Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Bezorgkosten


Gratis Verzending

Cadeaukaarten, Ontbijtbonnen, High Tea bonnen en workshops verzenden we kosteloos.

Standaard bezorgkosten

Als u via de website een product besteld gelden de algemene bezorgkosten van € 6,95. Niet alle producten die op de webshop staan zijn te bezorgen voor dit bedrag. Producten die u niet kunt toevoegen aan de winkelmand zijn groot van stuk of zwaar in gewicht. Indien u deze producten wil bestellen verzoeken we u om contact met ons op te nemen, we maken u dan graag een passende aanbieding.

Bezorgen van bloemen

Regionaal kunnen we boeketten en bloemstukken met onze eigen bezorgdienst bezorgen. We leveren alleen op onderstaande postcodes tegen het genoemde tarief, op andere postcodes kunnen we geen bloemen bezorgen. We laten dan via een Fleurop bloemist in uw regio het product bezorgen.

  Postcodes 5900 t/m 5943 

  € 5,00

  Postcodes 0000 t/m 5899 (via een Fleurop bloemist)

  € 10,00

  Postcodes 5944 t/m 9999 (via een Fleurop bloemist)

  € 10,00


Graszoden

Om de beste kwaliteit de garanderen worden grotere partijen graszoden vers van het land, direct door de leverancier geleverd. Bij het bestellen van de graszoden kunt u deze tarieven terugvinden, de tarieven verschillen per plaats of gemeente. Het bezorgen op zondag is niet mogelijk, ook kunnen we bij kleinere partijen niet de bezorgdatum naar uw voorkeur garanderen, we nemen hierover dan contact met u op.