Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2022 – Bohemian Forest

Kersttrend 2022 – Bohemian Forest

De Bohemian Forest kersttrend is voor echte natuurliefhebbers die het buitenleven het liefste mee naar binnen nemen. Samen met je vrienden ga je het bos in om de feestdagen te vieren en te genieten van elkaars gezelligheid. Geniet jij ook zo van de serene rust die de natuur met zich meebrengt? Dan is Bohemian Forest zeker iets voor jou.

 

Knusse gezelligheid in een blokhut

Met Bohemian Forest ga je back to basic. De sfeer is te omschrijven als een knus vakantiehuisje in het bos. Binnen is het stijlvol aangekleed met houten meubels, warme dekentjes en een wirwar aan verschillende kussens. Items uit de natuur worden gecombineerd met een vleugje jaren '70 stijl. Het zijn vooral de macramé geknoopte kersthangers, kerstboompjes en lampen die deze trend bohemian maken. In dit kerstthema staat de natuur centraal en zijn alle kerstaccessoires afgestemd op een gezellig samenzijn met je beste vrienden tijdens de feestdagen.

 

Warme tinten uit het bos

Bohemian Forest bestaat uit warme en natuurlijke kleuren zoals mosgroen, heide paars, roodhout, kaneel, goud en wollig wit. Het zijn kleuren die je doen denken aan een winterse wandeling op de heide. De paarse pracht van de ochtendglorie zie je terug in de kerstballen en ornamenten en worden prachtig gecombineerd met verschillende tinten groen en bruin. Daarnaast zien we veel macramé, mos, bladeren en eucalyptustakken terug in deze natuurlijke kersttrend. Daarmee ervaar je heel eenvoudig het gevoel van buiten zijn ook binnen in huis.

Zelf aan de slag met Bohemian Forest

Bohemian Forest is de kersttrend waarmee je teruggaat naar alles wat de natuur ons te bieden heeft en ook in de kerstballen en ornamenten zien we de rust van de natuur terug. Natuurlijke kleuren in verschillende tinten groen en bruin vormen daarom de basis voor jouw kerstboom. Ga daarna verder met kerstversieringen in de kleuren paars en warm wit. Maak het geheel af met leuke macraméversieringen, eucalyptustakken, bladeren en droogbloemen. Zo zorg jij dat je de feestdagen in het teken staan van onbezorgde gezelligheid en maak je er samen de mooiste tijd van het jaar van. 

 

  

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

10 x lichtbolinspiratie voor tijdens de feestdagen

We gaan richting de wintermaanden en dat betekent dat de dagen weer korter worden. De afgelopen jaren zagen we steeds meer straten oplichten met onze prachtige lichtbollen aan de gevel. Door deze lichtpuntjes ontstond een prachtige sfeer in het donker. Maar wist je dat de lichtbollen ook voor binnen ontzettend mooi zijn...

Lees meer...
Kersttrend 2022 - So this is Christmas

De klassieker So this is Christmas is een prachtige kersttrend die altijd goed is. Hierbij worden de feestdagen gevierd met veel ouderwetse gezelligheid en een vleugje nostalgie. Vind jij het heerlijk om terug te gaan naar de oude en vertrouwde kerstdagen? Dan is So this is Christmas echt iets voor jou.

...Lees meer...
Kersttrend 2022 – Frozen Lake

Spring jij een gat in de lucht als het sneeuwt tijdens de feestdagen? Dan is de kersttrend Frozen Lake iets voor jou. Frozen Lake draait om de charme van een witte kerst en knusse gezelligheid. Benieuwd hoe je zelf de sfeer van een witte kerst in huis haalt? Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

...Lees meer...
Wat is het voordeel van een kunstkerstboom?

Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen bijna niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden. Ieder jaar kun je jouw kunstkerstboom weer opnieuw gebruiken en ze zijn ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Dat maakt een kunstkerstboom ideaal voor in huis. Wil jij een mooie kunstkerstboom deze feestdagen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

...Lees meer...