Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Alle Lemax kerstthema’s op een rijtje

Alle Lemax kerstthema’s op een rijtje

Heb je altijd al willen weten wat nu precies het verschil is tussen alle kerstthema’s van Lemax?  Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

 

Caddington Village

Lemax neemt je met Caddington Village terug in de tijd. Dit kerstthema is geïnspireerd op het Victoriaanse tijdperk van het Verenigd Koninkrijk. De gezelligheid van de feestdagen zie je terug in dit idyllische dorpje. Op straat zien we vrouwen met sierlijke jurken, mannen met hoge hoeden en de kinderen vermaken zich met leuke spellen in de sneeuw. Het is deze nostalgische kerstwereld die Lemax zo leuk maakt en Caddington Village is zeker een aanrader voor een feestelijk kerstdorp voor jou.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Caddington Village 

 

 

Harvest Crossing

Lemax heeft het kerstdorp Harvast Crossing geïnspireerd op het leven van het platteland. De gezelligheid van het familieleven komt in dit kerstthema naar voren door de ambachtelijke winkeltjes, de kleine kerkjes en gezellige huisjes. Vooral met de kleine details zorgt Lemax in dit kerstthema voor een lieflijk karakter. Zo zie je een strik aan het kippenhok, een hondje wachtend op de veranda en een kleurrijke kar met vers fruit. Harvast Crossing brengt het gevoel van nostalgische feestdagen in een gezellig boerendorpje bij jou thuis.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Harvest Crossing

 

 

Playmouth Corners

Met Playmouth Corners inspireert Lemax zich op de nuchtere gezelligheid van een vissersdorpje. In de haven dobberen de vissersboten en aan het strand staat een winkeltje waar je vliegers kunt kopen. Mensen gaan op pad om te vissen en de kinderen spelen vrolijk aan het strand. Het idyllische vissersdorpje Playmouth Corners zorgt voor heerlijke feestdagen met het hele gezin aan zee.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Playmouth Corners

 

JukeBox Junction

Met JukeBox Junction brengt Lemax ons terug naar de jaren vijftig waar grote Amerikaanse auto’s, drive in’s en rock ’n roll het dagelijkse leven zijn. In een bar gooi je een kwartje in de jukebox en worden de beste hits van Elvis Presley gedraaid. Het zijn de tijden van vetkuiven en losse rokken en jij kunt hier tijdens de feestdagen even helemaal naar terug gaan.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van JukeBox Junction

 

Sugar ’n Spice

Lemax geeft snoepgoed in het de Sugar ’n Spice kerstthema een nieuwe dimensie. In deze zoeter dan zoete collectie zien we huisjes van peperkoek versierd met gekleurde lolly’s, heerlijke chocoladerepen en rood-wit gestreepte zuurstokken. Maar ook passeren ijsjes, koekjes en slagroomtoefen de revue. Inwoners van dit heerlijke kerstthema zijn van peperkoek. Ze gebruiken gummybeertjes als bal, lolly’s als ballon en glijden met sleetjes gemaakt van donuts en zuurstokken de berg af. Lemax zorgt er met dit thema voor dat jij er heerlijke feestdagen van maakt!

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Suger 'n Spice

 

 

Facades

Lemax laat zich in Facades inspireren op de gevels van de mooiste architectonische bouwwerken in de wereld. Dit kerstthema heeft iconische bouwwerken in de collectie zoals de St. Patrick’s Kathedraal, een grachtenpand uit Amsterdam en een Irish pub. Met Facades voeg jij de mooiste gevels toe aan jouw kerstdorp.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Facades

 

 

Vail Village

Lemax heeft het kerstdorp Vail Village geïnspireerd op de gezelligheid tijdens wintersport. De besneeuwde pistes, houten blokhutten en skiverhuur huisjes staan centraal. Met Vail Village ga je samen op wintersport en beleef je de feestdagen in de sneeuw. In de avond is het tijd voor glühwein bij het vuur en schnaps bij de après-ski. Wil jij de gezelligheid van skivakantie terug laten komen in jouw kerstdorp ga dan voor Vail Village.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Vail Village

 

 

Santa’s Wonderland

Lemax neemt je met Santa’s Wonderland mee naar de wereld van de kerstman. We komen terecht in de magische wereld op de Noordpool en kijken toe hoe iedereen druk bezig is met de voorbereiding op de feestdagen. De elfen zijn hard aan het werken om alle cadeautjes in te pakken, koekjes en andere lekkernijen worden gebakken in de keuken van Mrs. Claus en de rendieren wachten rustig in de sneeuw om op pad te gaan. Dit samen maakt de kerstwereld van de kerstman een heerlijk tafereel om tijdens de feestdagen bij weg te dromen.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Santa's Wonderland

 

 

Carnival Village

Lemax heeft het kerstdorp Carnival Village geïnspireerd op de kermis. De gezellige rumoerigheid van de kermis doet je denken aan de vele muziekjes door elkaar. De orgelmuziek van de carrousel wordt overstemt door gegil in de verte. Je vindt hier een enorm reuzenrad, de klassieke carrousel en een leuk optreden van acrobaten. Lemax neemt je met Carnival Village mee naar een heerlijke avond op de kermis waar gezelligheid voorop staat.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Carnival Village

 

 

Spooky Town

Lemax wil je laten griezelen met het kerstthema Spooky Town. De angstaanjagende clowns, drummende skeletten en griezelige straatlantaarns zorgen ervoor dat jij niet meer rustig slaapt. Mensen ontwaken uit hun graf terwijl een heks giftige appels verkoopt. Spoken, mummies en skeletten leven met elkaar samen en zorgen voor deze spannende wereld.

Neem hier een kijkje tussen alle artikelen van Spooky Town

 

 

Dit waren alle Lemax kerstdorpen op een rijtje. Voor welk dorp ga jij?

Neem ook een kijkje tussen al onze Lemax artikelen. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

6 tips voor konijnen in de winter

Wil jij jouw konijn ook in de wintermaanden buiten laten verblijven? Veel konijnen kunnen ’s winters goed buiten zijn, maar er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Hieronder lees je alles wat je moet weten om jouw konijn ook de wintermaanden goed door te laten komen.

...Lees meer...
5 opvallende voordelen van kamerplanten in huis

Kamerplanten hebben brengen veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Voor iedereen die nog niet overtuigd is van meer groene vrienden in huis, zetten we hier 5 voordelen van planten op een rijtje.

Lees meer...
In 5 eenvoudige stappen je kerstboom optuigen

De kerstboom optuigen is (voor velen) hét leukste gedeelte in de aanloop naar Kerstmis. Maar ieder jaar is het toch weer even nadenken. Moet eerst de verlichting erin of begin je met de piek? Wij leggen in vijf stappen uit hoe je eenvoudig jouw kerstboom laat stralen in huis.

...Lees meer...
Kersttrend 2021 - Magical Garden

Met de speelse kersttrend Magical Garden decoreer jij jouw huis tijdens de feestdagen om tot een magische kerstwereld. Hierin kun je verschillende tinten roze combineren met terracotta en zilver. 

Lees meer...