Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Parasol Venray

Een mooie parasol kopen voor uw tuin in de buurt van Venray? Tuincentrum Leurs zit in de buurt van Venray en heeft een grote collectie tuinmeubels en loungesets. Parasols en schaduwdoeken kunnen natuurlijk niet aan dit assortiment ontbreken. U vindt parasols en tuinverlichting in allerlei verschillende kleuren en formaten in ons tuincentrum. Zo stelt u dus gemakkelijk uw eigen unieke stijl samen en geeft u uw tuin een gezellige uitstraling. Komt u er niet uit? Schiet gerust een van onze ervaren medewerkers aan die door de winkel lopen. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste meubels en parasols voor bij u in de tuin.
 

Kleurige of stijlvolle parasol kopen in de omgeving van VenrayParasol kopen in de buurt van Venray

In ons assortiment tuinmeubelen hebben we verschillende kwalitatieve merken zitten, waaronder Hartman, 4 Seasons Outdoor en een collectie van onze eigen import. Er zijn dus genoeg verschillende stijlen om uit te kiezen. Wat voor tuinmeubels kunt u bij ons verwachten? Wij verkopen: 

  • Parasols en schaduwdoeken

  • Tuinverlichting

  • Vuurtafels

  • Onderhoudsmiddelen

  • Tuinkussens

Dankzij ons ruime aanbod is het niet moeilijk om meubels uit te kiezen naar jouw eigen smaak. Ook onze parasols zijn er in verschillende soorten en maten. Kom langs bij ons tuincentrum om inspiratie op te doen en bekijk gelijk onze terrasverwarming of tuinplanten. U hebt de keuze uit terrasheaters, tuinhaarden en vuurkorven. Zo kunt u lekker lang genieten van uw tuin; ook tijdens de iets koelere avonden!
 

Kom een parasol kopen bij Tuincentrum Leurs nabij Venray

Wat u ook zoekt, u vindt het bij Tuincentrum Leurs. Ook een parasol kopen doet u gewoon in ons tuincentrum nabij Venray. Bij ons vindt u alles om van uw tuin een paradijs te maken dat geheel naar uw wensen is. Onze vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren over de beste producten. Of u nu advies wilt of een vrijblijvende prijsopgave: ze helpen u graag. Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en zeker een bezoekje waard! Als u geen tijd hebt om ons tuincentrum te bezoeken, bekijkt u gewoon het aanbod in onze webshop, waar u ook producten kunt bestellen

Een gezellig dagje uit bij Tuincentrum Leurs

Uw zoektoch naar een nieuwe parasol in de omgeving van Venray was nog nooit zo gezellig. In het tuincafé van Tuincentrum Leurs kunt u de hele dag terecht om even uit te rusten en een heerlijke maaltijd te nuttigen. Daarnaast vinden er verschillende activiteiten plaats in ons tuincentrum. Kom gezellig langs met de kinderen, er is genoeg te doen!