Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema – Masquerade

Kerstthema – Masquerade

Het Masquerade kerstthema is een kleurrijk spektakel met een chique uitstraling. We zien een overdaad aan versieringen met elementen geïnspireerd op een exclusieve cocktailparty. Dit bruisende thema vormt eenheid door continu dezelfde heldere kleuren in de versieringen terug te brengen. De overdaad aan luxe in combinatie met maskers, cocktails en veren zorgen samen voor een mysterieus geheel.

 

Heldere kleuren voor een chique kerstboom

Binnen dit thema nemen drie kleuren de overhand: bessenroze, koningsblauw en hulstgroen. Deze heldere kleuren worden gecombineerd met heel veel zwarte en gouden accenten. Samen halen deze kleuren de exclusiviteit van een gemaskerd feest naar boven en is de mystiek alom aanwezig.

 

     

 

Kerstmis in een mystieke omgeving

Exclusiviteit in een luxe omgeving is waar dit prachtige Masquerade kerstthema voor staat. Dit thema bestaat uit grootste versieringen met elementen geïnspireerd op de bijzondere kleuren en vormen van pauwen. Veren, vogels en maskers zijn overal aanwezig in het kleurenpalet van roze, blauw en groen. Maar ook sprankelende elementen uit het nachtleven zoals naaldhakken, cocktailglazen en linten komen in dit thema naar voren. Samen met hier en daar wat glitters zorgt het Masquerade kerstthema voor een luxe sfeer.  

 

          

 

Zelf aan de slag met Masquerade

Masquerade straalt een en al exclusiviteit uit. Het is dan ook ontzettend leuk om zelf aan de slag te gaan met dit luxueuze kerstthema. Om Masquerade goed neer te zetten is het belangrijk om niet af te wijken van het kleurenpalet. Het zijn juist de heldere kleuren die voor de chique uitstraling zorgen. Eventueel zou je de basiskleuren kunnen aanvullen met tinten uit dezelfde kleurtoon zodat er meer diepte en contrast ontstaat. Voeg vervolgens zwarte en gouden elementen toe. Daarmee vergroot je de exclusieve en mysterieuze sfeer. Heb je de basis staan? Dan kun je beginnen met het toevoegen van de mooiste ornamenten. Je mag het zo groots en exclusief maken als je zelf wilt. Kies voor variërende ornamenten in de juiste kleurtonen. Wil je helemaal over de top exclusiviteit uitstralen? Ga dan voor een gouden boom en gekleurde verlichting. Daarmee straalt jouw kerstboom luxe en rijkdom uit en maak je jouw kerst heel bijzonder!

 

 

Kijk ook eens naar:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Alle voordelen van de Weber Mastertouch barbecue

Ga jij deze zomer ook weer heerlijk barbecueën? Er zijn veel verschillende barbecues verkrijgbaar met ieder hun eigen voordelen. Toch is de houtskoolbarbecue voor velen nog steeds een grote favoriet. Wij laten met de Weber Mastertouch zien welke voordelen deze houtskoolbarbecue heeft en hoe jij hem goed kunt gebruiken.

...Lees meer...
Zo maak jij een vlindervriendelijke tuin!

Naast hun prachtige schoonheid, dragen vlinders veel symboliek met zich mee. Zo staan vlinders symbool voor vrijheid, groei en onafhankelijkheid. Toch wordt maar liefst 40 procent van de bij- en vlindersoorten met uitsterven bedreigd. Indien dat werkelijkheid wordt zal dat ook grote gevolgen voor de mens meebrengen. Het goede nieuws is dat jij een steentje kan bijdragen om het voortbestaan van deze bijzondere dieren te redden. Maak van je tuin een plek waar vlinders...

Lees meer...