Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Videobellend shoppen bij Tuincentruim Leurs

Videobellend shoppen bij Tuincentruim Leurs

Het is mogelijk om Tuincentrum Leurs te bezoeken maar de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop! Daarom hanteren wij extra veiligheidsmaatregelen!

Als je niet kan of liever niet wilt komen, is bellen of video bellen een optie! Zo kunnen we jouw gewenste artikelen samen bij elkaar vinden en klaar zetten, zodoende is het mogelijk om jouw bestelling veilig en snel af te halen of te laten bezorgen.

Heb je iets nodig voor je dier of je tuin? Wij helpen je graag!

We zijn druk bezig om onze webshop zo snel mogelijk verder uit te breiden, mocht jouw artikel er niet tussen staan dan kun je ons vrijblijvend bellen op 077-3216000. Je krijgt direct een van ons aan de telefoon. Middels videobellen kunnen we zelfs samen door de winkel lopen om jouw artikel te vinden. Op die manier kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Vervolgens kun je jouw artikelen laten bezorgen of op onze parkeerplaats ophalen en met de pin betalen, veilig en snel!

Bel je liever niet? Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar [email protected], wij helpen je zo snel mogelijk! We wensen iedereen heel veel sterkte in deze vreemde tijden! Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Ga nu uit je bol met voorjaarsbollen (2)

Ook tuinieren is vooruitzien. De herfst is de tijd voor het planten van voorjaarsbollen. Dat kan nu, maar ook nog in november en zelfs tot begin december, mits het niet vriest.

Lees meer...
Ga nu uit je bol met voorjaarsbollen (1)

Ja, het is herfst… Het regent veel, de bomen worden kaal, het is elke dag alweer lang en vroeg donker en het kan hard waaien. En corona maakt niemand blij. Maar er...

Lees meer...
Elho: van afval naar design potten

Vanaf vandaag vind je wel hele bijzonder bloempotten bij Tuincentrum Leurs in Venlo: 100% gerecyclede potten van Elho met een super gaaf marmer effect! De missie van Elho is om de natuur in het dagelijks leven van mensen te brengen. Door in de natuur te zijn, word je gelukkig en geeft het je veel energie. We weten allemaal dat plastic afval een wereldwijd probleem is. Mensen zien plastic als iets waardeloos, gebruiken het vaak maar één keer om het...

Lees meer...
Goede doelen actie Kerst

Iedereen mag genieten van een warme en gezellige kerst! Dit jaar schenken we aan 10 verzorgingshuizen en scholen een kerstboom compleet met versiering. Wil jij jouw school of verzorgingshuis verrassen? Stuur ons dan een e-mail naar [email protected]. De winnaars worden begin december geïnformeerd via de mail en krijgen direct na sinterklaas het complete kerstboompakket toegestuurd op de juiste locatie. We vinden het l...

Lees meer...