Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerst

Openingstijden Kerst

Iedereen kent de drukte bij de kerstshows en kerstmarkten.  Daarom zijn wij doordeweeks elke dag geopend vanaf 09:00 tot 20:00 uur!

Help je ons mee om de drukte te spreiden?

Kom vooral doordeweeks of kom gezellig avondshoppen. Als je toch graag in het weekend komt, weet dan dat het druk kan zijn en er mogelijk een wachtrij is. Wij dragen bij aan een veilige shop omgeving en willen grote drukte voorkomen. Kom je graag kerstshoppen samen met je gezin? Bedenk dan dat een avondje shoppen net zo leuk kan zijn als een weekenddag! Kom in het weekend het liefst met maximaal 2 personen en maak gebruik van onze extra koopavonden 5 dagen per week!

Aanmelden / reserveren om de Kerstshow te bezoeken, is helaas niet mogelijk!

Is de horeca met kerst open?

Wij houden ons aan alle RIVM-voorwaarden, waardoor je veilig kunt genieten van al onze horeca op basis van beschikbaarheid. Vooraf reserveren kan alleen voor groepen van minimaal 10 personen op maandag-, dinsdag- en woensdagavond tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Door de 1,5 meter afstand hebben wij minder zitplaatsen in de horeca, maar ons tuincafe, Piazza en onze wafelcorner is constant open. We hebben extra horeca ruimte gecreëerd met een gezellig foodplein op onze parkeerplaats op een autovrij gedeelte. Gezellig, veilig en lekker! Je kunt hier terecht voor een hapje en drankje in prachtige oude foodtrucks.

Zijn er speciale horeca-avonden?

  • Elke maandag,- dinsdag,- en woensdagavond tussen 18.00 uur en 21.00 uur bieden wij alle senioren (60 plus) een gratis 2e kopje koffie of thee aan bij ons gebaksarrangement (koffie met gebak)
  • Elke dinsdagavond kunnen kinderen tot en met 12 jaar gratis eten in ons tuincafe (friet met snack) onder begeleiding van een volwassene die ook een hapje bestelt.
  • Elke woensdagavond krijgen kinderen tot en met 12 jaar een gratis kinderpizza in Piazza onder begeleiding van een volwassene die ook een hapje bestelt.

Kan ik met een koor komen zingen?

Helaas zijn koren niet toegestaan volgens de richtlijnen van het RIVM. Indien dit wijzigt zullen wij dit kenbaar maken op onze social media en www.leurs.nl

Is er weer een Lemax-wedstrijd?

Ook dit jaar is er een Lemax-wedstrijd. Stuur je mooiste Lemax-foto’s naar [email protected] en maak kans op een waardebon van 200, 100 of 50 euro. 

Hebben jullie weer een Droomboom?

Wij hebben een Droomboom van 1 oktober tot en met 24 december.

Hierin kun je jouw droom kenbaar maken. Elke maand worden er 5 dromen uit de boom geselecteerd die wij in vervulling laten gaan.

Wat is het goede doel van kerst 2020?

Iedereen mag genieten van een warme en gezellige kerst! Dit jaar schenken we aan 10 verzorgingshuizen en scholen een kerstboom compleet met versiering. Wil jij jouw school of verzorgingshuis verrassen? Geef hen dan op middels ons contactformulier op www.leurs.nl. De winnaars worden begin december geïnformeerd via de mail en krijgen direct na sinterklaas het complete kerstboompakket toegestuurd op de juiste locatie. We vinden het leuk om foto’s te ontvangen als jullie samen de boom opbouwen en versieren. Het betreft een do-it-yourself pakket.

Zijn er speciale kerstavonden?

Houd onze social media en nieuwsbrieven in de gaten voor aankondigingen van speciale acties op koopavonden. Zie ook www.leurs.nl.