Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Tuincadeaus voor Vaderdag

Op zondag 10 juni viert België Fête des Pères, op zondag 17 juni is het in Nederland Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. Maak hem eens blij met een handig of leuk product voor het betere buitenleven, of hij nu groene vingers heeft of niet. Je slaagt gegarandeerd in ons tuincentrum in Venlo.

Tuingereedschap

Voor mannen die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Denk aan een elektrische snoeizaag, een bladblazer, een sproeier of bewateringssysteem, een stevige ladder, waterdichte tuinlaarzen of kniebeschermers. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

Vlammen

Welke man houdt er nu niet van fikkie steken? Zorg dat er stapels houtblokken voor in de open haard of in de vuurkorf onder een afdak staan. Geef hem een vuurkorf, al dan niet met Zweedse fakkel. Benodigdheden en accessoires voor op en bij de barbecue zijn altijd een schot in de roos, zoals een pizzabakplaat, draaispit, kernthermometer, barbecuehandschoenen of een set spatels en tangen. Je hebt ruime keuze op de barbecueafdeling van ons tuincentrum in Venlo.

Pietje precies

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar de tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan bij de handige opbergsystemen voor aan de wand of de overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes.

Waterpret

Houdt hij van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die er tegenwoordig te koop zijn. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Een waterornament is ook een origineel geschenk; ze zijn er in alle mogelijke vormen en maten. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vissen of vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Lekker loungen

Is hij liever lui dan moe? Kijk dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, of een zacht zitkussen. Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan of daksierpeer, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer lekker buiten kan luieren. Een design buitenlamp is ook een idee, dan kan hij ’s avonds buiten nog de krant lezen of een sudoku oplossen.

Fijne Vaderdag!