waar u alle ins en outs van de barbecue zult ontdekken.

Weber bbq kopen bij tuincentrum Leurs

Wanneer u een Weber bbq wilt kopen kunt u zeven dagen per week langs komen bij tuincentrum Leurs in Venlo. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van een Weber barbecue die bij u past. Wilt u meedoen aan een van onze workshops? Een barbecue workshop boeken doet u online.

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.