Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Persberichten

Te gast bij de late night show Renze

Wij willen niet de grootste van de wereld zijn, maar wel de allerleukste! Om te winkelen én om te werken.

Voor dat laatste punt was Peggy Leurs op 4 juli 2022 te gast bij Renze. Het personeelstekort is niet alleen binnen ons bedrijf een groot probleem, maar bij heel veel bedrijven in Nederland. Momenteel hebben wij dan ook nog verschillende vacatures openstaan.

Heb je de aflevering gemist? Bekijk de aflevering dan hier

Heb je de aflevering al gezien en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures op onze website.

          

Beste Leerbedrijf van Nederland

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Stagiaires van verschillende verkoopopleidingen, met name detailhandel of groene branche zijn van harte welkom om te kijken hoe de verschillende stromen van goederen en dergelijke worden afgehandeld in een groot tuincentrum als het onze!

Tuincentrum Leurs is in 2010, 2012 en 2019 uitgeroepen tot het 'Beste Leerbedrijf' van Nederland en ging in 2012 met de 'Human Capital Award' naar huis! 

 

Een warm welkom voor Oekraïners

Via bemiddeling van een selectiebureau dat is aangesloten bij stichting 'Venlo steunt Oekraïne', hebben wij een plek mogen aanbieden aan vluchtelingen uit Oekraïne. Ze werken op verschillende afdelingen binnen ons tuincentrum, zoals in de horeca, snijbloemen, koude kas en buitenafdeling. Het selectiebureau heeft al vijftig mensen uit Oekraïne aan werk geholpen en wij hopen dat dit er nog veel meer mogen zijn. Wij zijn ontzettend blij met de hulp die wij van hen krijgen en hopen dat we ze een warm welkom kunnen blijven geven! 

Het hele persbericht vind je hier bij Omroep Venlo.

Winnaar Human Capital Award 2012

In 2012 heeft Tuincentrum Leurs de Human Capital Award van het Kenniscentrum Handel gewonnen. Onze missie is geluksmomentjes creëren. Voor ons is het dan ook ontzettend belangrijk dat iedereen plezier heeft in de dingen die ze doen en als het eens een keer niet lukt, dat ze het dan eens anders doen. Daarnaast proberen wij een maatschappelijke bijdrage te leveren in onze omgeving. Dat uit zich in het zelf actief deelnemen aan duurzame oplossingen alsook het organiseren van activiteiten en het sponseren van evenementen binnen onze regio.  

Winnaar TuinZaken Retail Award Retailer van het jaar 2017

In 2017 mocht Peggy Leurs de TuinZaken Retail Award Retailer van het jaar 2017 in ontvangst nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan een retailer die staat voor vernieuwing, historie en succes.

Peggy werd geprezen door haar vooruitstrevende bedrijfsvoering. In 2017 werden namelijk net twee innoverende verbouwingen opgeleverd. Dit was het gedeelte van de vijver, barbecues, tuinmeubelen alsook het Italiaanse restaurant La Piazza en een extra speelplek voor de kinderen. Daarnaast bestond ons bedrijf dat jaar 50 jaar als familiebedrijf Leurs en 20 jaar als Tuincentrum Leurs.

De jury was lovend over hoe vooruitstrevend Peggy is in haar bedrijfsvoering, hoe ze samenwerkingen aangaat en hoe ze het bedrijf samen met haar partner en team runt. 

     

Peggy Leurs is genomineerd voor Zakenvrouw Limburg 2017

Samen met twee andere finalisten is Peggy Leurs in 2017 genomineerd voor de titel Zakenvrouw Limburg. De jury kent de titel toe aan leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast wordt bij de zakenvrouw van jaar gekeken of zij een inspirerend voorbeeld vormt voor andere zakenvrouwen.

De jury was lovend over Peggy en haar missie die haar drijft in het ondernemerschap. Peggy laat zien dat je kan groeien door je eigen en unieke visie te volgen. Met haar inspirerende, doeltreffende en innovatieve ideeën gaat ze de uitdaging aan en durft ze haar dromen te volgen. 

     

Winnaar Beste Kerstshow in categorie ‘Groot’

In 2018 mochten wij de eerste prijs voor de Beste Kerstshow in de categorie ‘Groot’ in ontvangst nemen en in 2017 hebben we in diezelfde categorie de tweede prijs gewonnen. De competitie wordt georganiseerd door het vakblad Tuinzaken in samenwerking met Tuinbranche Nederland. Wij zijn ontzettend trots dat wij deze prijs tweemaal achter elkaar hebben mogen winnen. Ieder jaar proberen wij er een nog mooiere kerstshow van te maken en deze prijs is dan ook een mooie beloning voor de vele inspanningen die we samen jaarlijks leveren.

Winnaar Beste Kerstshow 2019 in de categorie ‘Maatschappelijk Betrokken’

In 2019 mochten wij de eerste prijs in ontvangst nemen voor de Beste Kerstshow in de categorie ‘Maatschappelijk Betrokken’. Deze prijs hebben we gewonnen omdat wij ieder jaar een prikkelarme avond organiseren voor mensen die overweldigd raken door teveel prikkels. Door de lichtjes en geluiden van onze kerstshow tijdens de prikkelarme avond tot een minimum te brengen, zorgen we ervoor dat ook deze mensen in alle rust onze kerstshow kunnen bezoeken.

Christmaholic op onze kerstshow

Christmaholic bezoekt ieder jaar onze mooie kerstshow en heeft er ook afgelopen keer weer een leuke vlog van gemaakt. Wil je alles lezen over onze kerstshow van 2022? 

 

Een uitgebreid blogartikel met sfeervolle foto's vind je op de website van Christmaholic.