Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Christmaholic bij Tuincentrum Leurs

Wie kent haar niet... Christmaholic! Saskia de Laat is een echte christmaholic en enorm fan van kerst. Inmiddels heeft ze al 10 jaar de leukste en grootste kerstblog van Nederland én België waar artikelen te lezen zijn over kerstcadeautips, inspiratie voor kerstversiering en recepten voor het kerstdiner. Christmaholic mocht als één van de eerste onze kerstshow in Venlo bezoeken en was zeer positief verrast over de kerstsfeer in onze winkel. Bekijk haar prachtige foto's en lees er alles over op haar blog!

Blog Christmaholic
 

Christmaholic bij Tuincentrum Leurs in Venlo

Christmaholic bij Tuincentrum Leurs in Venlo

Bron en foto's: Christmaholic (www.chrismaholic.nl)

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Pompoenen voor Halloween en Sint Maarten

Halloween en Sint-Maarten zijn leuke feestdagen waar de kinderen van opvrolijken tijdens de donkere herfstdagen en deze nare coronatijd.

Lees meer...
Ga nu uit je bol met voorjaarsbollen (2)

Ook tuinieren is vooruitzien. De herfst is de tijd voor het planten van voorjaarsbollen. Dat kan nu, maar ook nog in november en zelfs tot begin december, mits het niet vriest.

Lees meer...
Ga nu uit je bol met voorjaarsbollen (1)

Ja, het is herfst… Het regent veel, de bomen worden kaal, het is elke dag alweer lang en vroeg donker en het kan hard waaien. En corona maakt niemand blij. Maar er...

Lees meer...
Elho: van afval naar design potten

Vanaf vandaag vind je wel hele bijzonder bloempotten bij Tuincentrum Leurs in Venlo: 100% gerecyclede potten van Elho met een super gaaf marmer effect! De missie van Elho is om de natuur in het dagelijks leven van mensen te brengen. Door in de natuur te zijn, word je gelukkig en geeft het je veel energie. We weten allemaal dat plastic afval een wereldwijd probleem is. Mensen zien plastic als iets waardeloos, gebruiken het vaak maar één keer om het...

Lees meer...