Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema - Wild Glam

Kerstthema - Wild Glam

Ons favoriete kerstthema is Wild Glam. Dit prachtige thema waant je tijdens de feestdagen voor even in de lobby van een duur hotel. Het kleurenpalet bestaat uit warme, aardse kleuren die samenkomen met invloeden uit Afrika. Glitters en gouden details worden in balans gebracht met het rauwe van de natuur. Wild Glam is over de top luxe en glamour en daarmee een heerlijk thema om zelf mee aan de slag te gaan.

 

    

 

Warme en aardse kleuren in je kerstboom

Wild Glam bestaat uit diverse bruintinten zoals donkerbruin, zacht terra en camel bruin. Deze warme kleuren worden gecombineerd met gouden en wol witte details. De charme van Wild Glam schuilt in het kleurenpalet. De aardse kleuren in dit thema zorgen voor rust en warmte in een extravagant geheel.

 

    

 

Versieringen met invloeden uit Afrika

De natuurlijke kleuren zorgen voor een balans. Waar de kleuren rust uitstralen, vormen de versieringen eromheen hectiek. In de versiering zijn dieren een belangrijke leidraad. We zien dierelementen in diverse vormen voorbijkomen zoals exotische prints, vachtjes en veren. Daarnaast zien we planten en droogbloemen met gouden details en glitters de revue passeren. Dit alles wordt gecombineerd met attributen zoals beelden, takken en slingers die zich in het geheel vervreemden. Kortom, met Wild Glam gaat jouw fantasie de vrije loop en maak je er zelf iets moois van.

 

    

 

Zelf aan de slag met Wild Glam

Iedereen vult dit extravagante thema naar eigen invulling in en dat maakt dit thema zo leuk. Hoe gek jij het wilt maken dat bepaal je helemaal zelf! Wil je aan de slag gaan met Wild Glam? Dan hebben we nog enkele tips voor je. Begin met een goede basis. De basis van Wild Glam begint bij het kiezen van drie kleuren uit het voorgestelde kleurenpalet. Deze drie kleuren trek je vervolgens over het gehele thema door. Daarnaast begin je met eenvoudige kerstversiering in deze drie basiskleuren. Heb je de basis volledig staan? Dan is het tijd om uit te pakken met exotische prints en heel veel glitterelementen. Zo maak jij jouw kerstboom wild met ontzettend veel glam!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kersttrend 2021 - Magical Garden

Met de speelse kersttrend Magical Garden decoreer jij jouw huis tijdens de feestdagen om tot een magische kerstwereld. Hierin kun je verschillende tinten roze combineren met terracotta en zilver. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Christmas Classics

De klassieke kersttrend van 2021 is Christmas Classics. De kleur rood staat samen met de kleuren groen en goud centraal. Deze prachtige kersttrend is zoals we Kerstmis kennen. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Forest Friends

Forest Friends de kersttrend van 2021 waarbij de natuur centraal staat. Groen en bruin worden gecombineerd met licht gouden details. 

Lees meer...
Kersttrend 2021 - Winter Joy

Winter Joy is de kersttrend van 2021. In dit winterse thema wordt het ijsparadijs buiten gecombineerd met de knusse gezelligheid van binnen. 

Lees meer...