Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema – Masquerade

Kerstthema – Masquerade

Het Masquerade kerstthema is een kleurrijk spektakel met een chique uitstraling. We zien een overdaad aan versieringen met elementen geïnspireerd op een exclusieve cocktailparty. Dit bruisende thema vormt eenheid door continu dezelfde heldere kleuren in de versieringen terug te brengen. De overdaad aan luxe in combinatie met maskers, cocktails en veren zorgen samen voor een mysterieus geheel.

 

Heldere kleuren voor een chique kerstboom

Binnen dit thema nemen drie kleuren de overhand: bessenroze, koningsblauw en hulstgroen. Deze heldere kleuren worden gecombineerd met heel veel zwarte en gouden accenten. Samen halen deze kleuren de exclusiviteit van een gemaskerd feest naar boven en is de mystiek alom aanwezig.

 

     

 

Kerstmis in een mystieke omgeving

Exclusiviteit in een luxe omgeving is waar dit prachtige Masquerade kerstthema voor staat. Dit thema bestaat uit grootste versieringen met elementen geïnspireerd op de bijzondere kleuren en vormen van pauwen. Veren, vogels en maskers zijn overal aanwezig in het kleurenpalet van roze, blauw en groen. Maar ook sprankelende elementen uit het nachtleven zoals naaldhakken, cocktailglazen en linten komen in dit thema naar voren. Samen met hier en daar wat glitters zorgt het Masquerade kerstthema voor een luxe sfeer.  

 

          

 

Zelf aan de slag met Masquerade

Masquerade straalt een en al exclusiviteit uit. Het is dan ook ontzettend leuk om zelf aan de slag te gaan met dit luxueuze kerstthema. Om Masquerade goed neer te zetten is het belangrijk om niet af te wijken van het kleurenpalet. Het zijn juist de heldere kleuren die voor de chique uitstraling zorgen. Eventueel zou je de basiskleuren kunnen aanvullen met tinten uit dezelfde kleurtoon zodat er meer diepte en contrast ontstaat. Voeg vervolgens zwarte en gouden elementen toe. Daarmee vergroot je de exclusieve en mysterieuze sfeer. Heb je de basis staan? Dan kun je beginnen met het toevoegen van de mooiste ornamenten. Je mag het zo groots en exclusief maken als je zelf wilt. Kies voor variërende ornamenten in de juiste kleurtonen. Wil je helemaal over de top exclusiviteit uitstralen? Ga dan voor een gouden boom en gekleurde verlichting. Daarmee straalt jouw kerstboom luxe en rijkdom uit en maak je jouw kerst heel bijzonder!

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Met de speelse kersttrend Magical Garden decoreer jij jouw huis tijdens de feestdagen om tot een magische kerstwereld. Hierin kun je verschillende tinten roze combineren met terracotta en zilver. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Christmas Classics

De klassieke kersttrend van 2021 is Christmas Classics. De kleur rood staat samen met de kleuren groen en goud centraal. Deze prachtige kersttrend is zoals we Kerstmis kennen. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Forest Friends

Forest Friends de kersttrend van 2021 waarbij de natuur centraal staat. Groen en bruin worden gecombineerd met licht gouden details. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Winter Joy

Winter Joy is de kersttrend van 2021. In dit winterse thema wordt het ijsparadijs buiten gecombineerd met de knusse gezelligheid van binnen. 

Lees meer...