Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2021 - Winter Joy

Kersttrend 2021 - Winter Joy

Winter Joy is de kersttrend die ieder jaar weer op een andere manier terugkomt. Met dit kerstthema komt de charme van Kerstmis pas echt tot zijn recht. Het schitterende ijsparadijs buiten wordt gecombineerd met het knusse en gezellige van binnen. Is de winter helemaal jouw ding? Dan is het kerstthema ‘Winter Joy’ zeker voor jou weggelegd!

 

Winterse kleuren met warm bruin gecombineerd

We zien bij dit ‘witte thema’ eenzelfde kleurenpalet als voorgaande jaren, maar met nieuwe elementen in de details. De kleuren die bij het kerstthema Winter Joy horen zijn: bevroren wit, zilver, ochtendgloren blauw, nachtblauw en amber. De kleur ‘amber’ is een warme toevoeging tussen de koele kleuren.

 

In de winter met warme chocomelk op de bank

Voorgaande jaren was het thema vooral gericht op de wintersport. Deze elementen hebben plaats gemaakt voor het gezellig thuisblijven tijdens een witte kerst. We zien in dit kerstthema de knusse gezelligheid van een kop chocolademelk op de bank, heerlijke baksels uit de keuken en het bijvoeren van de vogels in de tuin. Het zijn dan ook de lieflijke ornamenten zoals vogeltjes, gingerbreadhuisjes en sleetjes die we in de kerstboom terugvinden. Verder is dit thema geïnspireerd door het buitenleven. Daarom zien we verschillende dieren, takken met besjes, dennenappels en houten elementen terug in de kerstbomen. Het is een mooi samenzijn van binnen en buiten. Daarnaast komt natuurlijk ook de witte kerst naar voren met nepsneeuw, sneeuwpoppen en sneeuwvlokken.

 

Zelf aan de slag met Winter Joy

Geef dit jaar je eigen charme aan Kerstmis door het gezellig te maken met Winter Joy. Het is fijn dat voorgaande jaren dezelfde kleuren terugkwamen in het kleurenpalet. Ga voor de basiskleuren wit, blauw en bruin en combineer dit met verschillende natuurlijke elementen zoals takken met besjes, vogeltjes en houten sterren. Voeg leuke sneeuwpopjes, sneeuwvlokjes en sleetjes toe voor de wintersfeer en jouw Winter Joy kerstmis kan beginnen! 

 

          

           

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Met de speelse kersttrend Magical Garden decoreer jij jouw huis tijdens de feestdagen om tot een magische kerstwereld. Hierin kun je verschillende tinten roze combineren met terracotta en zilver. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Christmas Classics

De klassieke kersttrend van 2021 is Christmas Classics. De kleur rood staat samen met de kleuren groen en goud centraal. Deze prachtige kersttrend is zoals we Kerstmis kennen. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Forest Friends

Forest Friends de kersttrend van 2021 waarbij de natuur centraal staat. Groen en bruin worden gecombineerd met licht gouden details. 

Lees meer...
4x de mooiste mediterrane planten

Met mediterrane tuinplanten waan jij je in een zuidelijke oase van rust, ontspanning en geluk. Mediterrane planten zijn ontzettend populair en daarom zetten wij hier de vier meest gekozen voor je op een rijtje.

...Lees meer...