Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2023 - Winter Morning

Kersttrend 2023 - Winter Morning

Kerst 2023 brengt een betoverende nieuwe trend met zich mee: ‘Winter Morning’. Deze trend omarmt de schoonheid van een winterochtend en geeft een frisse draai aan de traditionele kerstsfeer. Met een kleurenpalet van wit, zilver, blauw en pasteltinten, brengt Winter Morning een gevoel van rust en verwondering in je huis. Laat je inspireren door de magie van een winterochtend en ontdek hoe je deze trend kunt toepassen bij jouw thuis!

Betoverd door de stilte van de natuur

Stel je voor dat je wakker wordt in de vroege ochtend, omringd door de serene stilte van de natuur. Buiten zie je een prachtig besneeuwd landschap, bedekt met glinsterende sneeuwvlokken en ijskristallen. Dit is het Winter Morning kerstthema, waar de natuur de hoofdrol speelt in je decoraties.   

Kleurenpalet van wit, blauw en pasteltinten

Een kenmerkend aspect van deze trend is het kleurenpalet. Hierin spelen wit, zilver, blauw en pasteltinten de hoofdrol. Het nachtblauw, hazy blue en lila weerspiegelen de serene sfeer van de winterochtend, terwijl zilveren accenten glinsteren als ijskristallen in de ochtendzon.

Zelf aan de slag met Winter Morning

Wil je je eigen kerstboom of huis decoreren in Winter Morning thema? Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

1. Sneeuwlandschap

Creëer een winterwonderland met witte kunstsneeuw en verspreid wat ijskristallen voor een sprankelende touch. Hang sneeuwvlokken aan je kerstboom of versier je ramen met een sneeuwslinger en gezellige lichtjes

2. Winterse dieren(vrienden)

Voeg decoratieve elementen toe met winterse dieren zoals herten, ijsberen en wasbeertjes. Denk daarnaast ook aan andere leuke figuren zoals sneeuwpoppen, dwergen, elfjes en notenkrakers. Deze figuren brengen de magie van een winterochtend pas echt tot leven.

3. De natuur in je boom

Kies voor een combinatie van traditionele kerstversiering zoals kerstballen en parelslingers in combinatie met natuurlijke materialen. Plaats bijvoorbeeld een mooie tak met bloesemknoppen in je boom er versier deze met kleine decoratie boompjes. Wie zegt dat de piek enkel boven op de boom moet zitten? Plaats meerdere pieken naast elkaar in de boom voor een speels en verrassend effect!

 

Succes met je creeëren van jouw Winter Morning! Ben je zelf aan de slag gegaan met deze kersttrend? We vinden het leuk als je jouw foto deelt op social media, vergeet ons dan niet te taggen @tuincentrumleurs.


Kijk ook eens naar:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

9 x de beste last-minute cadeautips

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de boom deze kerst? Wellicht voor die ene persoon die ''alles al heeft'', die ''niets weet om te vragen'', die ''niks wilt'' of iemand die wel een extra cadeau verdient deze kerst. Wij hebben onze beste cadeautips voor je op een rij gezet: 

...Lees meer...
Kersttrend 2023 - Santa's Bakery

De feestdagen zijn in aantocht, en dat betekent dat het tijd is om je huis te versieren en te genieten van heerlijke lekkernijen. Kerst 2023 brengt een nieuw trend met zich mee: ‘Santa’s Bakery’. Deze trend omarmt de heerlijke wereld van gebakken lekkernijen, met een vleugje nostalgie en gezelligheid. Laat je inspireren door de smaakvolle en zoete tradities van Santa's Bakery en ontdek hoe je dit thema bij jou thuis kunt toepassen.

...Lees meer...
Kersttrend 2023 - All I want for Christmas

Kerst 2023 staat voor de deur, dit jaar brengen we een tijdloze klassieker tot leven met een verrassende twist: 'All I want for Christmas'. Laat je inspireren door de warme, klassieke kerstkleuren zoals rood, groen, en een vleugje bruin, samen met natuurlijke materialen en zachte luxe stoffen als versiering. Lees verder om te zien hoe je deze klassieke kerstsfeer met een twist bij jou thuis kunt creëren!

...Lees meer...
Kersttrend 2023 – Pink goes with everything!

Kerst 2023 brengt een wel heel roze trend met zich mee: 'Pink goes with everything'. Geïnspireerd door Barbie bieden we een kerstthema aan met decoratie in stijl! Lees verder en ontdek hoe je deze trend kunt toepassen bij jou thuis.

...Lees meer...