Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema - Wild Glam

Kerstthema - Wild Glam

Ons favoriete kerstthema is Wild Glam. Dit prachtige thema waant je tijdens de feestdagen voor even in de lobby van een duur hotel. Het kleurenpalet bestaat uit warme, aardse kleuren die samenkomen met invloeden uit Afrika. Glitters en gouden details worden in balans gebracht met het rauwe van de natuur. Wild Glam is over de top luxe en glamour en daarmee een heerlijk thema om zelf mee aan de slag te gaan.

 

    

 

Warme en aardse kleuren in je kerstboom

Wild Glam bestaat uit diverse bruintinten zoals donkerbruin, zacht terra en camel bruin. Deze warme kleuren worden gecombineerd met gouden en wol witte details. De charme van Wild Glam schuilt in het kleurenpalet. De aardse kleuren in dit thema zorgen voor rust en warmte in een extravagant geheel.

 

    

 

Versieringen met invloeden uit Afrika

De natuurlijke kleuren zorgen voor een balans. Waar de kleuren rust uitstralen, vormen de versieringen eromheen hectiek. In de versiering zijn dieren een belangrijke leidraad. We zien dierelementen in diverse vormen voorbijkomen zoals exotische prints, vachtjes en veren. Daarnaast zien we planten en droogbloemen met gouden details en glitters de revue passeren. Dit alles wordt gecombineerd met attributen zoals beelden, takken en slingers die zich in het geheel vervreemden. Kortom, met Wild Glam gaat jouw fantasie de vrije loop en maak je er zelf iets moois van.

 

    

 

Zelf aan de slag met Wild Glam

Iedereen vult dit extravagante thema naar eigen invulling in en dat maakt dit thema zo leuk. Hoe gek jij het wilt maken dat bepaal je helemaal zelf! Wil je aan de slag gaan met Wild Glam? Dan hebben we nog enkele tips voor je. Begin met een goede basis. De basis van Wild Glam begint bij het kiezen van drie kleuren uit het voorgestelde kleurenpalet. Deze drie kleuren trek je vervolgens over het gehele thema door. Daarnaast begin je met eenvoudige kerstversiering in deze drie basiskleuren. Heb je de basis volledig staan? Dan is het tijd om uit te pakken met exotische prints en heel veel glitterelementen. Zo maak jij jouw kerstboom wild met ontzettend veel glam!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Leurs Thuis Tip: Quicktreestand

Is jouw kerstboom al opgetuigd? Bij velen zal tijdens de feestdagen de kerstboom weer een stralend middelpunt vormen vol betoverende lichtjes en glinsterende versieringen. Maar het begint met een boom recht in de standaard te plaatsen. Daarom deze keer in de Leurs Thuis Tip een uitleg over hoe je simpel en snel jouw kerstboom startklaar om op te tuigen.

...Lees meer...
Kerstthema – Masquerade

Het Masquerade kerstthema is een kleurrijk spektakel met een chique uitstraling. We zien een overdaad aan versieringen met elementen geïnspireerd op een exclusieve cocktailparty. Dit bruisende thema vormt eenheid door continu dezelfde heldere kleuren in de versieringen terug te brengen. De overdaad aan luxe in combinatie met maskers, cocktails en veren zorgen samen voor een mysterieus geheel.

...Lees meer...
Yucca: Woonplant van de maand december 2020

De Yucca komt uit de familie van de agave-achtigen, de Agavaceae, waartoe ook woonplanten zoals Dracaena, Beaucarnea en Cordyline behoren.

Lees meer...
Kerstthema – Mountain Lodge

Mountain Lodge is een heerlijk winters kerstthema waarin de charme van een witte kerst goed naar voren komt. Met Mountain Lodge creëer je tijdens de feestdagen een schitterend ijsparadijs. Samen met het koele kleurenpalet zorgen de winterelementen voor een heerlijke sfeer. Kortom, als je van winterse invloeden houdt, is dit kerstthema echt iets voor jou!

...Lees meer...