Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2022 – Frozen Lake

Kersttrend 2022 – Frozen Lake

Spring jij een gat in de lucht als het sneeuwt tijdens de feestdagen? Dan is de kersttrend Frozen Lake iets voor jou. Frozen Lake draait om de charme van een witte kerst en knusse gezelligheid. Benieuwd hoe je zelf de sfeer van een witte kerst in huis haalt? Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

 

Vier de feestdagen in een huisje aan het meer

De elementen van Frozen Lake doen je denken aan een gezellig vakantiehuisje in een bosrijke omgeving aan het water. Beeld je daar een gezellige overkapping bij in met daaronder houten meubels, een vuurkorf en voldoende dekentjes en kussens voor iedereen. Samen warme chocomel drinken, marshmallows roosteren boven het vuur en tijdens de kerstdagen genieten van elkaars gezelligheid! Met een klein gezelschap de kerstdagen vieren is waar Frozen Lake over gaat.

 

Frisse winterse kleuren en natuurlijke elementen

De kleuren van Frozen Lake zijn dit jaar ijzig wit, zilver, mosgroen, mistig blauw en nachtblauw. Het mosgroen doet je natuurlijk denken aan de bosrijke omgeving waarin het meer zich bevindt alsook de natuurlijke elementen zoals vogeltjes, dennenappels en bessentakjes die we terugzien in als ornamenten in de kerstboom en als accessoires voor in huis.

 

Zelf aan de slag met Frozen Lake

Kerstmis met de charme van Frozen Lake is heel eenvoudig zelf te creëren. Ga in je kerstboom voor winterse kerstballen en elementen in de kleuren wit, lichtblauw en donkerblauw. Dit vormt de basis van jouw kerststijl. Decoreer vervolgens je kerstboom met zachtgroene kerstballen en ornamenten. Tot slot ga je aan de slag met natuurlijke elementen zoals takjes met bessen, vogeltjes en houten hangers. Zo maak jij van jouw kerstboom een prachtige witte kerstomgeving!

 

     

     

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5 tips om van jouw kerstdorp een succes te maken

Je eigen kerstdorp bouwen? Wij helpen je graag met tips! 

Lees meer...
Kersttrend 2022 – Bohemian Forest

De Bohemian Forest kersttrend is voor echte natuurliefhebbers die het buitenleven het liefste mee naar binnen nemen. Samen met je vrienden ga je het bos in om de feestdagen te vieren en te genieten van elkaars gezelligheid. Geniet jij ook zo van de serene rust die de natuur met zich meebrengt? Dan is Bohemian Forest zeker iets voor jou.

...Lees meer...
10 x lichtbolinspiratie voor tijdens de feestdagen

We gaan richting de wintermaanden en dat betekent dat de dagen weer korter worden. De afgelopen jaren zagen we steeds meer straten oplichten met onze prachtige lichtbollen aan de gevel. Door deze lichtpuntjes ontstond een prachtige sfeer in het donker. Maar wist je dat de lichtbollen ook voor binnen ontzettend mooi zijn...

Lees meer...
Kersttrend 2022 - So this is Christmas

De klassieker So this is Christmas is een prachtige kersttrend die altijd goed is. Hierbij worden de feestdagen gevierd met veel ouderwetse gezelligheid en een vleugje nostalgie. Vind jij het heerlijk om terug te gaan naar de oude en vertrouwde kerstdagen? Dan is So this is Christmas echt iets voor jou.

...Lees meer...