Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Leurs Thuis Tip: Quicktreestand

Leurs Thuis Tip: Quicktreestand

Is jouw kerstboom al opgetuigd? Bij velen zal tijdens de feestdagen de kerstboom weer een stralend middelpunt vormen vol betoverende lichtjes en glinsterende versieringen. Maar het begint met een boom recht in de standaard te plaatsen. Daarom deze keer in de Leurs Thuis Tip een uitleg over hoe je simpel en snel jouw kerstboom startklaar maakt om op te tuigen.

 

Wat heb je nodig?

 

Stap 1 – kies je kerstboom

Allereerst beginnen we met de keuze voor een kerstboom. Tegenwoordig kun je uit ontzettend veel verschillende soorten kerstbomen kiezen. Hoe jouw boom er tijdens de feestdagen uitziet, heeft mede te maken met het soort boom waar je voor kiest. De ene kerstboom behoudt haar naalden namelijk beter dan de andere. 

Voor de kerstboomstandaard is het vooral belangrijk om te kijken naar de grootte van de kerstboom. Kleinere kerstbomen kunnen op een kunststof standaard, terwijl een wat grotere boom toch al snel een ijzeren variant nodig heeft. Wij hebben onze kerstbomen met een oranje of paars labeltje gemarkeerd zodat je eenvoudig kunt zien welke kerstbomen op een Quicktreestand geplaatst kunnen worden. 

 

Stap 2 – gat in de stam maken

Als je een mooie kerstboom hebt uitgekozen kun je een gat in de onderkant van de stam laten maken. Zo zorg je ervoor dat jouw boom recht in de standaard komt te staan. De kerstboom wordt daarvoor op een speciale machine geplaatst waar een gat in de stam wordt geboord. Het maakt daarom niet uit hoe een stam is gegroeid, jouw kerstboom zal op deze manier altijd recht in de standaard komen te staan.

 

Stap 3 – kerstboom in de Quicktreestand

Nadat het gat is gemaakt, wordt de kerstboom netjes in een net verpakt. Zo blijven de takken van de boom beter in vorm en veel langer mooi. Wanneer de kerstboom veilig is thuisgekomen, is het tijd om de boom in de standaard te plaatsen.

Laat daarvoor het net om de kerstboom zitten en leg de boom op de grond neer. Zet de Quicktreestand bij de onderkant van de boom neer zodat je de steel van de standaard eenvoudig in het gat steekt. Haal de kerstboom omhoog en je boom staat klaar om te versieren!

 

Met bovenstaande stappen zet je heel eenvoudig jouw kerstboom in een standaard.

 

Goed om te weten

  • De standaard is voorzien van een waterreservoir waardoor je heel eenvoudig je kerstboom water geeft.
  • Laat je kerstboom even wennen aan de warmere temperaturen voordat je hem binnen neerzet. Meer weten over de verzorging van jouw kerstboom lees je hier.
  • Deze standaard is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan ieder jaar opnieuw gebruikt worden.

 

Veel plezier met onze Leurs Thuis Tip!

 

Hieronder vind je de volledige uitleg in onze tutorial:

 

Kijk ook eens naar:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Alle voordelen van de Weber Mastertouch barbecue

Ga jij deze zomer ook weer heerlijk barbecueën? Er zijn veel verschillende barbecues verkrijgbaar met ieder hun eigen voordelen. Toch is de houtskoolbarbecue voor velen nog steeds een grote favoriet. Wij laten met de Weber Mastertouch zien welke voordelen deze houtskoolbarbecue heeft en hoe jij hem goed kunt gebruiken.

...Lees meer...
Zo maak jij een vlindervriendelijke tuin!

Naast hun prachtige schoonheid, dragen vlinders veel symboliek met zich mee. Zo staan vlinders symbool voor vrijheid, groei en onafhankelijkheid. Toch wordt maar liefst 40 procent van de bij- en vlindersoorten met uitsterven bedreigd. Indien dat werkelijkheid wordt zal dat ook grote gevolgen voor de mens meebrengen. Het goede nieuws is dat jij een steentje kan bijdragen om het voortbestaan van deze bijzondere dieren te redden. Maak van je tuin een plek waar vlinders...

Lees meer...