Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstthema - Wild Glam

Kerstthema - Wild Glam

Ons favoriete kerstthema is Wild Glam. Dit prachtige thema waant je tijdens de feestdagen voor even in de lobby van een duur hotel. Het kleurenpalet bestaat uit warme, aardse kleuren die samenkomen met invloeden uit Afrika. Glitters en gouden details worden in balans gebracht met het rauwe van de natuur. Wild Glam is over de top luxe en glamour en daarmee een heerlijk thema om zelf mee aan de slag te gaan.

 

    

 

Warme en aardse kleuren in je kerstboom

Wild Glam bestaat uit diverse bruintinten zoals donkerbruin, zacht terra en camel bruin. Deze warme kleuren worden gecombineerd met gouden en wol witte details. De charme van Wild Glam schuilt in het kleurenpalet. De aardse kleuren in dit thema zorgen voor rust en warmte in een extravagant geheel.

 

    

 

Versieringen met invloeden uit Afrika

De natuurlijke kleuren zorgen voor een balans. Waar de kleuren rust uitstralen, vormen de versieringen eromheen hectiek. In de versiering zijn dieren een belangrijke leidraad. We zien dierelementen in diverse vormen voorbijkomen zoals exotische prints, vachtjes en veren. Daarnaast zien we planten en droogbloemen met gouden details en glitters de revue passeren. Dit alles wordt gecombineerd met attributen zoals beelden, takken en slingers die zich in het geheel vervreemden. Kortom, met Wild Glam gaat jouw fantasie de vrije loop en maak je er zelf iets moois van.

 

    

 

Zelf aan de slag met Wild Glam

Iedereen vult dit extravagante thema naar eigen invulling in en dat maakt dit thema zo leuk. Hoe gek jij het wilt maken dat bepaal je helemaal zelf! Wil je aan de slag gaan met Wild Glam? Dan hebben we nog enkele tips voor je. Begin met een goede basis. De basis van Wild Glam begint bij het kiezen van drie kleuren uit het voorgestelde kleurenpalet. Deze drie kleuren trek je vervolgens over het gehele thema door. Daarnaast begin je met eenvoudige kerstversiering in deze drie basiskleuren. Heb je de basis volledig staan? Dan is het tijd om uit te pakken met exotische prints en heel veel glitterelementen. Zo maak jij jouw kerstboom wild met ontzettend veel glam!

 

Kijk ook eens naar:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Alle voordelen van de Weber Mastertouch barbecue

Ga jij deze zomer ook weer heerlijk barbecueën? Er zijn veel verschillende barbecues verkrijgbaar met ieder hun eigen voordelen. Toch is de houtskoolbarbecue voor velen nog steeds een grote favoriet. Wij laten met de Weber Mastertouch zien welke voordelen deze houtskoolbarbecue heeft en hoe jij hem goed kunt gebruiken.

...Lees meer...
Zo maak jij een vlindervriendelijke tuin!

Naast hun prachtige schoonheid, dragen vlinders veel symboliek met zich mee. Zo staan vlinders symbool voor vrijheid, groei en onafhankelijkheid. Toch wordt maar liefst 40 procent van de bij- en vlindersoorten met uitsterven bedreigd. Indien dat werkelijkheid wordt zal dat ook grote gevolgen voor de mens meebrengen. Het goede nieuws is dat jij een steentje kan bijdragen om het voortbestaan van deze bijzondere dieren te redden. Maak van je tuin een plek waar vlinders...

Lees meer...