Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Graszoden

Tuincentrum Leurs in Venlo levert graszoden van topkwaliteit voor een zeer concurrerende prijs, vanaf € 1,99 per m².Van februari tot eind oktober leveren we speelgazon, vanaf juli leveren we ook schaduwgras. Schaduwgras is een fijn en sterk soort voor in de schaduw, deze kost € 2,50 per m². In ons tuincentrum geven wij u gratis bemestingsadvies en leveren alle produkten die nodig zijn om in 1 middag een perfect kant en klaar gazon aan te leggen!

Graszoden bestellen

We kunnen van maandag tot en met zaterdag dagverse graszoden leveren. Vul het bestelformulier in aan het einde van deze pagina en we reageren zo snel mogelijk (onder kantoortijden) om uw bestelling in behandeling te nemen. Gelieve 2 dagen voor levering uw bestelling doorgeven. We kunnen de leverdatum van uw voorkeur niet garanderen i.v.m. de planning van de bezorgdienst, we nemen hierover contact met u op.

Graszoden ophalen of thuis bezorgen

U kunt op iedere dag van de week bij Tuincentrum Leurs graszoden afhalen. Bel vooraf voor de zekerheid met 077-3216000 of we voldoende op voorraad hebben liggen, dan houden we het apart. We kunnen de graszoden ook bij u thuis afleveren tegen zeer voordelige tarieven. In het bestelformulier kunt u de bezorgkosten bekijken.

Graszoden - aanvraag/bestelling

Gelieve 2 dagen voor levering uw aanvraag in te zenden.
Na het invullen van uw aanvraag zal een medewerker deze in behandeling nemen en u een bevestiging per e-mail toesturen.


Uw gegevens:

Velden met * zijn verplicht.