Vandaag zijn wij helaas gesloten
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Leurs Thuis Tip: Quicktreestand

Leurs Thuis Tip: Quicktreestand

Is jouw kerstboom al opgetuigd? Bij velen zal tijdens de feestdagen de kerstboom weer een stralend middelpunt vormen vol betoverende lichtjes en glinsterende versieringen. Maar het begint met een boom recht in de standaard te plaatsen. Daarom deze keer in de Leurs Thuis Tip een uitleg over hoe je simpel en snel jouw kerstboom startklaar maakt om op te tuigen.

 

Wat heb je nodig?

 

Stap 1 – kies je kerstboom

Allereerst beginnen we met de keuze voor een kerstboom. Tegenwoordig kun je uit ontzettend veel verschillende soorten kerstbomen kiezen. Hoe jouw boom er tijdens de feestdagen uitziet, heeft mede te maken met het soort boom waar je voor kiest. De ene kerstboom behoudt haar naalden namelijk beter dan de andere. 

Voor de kerstboomstandaard is het vooral belangrijk om te kijken naar de grootte van de kerstboom. Kleinere kerstbomen kunnen op een kunststof standaard, terwijl een wat grotere boom toch al snel een ijzeren variant nodig heeft. Wij hebben onze kerstbomen met een oranje of paars labeltje gemarkeerd zodat je eenvoudig kunt zien welke kerstbomen op een Quicktreestand geplaatst kunnen worden. 

 

Stap 2 – gat in de stam maken

Als je een mooie kerstboom hebt uitgekozen kun je een gat in de onderkant van de stam laten maken. Zo zorg je ervoor dat jouw boom recht in de standaard komt te staan. De kerstboom wordt daarvoor op een speciale machine geplaatst waar een gat in de stam wordt geboord. Het maakt daarom niet uit hoe een stam is gegroeid, jouw kerstboom zal op deze manier altijd recht in de standaard komen te staan.

 

Stap 3 – kerstboom in de Quicktreestand

Nadat het gat is gemaakt, wordt de kerstboom netjes in een net verpakt. Zo blijven de takken van de boom beter in vorm en veel langer mooi. Wanneer de kerstboom veilig is thuisgekomen, is het tijd om de boom in de standaard te plaatsen.

Laat daarvoor het net om de kerstboom zitten en leg de boom op de grond neer. Zet de Quicktreestand bij de onderkant van de boom neer zodat je de steel van de standaard eenvoudig in het gat steekt. Haal de kerstboom omhoog en je boom staat klaar om te versieren!

 

Met bovenstaande stappen zet je heel eenvoudig jouw kerstboom in een standaard.

 

Goed om te weten

  • De standaard is voorzien van een waterreservoir waardoor je heel eenvoudig je kerstboom water geeft.
  • Laat je kerstboom even wennen aan de warmere temperaturen voordat je hem binnen neerzet. Meer weten over de verzorging van jouw kerstboom lees je hier.
  • Deze standaard is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan ieder jaar opnieuw gebruikt worden.

 

Veel plezier met onze Leurs Thuis Tip!

 

Hieronder vind je de volledige uitleg in onze tutorial:

 

Kijk ook eens naar:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top 5 luchtzuiverende kamerplanten

Wist je dat de luchtkwaliteit waarin wij leven, ontzettend belangrijk is voor onze gezondheid? Daarom is het des te belangrijker om planten in huis te nemen die onzuiverheden uit de lucht filteren. Hieronder vind je vijf groene luchtzuiveraars die je zeker in huis wilt nemen.

...Lees meer...
Kerstthema – Pink Forest

Pink Forest is een kerstthema dat je meeneemt naar een prachtige fantasiewereld in een magisch bos. Dit thema zorgt voor een dromerige wereld in een weelderige natuur. Tijdens de feestdagen tover jij jouw omgeving om tot een sprankelend sprookje vol met fantasiefiguren en betoverende lichtjes. 

...Lees meer...
Kerstthema – Masquerade

Het Masquerade kerstthema is een kleurrijk spektakel met een chique uitstraling. We zien een overdaad aan versieringen met elementen geïnspireerd op een exclusieve cocktailparty. Dit bruisende thema vormt eenheid door continu dezelfde heldere kleuren in de versieringen terug te brengen. De overdaad aan luxe in combinatie met maskers, cocktails en veren zorgen samen voor een mysterieus geheel.

...Lees meer...
Yucca: Woonplant van de maand december 2020

De Yucca komt uit de familie van de agave-achtigen, de Agavaceae, waartoe ook woonplanten zoals Dracaena, Beaucarnea en Cordyline behoren.

Lees meer...