Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2021 - Forest Friends

Kersttrend 2021 - Forest Friends

Het kerstthema Forest Friends neemt ons tijdens de feestdagen terug de natuur in. Voor alle buitenmensen is dit dan ook een fantastisch thema. De aardse kleuren en vele natuurlijke elementen maken het tijdens de feestdagen extra warm en gezellig. 

 

Liefde voor groen

De natuur, en daarmee voornamelijk het bos, staat centraal in dit prachtige kerstthema. Denk aan een mooie boswandeling waarbij de zon door de bomen heen schittert. Dat is het kleurenpalet van Forest Friends met de kleuren licht goud, amber, donker bruin, dennengroen en salie groen. De gouden accenten zijn afgeleid van de schittering van de zon terwijl de overige kleuren het bos representeren. 

 

Levendig bos

De liefde voor de natuur zien we duidelijk terug in de ornamenten van dit rustgevende kerstthema. De vele boselementen zoals paddenstoelen, uilen, egels en eekhoorntjes worden gecombineerd met niet bestaande verschijningen zoals kabouters. Daarnaast zien we in de kerstversiering takken van taxussen en takken met besjes terugkomen. De takken zijn niet alleen leuk voor in kerstboom, maar ook ter decoratie op tafel of als krans aan de muur. Verder zien we veel bladeren, dennenappels en droogbloemen. Het mag allemaal met elkaar gecombineerd worden. 

 

Zelf aan de slag met Forest Friends

Forest Friends is eigenlijk een heel leuk kerstthema om zelf door te voeren. Het brengt het rustgevende van de natuur terug in een stijlvol jasje. Daarnaast brengt het op een rustige manier toch een prachtige kerstsfeer in huis. De hoofdkleuren zijn voornamelijk groen, bruin en goud en dat staat heel mooi in combinatie de natuurlijke ornamenten die hierbij passen.

Het aller leukste aan het kerstthema Forest Friends? Dat is om zelf op pad te gaan om dennenappels, noten en taxustakken te verzamelen. In de kerstboom mogen deze elementen allemaal toegevoegd worden. Dat kun je combineren met houten sterren, stoffen kerstboompjes en takken met besjes voor een mooie dynamiek in huis. Wat helemaal leuk is om deze natuurlijke elementen terug te laten komen bij het kerstdiner. Denk daarbij aan enkele dennenappels op tafel, een takje bij de servetjes of een droogbloem tussen het menu. 

 

           

 

    

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Met de speelse kersttrend Magical Garden decoreer jij jouw huis tijdens de feestdagen om tot een magische kerstwereld. Hierin kun je verschillende tinten roze combineren met terracotta en zilver. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Christmas Classics

De klassieke kersttrend van 2021 is Christmas Classics. De kleur rood staat samen met de kleuren groen en goud centraal. Deze prachtige kersttrend is zoals we Kerstmis kennen. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Winter Joy

Winter Joy is de kersttrend van 2021. In dit winterse thema wordt het ijsparadijs buiten gecombineerd met de knusse gezelligheid van binnen. 

Lees meer...
4x de mooiste mediterrane planten

Met mediterrane tuinplanten waan jij je in een zuidelijke oase van rust, ontspanning en geluk. Mediterrane planten zijn ontzettend populair en daarom zetten wij hier de vier meest gekozen voor je op een rijtje.

...Lees meer...