Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Weber bbq

Onze mooie afdeling Weberbbqs

Wil je een Weber bbq kopen? Bij Tuincentrum Leurs ben je aan het juiste adres. Wij hebben een van de grootste barbecue-afdelingen in Nederland. Daarnaast zijn wij in Limburg de enige Weber barbecue dealer! Een Weber bbq kopen is geen probleem bij Tuincentrum Leurs, omdat we het volledige Weber assortiment in voorraad hebben.

Tip van Leurs: zo maak je jouw Weber bbq gemakkelijk aan

Een Weber bbq voor iedereen

Of je nu een simpele of een uitgebreidere Weber barbecue wilt kopen, bij ons kun je ze allemaal vinden. Een Weber bbq kopen doe je in ons tuincentrum: in ons assortiment vind je altijd wel een barbecue die bij  je past. Daarnaast zijn onze medewerkers je graag van dienst met professioneel advies. Wanneer je voor een Weber barbecue kiest, kun je bij ons ook een workshop volgen waar je alle ins en outs van de barbecue zult ontdekken. Je hebt de keuze uit verschillende workshops, waaronder een basis workshop of een feestelijke kidsworkshop. Onze professionele grillmasters leren je Weberen op een van onze barbecues van topkwaliteit! We hebben een ruime collectie van barbecues:

Er is dus voor elk wat wils. Een gasbarbecue is binnen 15 minuten klaar voor gebruik, terwijl het aanmaken van een houtskoolbarbecue wat meer tijd kost. De gloeiende houtskolen geven het vlees Koop uw bbq van Weber bij Tuincentrum Leurswel een extra diepe smaak, zodat je een knapperig korstje krijgt. Onze rookovens zijn er alleen voor de echte fijnproevers. Door het vuur te dempen met houtsnippers worden gerechten op lage temperaturen gaar. Het soort hout dat je hiervoor gebruikt, geeft een unieke smaak aan je gerecht.

Barbecue van Weber kopen bij Tuincentrum Leurs

Wanneer je een Weber bbq wilt kopen, kun je zeven dagen per week langs komen bij Tuincentrum Leurs in Venlo. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van een Weber barbecue die bij je past. Wil je meedoen aan een van onze workshops? Een barbecue workshop boeken doe je heel simpel online. Voor ons gehele aanbod aan barbecues, breng je een bezoekje aan onze webshop. Je kunt ook langskomen in onze winkel. Onze medewerkers staan je graag te woord. Ook voor barbecuehandschoenen en de lekkerste sauzen ben je bij Tuincentrum Leurs aan het goede adres.