Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Bezorgkosten


Gratis Verzending

Cadeaukaarten, Ontbijtbonnen, High Tea bonnen en workshops verzenden wij per e-mail.

 

Standaard bezorgkosten

Als er via onze webshop een product wordt besteld gelden de algemene bezorgkosten van € 4,99. Vanaf een bestelling van € 50 zijn de bezorgkosten gratis.

 

  • Binnen de postcodes 5900 t/m 5999 bezorgen wij zoveel mogelijk met onze eigen bezorgservice. 

 

  • In alle overige gebieden bezorgen wij uiteraard ook jouw pakketje. Daarvoor zetten wij onze reguliere pakketdiensten en vervoerders in. Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk gereed te maken voor verzending en hanteren daarbij de normale bezorgkosten. Houd hierbij rekening dat je op tijd jouw bestelling plaatst.

 

  • In Duitsland bezorgen wij met onze eigen bezorgservice op de postcodes 40, 41 en 47. Ook zetten wij onze reguliere pakketdiensten en vervoerders in om jouw bestelling af te leveren. Wij doen ons best je pakket zo snel mogelijk gereed te maken voor verzending en hanteren de normale bezorgkosten. Houd hierbij rekening dat je op tijd jouw bestelling plaatst.

 

Niet alle producten die op de webshop staan zijn te bezorgen voor dit bedrag. Voor graszoden, tuinmeubels, tuinmeubelsets, loungesets en boeketten gelden andere bezorgkosten.

 

Kamerplanten

Kamerplanten worden in dorpen met postcodes 5900 t/m 5999 door onze eigen bezorgservice geleverd tegen € 4,99 verzendkosten. Vanaf € 50 wordt de bestelling gratis geleverd.

 

Graszoden

Bij het bestellen van de graszoden kan het bezorgtarief worden berekend met onze graszoden-rekentool op de website, de tarieven verschillen per postcode. Bezorging op zondag is niet mogelijk, ook kunnen we bij kleinere partijen de bezorgdatum niet altijd naar voorkeur garanderen, mocht dit het geval zijn dan nemen we hierover contact op. 

 

Tuinmeubels, tuinmeubelsets en loungesets

Grote artikelen zoals tuinmeubels, tuinsets en loungesets kunnen we helaas niet versturen als pakketpost en zullen we op een andere manier moeten bezorgen. Daarom hanteren wij voor grote artikelen andere bezorgkosten;

  • tot 25km € 25,- voor NL en DE
  • meer dan 25km € 75,- voor NL en € 95,- voor DE
  • boven een bestelling van € 500,- aan deze categorie vervallen de verzendkosten.

 

Bezorgen van bloemen

Wij bezorgen bloemen in de regio met onze eigen bezorgdienst op postcodes 5911 t/m 5943. Op postcodes buiten deze regio bezorgen wij onze bloemen met Fleurop als bezorgservice. 

 

Verzendkosten binnen de gemeente Venlo (Venlo, Blerick, Steyl, Tegelen, Belfeld, Arcen, Lomm en Velden):

€ 4.99 verzendkosten

Verzendkosten buiten gemeente Venlo:

€ 6.95 verzendkosten

 

Levertijd:
Vandaag voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd! (op zondag bezorgen we helaas niet)
Kies je geen bezorgdatum? Dan bezorgen wij het boeket de eerstvolgende werkdag op het opgegeven adres.

 

Bezorgen van droogbloemen:

Droogbloemen bezorgen wij met reguliere bezorgdiensten. Voor bestellingen onder de € 50 gelden onze reguliere bezorgkosten van € 4,99 en bij bestellingen boven de € 50 bezorgen wij gratis bij jou thuis. 

 

Meer weten?
Bij het bestellen kun je eventueel een ander bezorgadres kiezen en heb je ruimte voor eventuele opmerkingen.
Heb je een andere vraag? Dan kun je tijdens onze openingsuren bellen met 077-3216000. Wij helpen je graag!

 

Bestelling afhalen bij Tuincentrum Leurs

Wil je jouw bestelling afhalen in ons tuincentrum? Dat kan! Meld je eerst met de (uitgeprinte) bevestigingsmail bij onze informatiebalie in de entree hal van ons tuincentrum.

LET OP: onze horeca is nog gesloten. Afhalen van ontbijt & high tea alleen mogelijk via ons magazijn (zijkant links naast de hoofdingang).