Vandaag zijn wij helaas gesloten
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema – Masquerade

Kerstthema – Masquerade

Het Masquerade kerstthema is een kleurrijk spektakel met een chique uitstraling. We zien een overdaad aan versieringen met elementen geïnspireerd op een exclusieve cocktailparty. Dit bruisende thema vormt eenheid door continu dezelfde heldere kleuren in de versieringen terug te brengen. De overdaad aan luxe in combinatie met maskers, cocktails en veren zorgen samen voor een mysterieus geheel.

 

Heldere kleuren voor een chique kerstboom

Binnen dit thema nemen drie kleuren de overhand: bessenroze, koningsblauw en hulstgroen. Deze heldere kleuren worden gecombineerd met heel veel zwarte en gouden accenten. Samen halen deze kleuren de exclusiviteit van een gemaskerd feest naar boven en is de mystiek alom aanwezig.

 

     

 

Kerstmis in een mystieke omgeving

Exclusiviteit in een luxe omgeving is waar dit prachtige Masquerade kerstthema voor staat. Dit thema bestaat uit grootste versieringen met elementen geïnspireerd op de bijzondere kleuren en vormen van pauwen. Veren, vogels en maskers zijn overal aanwezig in het kleurenpalet van roze, blauw en groen. Maar ook sprankelende elementen uit het nachtleven zoals naaldhakken, cocktailglazen en linten komen in dit thema naar voren. Samen met hier en daar wat glitters zorgt het Masquerade kerstthema voor een luxe sfeer.  

 

          

 

Zelf aan de slag met Masquerade

Masquerade straalt een en al exclusiviteit uit. Het is dan ook ontzettend leuk om zelf aan de slag te gaan met dit luxueuze kerstthema. Om Masquerade goed neer te zetten is het belangrijk om niet af te wijken van het kleurenpalet. Het zijn juist de heldere kleuren die voor de chique uitstraling zorgen. Eventueel zou je de basiskleuren kunnen aanvullen met tinten uit dezelfde kleurtoon zodat er meer diepte en contrast ontstaat. Voeg vervolgens zwarte en gouden elementen toe. Daarmee vergroot je de exclusieve en mysterieuze sfeer. Heb je de basis staan? Dan kun je beginnen met het toevoegen van de mooiste ornamenten. Je mag het zo groots en exclusief maken als je zelf wilt. Kies voor variërende ornamenten in de juiste kleurtonen. Wil je helemaal over de top exclusiviteit uitstralen? Ga dan voor een gouden boom en gekleurde verlichting. Daarmee straalt jouw kerstboom luxe en rijkdom uit en maak je jouw kerst heel bijzonder!

 

 

Kijk ook eens naar:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top 5 luchtzuiverende kamerplanten

Wist je dat de luchtkwaliteit waarin wij leven, ontzettend belangrijk is voor onze gezondheid? Daarom is het des te belangrijker om planten in huis te nemen die onzuiverheden uit de lucht filteren. Hieronder vind je vijf groene luchtzuiveraars die je zeker in huis wilt nemen.

...Lees meer...
Kerstthema – Pink Forest

Pink Forest is een kerstthema dat je meeneemt naar een prachtige fantasiewereld in een magisch bos. Dit thema zorgt voor een dromerige wereld in een weelderige natuur. Tijdens de feestdagen tover jij jouw omgeving om tot een sprankelend sprookje vol met fantasiefiguren en betoverende lichtjes. 

...Lees meer...
Leurs Thuis Tip: Quicktreestand

Is jouw kerstboom al opgetuigd? Bij velen zal tijdens de feestdagen de kerstboom weer een stralend middelpunt vormen vol betoverende lichtjes en glinsterende versieringen. Maar het begint met een boom recht in de standaard te plaatsen. Daarom deze keer in de Leurs Thuis Tip een uitleg over hoe je simpel en snel jouw kerstboom startklaar maakt om op te tuigen.

...Lees meer...
Yucca: Woonplant van de maand december 2020

De Yucca komt uit de familie van de agave-achtigen, de Agavaceae, waartoe ook woonplanten zoals Dracaena, Beaucarnea en Cordyline behoren.

Lees meer...