Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Het perfecte voetbalgazon

Het perfecte voetbalgazon

Met de wereldtitel in zicht zal er nog meer gevoetbald worden dan anders. Hierdoor zal het gazon het zwaarder te verduren krijgen dan anders. Om de hele zomer lang van een prachtig groen gazon te kunnen genieten is een bemesting met een geschikte meststof noodzakelijk.

Gebruik daarom voor deze 2de gazonbemesting, net voor de zomer, een evenwichtige formule met voldoende stikstof, fosfor en kalium, en bij voorkeur wat extra magnesium.

DCM Organische Gazonmeststof heeft een zachte werking voor een rustige groei, stevige inworteling en een diepgroene kleur, en is zodoende ideaal geschikt om uw gazon te bemesten net voor de zomer. Een extra voordeel: deze meststof bevat organische stof die door het bodemleven omgezet wordt in humus. Deze humus verbetert de bodemstructuur en het vochthoudend vermogen van de grond waardoor de inworteling en het microbiologische bodemleven gestimuleerd worden en voedingselementen beter worden vastgehouden. De bodemvruchtbaarheid gaat erop vooruit met een prachtig gazon als resultaat!

Bij Tuincentrum Leurs helpen we u graag om een prachtig gazon te realiseren. Voor persoonlijk advies kunt u altijd een van onze medewerkers aanspreken. Heeft u specifieke problemen in uw gazon? Neem dan gerust foto's mee, zodat we een beter advies kunnen geven. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Ga nu uit je bol met voorjaarsbollen (1)

Ja, het is herfst… Het regent veel, de bomen worden kaal, het is elke dag alweer lang en vroeg donker en het kan hard waaien. En corona maakt niemand blij. Maar er...

Lees meer...
Elho: van afval naar design potten

Vanaf vandaag vind je wel hele bijzonder bloempotten bij Tuincentrum Leurs in Venlo: 100% gerecyclede potten van Elho met een super gaaf marmer effect! De missie van Elho is om de natuur in het dagelijks leven van mensen te brengen. Door in de natuur te zijn, word je gelukkig en geeft het je veel energie. We weten allemaal dat plastic afval een wereldwijd probleem is. Mensen zien plastic als iets waardeloos, gebruiken het vaak maar één keer om het...

Lees meer...
Goede doelen actie Kerst

Iedereen mag genieten van een warme en gezellige kerst! Dit jaar schenken we aan 10 verzorgingshuizen en scholen een kerstboom compleet met versiering. Wil jij jouw school of verzorgingshuis verrassen? Geef hen dan op middels ons contactformulier op www.leurs.nl. De winnaars worden begin december geïnformeerd via de mail en krijgen direct na sinterk...

Lees meer...
Siergrassen sieren herfst en winter

Deze herfst zijn we natuurlijk druk bezig met het planten van voorjaarsbollen, zoals tulpen en narcissen, en met het opfleuren van het terras en de tuin- of balkontafel met potten en bakken vol bloeiende violen, heide, chrysanten en bergthee.

Lees meer...