Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

High Tea

Onze horecagelegenheden zijn conform de richtlijnen (voorlopig) gesloten. Je kunt wel nog genieten van food en drinks to go op onze parkeerplaats en natuurlijk onze wafelcorner in de entree.

Je bent bij ons van harte welkom. Helaas hebben wij door alle maatregelen nog steeds te maken met een beperkt aantal gasten. Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven gebruik te maken van onze horeca hebben wij besloten de high tea voorlopig even niet door te laten gaan. Een high tea duurt namelijk 2-3 uur en zoveel zitplaatsen hebben wij momenteel helaas niet. Natuurlijk zorgen we ook gelijk voor oplossingen:

1. Je mag de waarde van je high tea bon gebruiken voor alle andere gerechten en drankjes op de kaart in het Tuincafé en in La Piazza. Je mag dus ook een heerlijke ijscoupe op ons nieuwe buitenterras nuttigen.

2. We geven je het geld terug.

3. Je komt de high tea gewoon ophalen en geniet er thuis gezellig van.

We hopen op deze manier alle gasten tegemoet te komen, ook de gasten die gewoon even een kopje koffie komen drinken. Groetjes Team Leurs

------

Genieten van een High Tea in Venlo? Dan is het tuincafé van Leurs de ideale plek om te bezoeken. Even lekker genieten met vriendinnen, familie of gewoon gezellig samen met de kids? Reserveer dan onze High tea! Heerlijke koppen thee en de tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen!

High Tea, winkelen een gezellig dagje uit in Venlo

Lekker genieten van een heerlijke High Tea of lunch in Venlo? Combineer een dagje shoppen in ons tuincentrum met een heerlijke High Tea of lunch! Bij ons kun je 6 dagen in de week terecht voor een uitgebreide High Tea en/of gezonde broodjes lunch. Perfect voor een dagje uit met vriendinnen, een verjaardag of een romantisch afspraakje op een zeer groene locatie! Ook kun je jouw kinderen meenemen, wij hebben namelijk kinderstoelen en een speelhoek voor de kinderen. Bekijk hier onze menukaart!

Onderdelen van de High Tea in Venlo

Onze High Tea is een echte traktatie! Waarmee je jouw geliefde,vriendin, moeder of dochter zeker een plezier zou doen.

 • Diverse zoete hapjes, denk aan:
  kersen, wafels met slagroom, scones en spekkoek. Om te smullen!
 • Diverse hartige hapjes
  heerlijke wrap, mini clubsandwich of stokbroodje met uitgebakken spek of proef van onze huisgemaakte eiersalade
 • Soep van de dag
 • Jus d'orange
 • Onbeperkt thee naar keuze
 • Liever koffie? Het 1e kopje koffie is gratis (thee arrangement vervalt)

Het aanbod van onze High Tea kan per seizoen verschillen. Uiteraard willen we altijd zo vers mogelijke producten gebruiken om die reden is het aanbod afhankelijk van het seizoen.

High Tea recensie score: 10

Kwaliteit:      
Service:  
   
Prijs/Kwaliteit: 
  

"Absoluut goede prijs- / kwaliteitsverhouding. Had een dochter / moeder arrangement. Er lag meer dan genoeg op iedere etagère. We gingen met een volle buik naar huis.
Super leuk ook gedaan voor onze kleine meid. Ze kon tussendoor lekker spelen. En alle hapjes waren super aangepast aan de behoefte van een kindje van 7. We komen zeker terug."