Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2021 - Christmas Classics

Kersttrend 2021 - Christmas Classics

Het ultieme kerstthema is toch wel Christmas Classics. Hier vind je de ultieme kerstklassiekers in de kleuren rood, groen en goud. Hou jij van een traditionele Kerstmis? Dan kun jij je geluk hier niet op! 

 

Rode en gouden pareltjes

De kerstversiering bij Christmas Classics is voornamelijk zoals we kennen uit typische kerstfilms. De kleuren parelmoer, salie groen, fijn groen, kerst rood, ossenbloed en licht goud. De boom wordt rijk gedecoreerd vol met rode en gouden ornamenten. Bij dit kerstthema horen grote kransen en uitbundige tafelversieringen. Heb je een mooie openhaard of trap met leuning in huis? Dan kun je zelfs nog kiezen voor een guirlande waarmee je de sfeer van dit mooie klassieke kerstthema helemaal doorvoert. 

 

Nostalgische feestdagen

In Christmas Classics grijpen we terug naar de oude en vertrouwde feestdagen. Het zijn de feestdagen die we samen onder de boom vieren. De kerstballen kennen we dan ook van vroeger. Dat zijn de kerstballen met versiersels erop, maar ook ornamenten in de vorm van dennenappels, kerstmannen en sneeuwpopjes. Daarnaast zien we veel paddenstoelen, parelkettingen en luchtballonnen terugkomen in de kerstbomen. Het zijn vooral deze ornamenten die dit kerstthema zo lekker klassiek maken.

 

Zelf aan de slag met Christmas Classics?

Kijk een typische kerstfilm en je kan aan de slag met Christmas Classics. Het is dan ook een kerstthema dat qua stijl heel eenvoudig te behalen is. Kies vooral veel kerstballen in rode en gouden kleuren. De kleur groen mag natuurlijk ook niet ontbreken, maar deze kun is ook goed zichtbaar in het groen van de kerstboom, kerstkrans en guirlande. Daarnaast is het leuk om leuke traditionele ornamenten in huis te halen zoals kerstmannen, sneeuwpopjes en dennenappels. Samen met strikken, linten en parelkettingen zorg jij voor een ultiem kerstgevoel tijdens de feestdagen. 

 

           

          

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Met de speelse kersttrend Magical Garden decoreer jij jouw huis tijdens de feestdagen om tot een magische kerstwereld. Hierin kun je verschillende tinten roze combineren met terracotta en zilver. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Forest Friends

Forest Friends de kersttrend van 2021 waarbij de natuur centraal staat. Groen en bruin worden gecombineerd met licht gouden details. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Winter Joy

Winter Joy is de kersttrend van 2021. In dit winterse thema wordt het ijsparadijs buiten gecombineerd met de knusse gezelligheid van binnen. 

Lees meer...
4x de mooiste mediterrane planten

Met mediterrane tuinplanten waan jij je in een zuidelijke oase van rust, ontspanning en geluk. Mediterrane planten zijn ontzettend populair en daarom zetten wij hier de vier meest gekozen voor je op een rijtje.

...Lees meer...