Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema – Mountain Lodge

Kerstthema – Mountain Lodge

Mountain Lodge is een heerlijk winters kerstthema waarin de charme van een witte kerst goed naar voren komt. Met Mountain Lodge creëer je tijdens de feestdagen een schitterend ijsparadijs. Samen met het koele kleurenpalet zorgen de winterelementen voor een heerlijke sfeer. Kortom, als je van winterse invloeden houdt, is dit kerstthema echt iets voor jou!

 

Koele en winterse kleuren in je kerstboom

Met het kerstthema Mountain Lodge waan je jezelf voor even in een heerlijk skigebied waar je uitkijkt over besneeuwde bergtoppen en een kraakheldere hemel. De charme van dit prachtige thema is dan ook de combinatie van de kleur winters wit met zilver, camel bruin, mist grijs, winterluchtblauw en nachtblauw. Oftewel, typische kleurtonen die horen bij een winterlandschap. Ga je voor Mountain Lodge, dan haal je tijdens feestdagen eenvoudig de wintersferen in huis.  

 

     

 

Versieringen met invloeden van wintersport

Mountain Lodge versterkt het koele kleurenpalet met winterse symbolen zoals sneeuwvlokken, kristallen en ijspegels. Dit wordt gecombineerd met de mooiste transparante ornamenten die beeldend naar voren komen in dit prachtige thema. Veel elementen refereren naar de gezelligheid van wintersport waar je gaat skiën, schaatsen en sleeën. Verder zorgen natuurlijke materialen zoals hout en wol, voor een gezellig en knus geheel. Beeld hier nog een warm, knetterend haardvuur bij in en jouw Kerstmis met Mountain Lodge is compleet.

 

 

 

Zelf aan de slag met Mountain Lodge

Met het Mountain Lodge kerstthema geeft iedereen een eigen invulling aan charme van een witte kerst. Wil je Mountain Lodge zelf met Kerstmis in huis? Dat doe je door te beginnen met een basis van eenvoudige kerstballen in drie kleuren. Neem daarin zeker de kleur 'winters wit' mee als basiskleur. Vervolgens ga je aan de slag met kerstversieringen met vormen van sneeuwvlokken, kristallen en ijspegels. Daarna is er ruimte om nog andere elementen toe te voegen zoals sneeuwfiguren, wollen kleedjes en houten accenten. Natuurlijk kan een witte kerst niet zonder sneeuw. Er is spray om sneeuw aan te brengen in je kerstboom, maar ook kun je doffen sneeuw op de takken leggen. Zo zorg je met Mountain Lodge zelf voor een prachtige witte kerst!

 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Met de speelse kersttrend Magical Garden decoreer jij jouw huis tijdens de feestdagen om tot een magische kerstwereld. Hierin kun je verschillende tinten roze combineren met terracotta en zilver. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Christmas Classics

De klassieke kersttrend van 2021 is Christmas Classics. De kleur rood staat samen met de kleuren groen en goud centraal. Deze prachtige kersttrend is zoals we Kerstmis kennen. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Forest Friends

Forest Friends de kersttrend van 2021 waarbij de natuur centraal staat. Groen en bruin worden gecombineerd met licht gouden details. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Winter Joy

Winter Joy is de kersttrend van 2021. In dit winterse thema wordt het ijsparadijs buiten gecombineerd met de knusse gezelligheid van binnen. 

Lees meer...