Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Kerstmis heeft iets magisch en dat zien we goed terug in deze dromerige en romantische kersttrend. Magical Garden bestaat uit een zoeter dan zoet kleurenpalet. Daarin worden verschillende tinten roze gecombineerd met zilver. Daarnaast zien we veel lichtjes, zachte stoffen en glitters. Met het kerstthema de Magical Garden waan jij je tijdens de feestdagen in een sprookjesachtig droom. 

 

Roze, rozer, rozest!

De kleuren die je terugziet bij Magical Garden zijn parelmoer, poeder roze, fluweel roze, magnolia en terracotta bruin. Deze kleuren vormen samen een mooie combinatie waarin het lieflijke karakter van de kersttrend goed naar voren komt. Daarnaast zie je veel sprookjesachtige figuren de revue passeren zoals paddenstoelen, paraplu’s en vogeltjes. De kerstboom wordt verder versierd met heel veel dromerige bloemen, elfjes, sterren en maantjes. 

 

Fluweel zacht

Niet alleen de kleuren en vormen zijn zoet en vrouwelijk, ook de materialen zoals veren, zijden en fluweel maken het geheel zacht en liefelijk. Opvallend bij deze kersttrend zijn de linten in de bomen. Deze zorgen voor een speels effect met nog meer schitteringen en glitters. 

 

Zelf aan de slag met Magical Garden

Op zoek naar een zoetig en sprookjesachtig thema? Dan is Magical Garden jouw favoriete kersttrend. Om je interieur tot deze lieflijke omgeving om te toveren, zijn de er enkele dingen onmisbaar. Zo zijn er vooral veel verschillende ornamenten in de kleur roze nodig. Denk daarbij aan kerstballen met glitters en pailletten, maar ook hangers in de vorm van paddenstoelen, paraplu’s en vogeltjes. Verder kun je de boom versieren met kleine parapluutjes, fluwelen bloemen, zachte veren en slierten van glitter.

Dit is een kerstthema waarbij je over de top kan gaan door alles met elkaar te combineren. Maar je kunt dit thema ook in een zachtere variant toepassen door enkele elementen te kiezen. Daarmee houd je het beheerst en vredig. Zo kan dit thema ook mooi tot zijn recht komen in jouw huiskamer. 

 

          

          

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Alle Lemax kerstthema’s op een rijtje

Heb je altijd al willen weten wat nu precies het verschil is tussen alle kerstthema’s van Lemax?  Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

...Lees meer...
In 5 eenvoudige stappen je kerstboom optuigen

De kerstboom optuigen is (voor velen) hét leukste gedeelte in de aanloop naar Kerstmis. Maar ieder jaar is het toch weer even nadenken. Moet eerst de verlichting erin of begin je met de piek? Wij leggen in vijf stappen uit hoe je eenvoudig jouw kerstboom laat stralen in huis.

...Lees meer...
Kersttrend 2021 - Christmas Classics

De klassieke kersttrend van 2021 is Christmas Classics. De kleur rood staat samen met de kleuren groen en goud centraal. Deze prachtige kersttrend is zoals we Kerstmis kennen. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Forest Friends

Forest Friends de kersttrend van 2021 waarbij de natuur centraal staat. Groen en bruin worden gecombineerd met licht gouden details. 

Lees meer...