Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema – Pink Forest

Kerstthema – Pink Forest

Pink Forest is een kerstthema dat je meeneemt naar een prachtige fantasiewereld in een magisch bos. Dit thema zorgt voor een dromerige wereld in een weelderige natuur. Tijdens de feestdagen tover jij jouw omgeving om tot een sprankelend sprookje vol met fantasiefiguren en betoverende lichtjes. 

 

Zachte kleuren in je kerstboom 

We zien vooral veel zoete kleuren in dit kerstthema terugkomen. Dat zijn ossenbloedrood, fluweel roze, blush roze, parelmoer en saliegroen. Dit zachte kleurenpalet vormt de basis van de romantische Pink Forest omgeving. 

 

    

 

Versieringen met invloeden uit een magisch sprookje 

In de versieringen wordt een ware fantasiewereld uitgerold. Daarin zien we hele mooie elementen van de natuur samenkomen met sprookjesachtige figuren. Verschillende groottes in paddenstoelen, elfen en vlinders nemen je mee het kerstthema Pink Forest in. Niet alleen om je heen bevinden zich versieringen, ook in de hoogte gaat dit prachtige kerstthema door. Zo neemt dit mooie thema je mee naar bomen, takken en bladeren vol met bloemen en de meest sierlijke ornamenten. 

 

          

 

Zelf aan de slag met Pink Forest 

Wil je jouw kerstomgeving omtoveren tot een sprookje? Dan dit een ontzettend mooi kerstthema om mee aan de slag te gaan. Je waant je voor even in jouw eigen magische wereld. Voordat je jouw boom versierd, begin je natuurlijk met de verlichting. Bij Pink Forest is het heel erg leuk om ook de stam van de boom te verlichten. Daarmee creëer je meer diepte en dat zorgt voor een extra magisch effect.

Om dit kerstthema verder in jouw kerstversiering terug te laten komen, is het belangrijk om een weelderige combinatie van kerstballen te nemen in het zachte kleurenpalet van Pink Forest. Dat zijn zachte roze tinten met de kleur saliegroen. Daarnaast haal je het sprookjesachtige naar voren door paddenstoelen, elfen en vlinders mee te nemen in jouw kerstboom. Bloemen, takken en linten zullen vervolgens jouw droomwereld afmaken. Zo beleef jij jouw eigen magische wereld tijdens de feestdagen. 

 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Met de speelse kersttrend Magical Garden decoreer jij jouw huis tijdens de feestdagen om tot een magische kerstwereld. Hierin kun je verschillende tinten roze combineren met terracotta en zilver. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Christmas Classics

De klassieke kersttrend van 2021 is Christmas Classics. De kleur rood staat samen met de kleuren groen en goud centraal. Deze prachtige kersttrend is zoals we Kerstmis kennen. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Forest Friends

Forest Friends de kersttrend van 2021 waarbij de natuur centraal staat. Groen en bruin worden gecombineerd met licht gouden details. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Winter Joy

Winter Joy is de kersttrend van 2021. In dit winterse thema wordt het ijsparadijs buiten gecombineerd met de knusse gezelligheid van binnen. 

Lees meer...