Vandaag zijn wij helaas gesloten
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema – Pink Forest

Kerstthema – Pink Forest

Pink Forest is een kerstthema dat je meeneemt naar een prachtige fantasiewereld in een magisch bos. Dit thema zorgt voor een dromerige wereld in een weelderige natuur. Tijdens de feestdagen tover jij jouw omgeving om tot een sprankelend sprookje vol met fantasiefiguren en betoverende lichtjes. 

 

Zachte kleuren in je kerstboom 

We zien vooral veel zoete kleuren in dit kerstthema terugkomen. Dat zijn ossenbloedrood, fluweel roze, blush roze, parelmoer en saliegroen. Dit zachte kleurenpalet vormt de basis van de romantische Pink Forest omgeving. 

 

    

 

Versieringen met invloeden uit een magisch sprookje 

In de versieringen wordt een ware fantasiewereld uitgerold. Daarin zien we hele mooie elementen van de natuur samenkomen met sprookjesachtige figuren. Verschillende groottes in paddenstoelen, elfen en vlinders nemen je mee het kerstthema Pink Forest in. Niet alleen om je heen bevinden zich versieringen, ook in de hoogte gaat dit prachtige kerstthema door. Zo neemt dit mooie thema je mee naar bomen, takken en bladeren vol met bloemen en de meest sierlijke ornamenten. 

 

          

 

Zelf aan de slag met Pink Forest 

Wil je jouw kerstomgeving omtoveren tot een sprookje? Dan dit een ontzettend mooi kerstthema om mee aan de slag te gaan. Je waant je voor even in jouw eigen magische wereld. Voordat je jouw boom versierd, begin je natuurlijk met de verlichting. Bij Pink Forest is het heel erg leuk om ook de stam van de boom te verlichten. Daarmee creëer je meer diepte en dat zorgt voor een extra magisch effect.

Om dit kerstthema verder in jouw kerstversiering terug te laten komen, is het belangrijk om een weelderige combinatie van kerstballen te nemen in het zachte kleurenpalet van Pink Forest. Dat zijn zachte roze tinten met de kleur saliegroen. Daarnaast haal je het sprookjesachtige naar voren door paddenstoelen, elfen en vlinders mee te nemen in jouw kerstboom. Bloemen, takken en linten zullen vervolgens jouw droomwereld afmaken. Zo beleef jij jouw eigen magische wereld tijdens de feestdagen. 

 

 

 

Kijk ook eens naar:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top 5 luchtzuiverende kamerplanten

Wist je dat de luchtkwaliteit waarin wij leven, ontzettend belangrijk is voor onze gezondheid? Daarom is het des te belangrijker om planten in huis te nemen die onzuiverheden uit de lucht filteren. Hieronder vind je vijf groene luchtzuiveraars die je zeker in huis wilt nemen.

...Lees meer...
Leurs Thuis Tip: Quicktreestand

Is jouw kerstboom al opgetuigd? Bij velen zal tijdens de feestdagen de kerstboom weer een stralend middelpunt vormen vol betoverende lichtjes en glinsterende versieringen. Maar het begint met een boom recht in de standaard te plaatsen. Daarom deze keer in de Leurs Thuis Tip een uitleg over hoe je simpel en snel jouw kerstboom startklaar maakt om op te tuigen.

...Lees meer...
Kerstthema – Masquerade

Het Masquerade kerstthema is een kleurrijk spektakel met een chique uitstraling. We zien een overdaad aan versieringen met elementen geïnspireerd op een exclusieve cocktailparty. Dit bruisende thema vormt eenheid door continu dezelfde heldere kleuren in de versieringen terug te brengen. De overdaad aan luxe in combinatie met maskers, cocktails en veren zorgen samen voor een mysterieus geheel.

...Lees meer...
Yucca: Woonplant van de maand december 2020

De Yucca komt uit de familie van de agave-achtigen, de Agavaceae, waartoe ook woonplanten zoals Dracaena, Beaucarnea en Cordyline behoren.

Lees meer...