Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Videobellend shoppen bij Tuincentruim Leurs

Videobellend shoppen bij Tuincentruim Leurs

Het is mogelijk om Tuincentrum Leurs te bezoeken maar de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop! Daarom hanteren wij extra veiligheidsmaatregelen!

Als je niet kan of liever niet wilt komen, is bellen of video bellen een optie! Zo kunnen we jouw gewenste artikelen samen bij elkaar vinden en klaar zetten, zodoende is het mogelijk om jouw bestelling veilig en snel af te halen of te laten bezorgen.

Heb je iets nodig voor je dier of je tuin? Wij helpen je graag!

We zijn druk bezig om onze webshop zo snel mogelijk verder uit te breiden, mocht jouw artikel er niet tussen staan dan kun je ons vrijblijvend bellen op 077-3216000. Je krijgt direct een van ons aan de telefoon. Middels videobellen kunnen we zelfs samen door de winkel lopen om jouw artikel te vinden. Op die manier kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Vervolgens kun je jouw artikelen laten bezorgen of op onze parkeerplaats ophalen en met de pin betalen, veilig en snel!

Bel je liever niet? Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar [email protected], wij helpen je zo snel mogelijk! We wensen iedereen heel veel sterkte in deze vreemde tijden! Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!