Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2022 – Bohemian Forest

Kersttrend 2022 – Bohemian Forest

De Bohemian Forest kersttrend is voor echte natuurliefhebbers die het buitenleven het liefste mee naar binnen nemen. Samen met je vrienden ga je het bos in om de feestdagen te vieren en te genieten van elkaars gezelligheid. Geniet jij ook zo van de serene rust die de natuur met zich meebrengt? Dan is Bohemian Forest zeker iets voor jou.

 

Knusse gezelligheid in een blokhut

Met Bohemian Forest ga je back to basic. De sfeer is te omschrijven als een knus vakantiehuisje in het bos. Binnen is het stijlvol aangekleed met houten meubels, warme dekentjes en een wirwar aan verschillende kussens. Items uit de natuur worden gecombineerd met een vleugje jaren '70 stijl. Het zijn vooral de macramé geknoopte kersthangers, kerstboompjes en lampen die deze trend bohemian maken. In dit kerstthema staat de natuur centraal en zijn alle kerstaccessoires afgestemd op een gezellig samenzijn met je beste vrienden tijdens de feestdagen.

 

Warme tinten uit het bos

Bohemian Forest bestaat uit warme en natuurlijke kleuren zoals mosgroen, heide paars, roodhout, kaneel, goud en wollig wit. Het zijn kleuren die je doen denken aan een winterse wandeling op de heide. De paarse pracht van de ochtendglorie zie je terug in de kerstballen en ornamenten en worden prachtig gecombineerd met verschillende tinten groen en bruin. Daarnaast zien we veel macramé, mos, bladeren en eucalyptustakken terug in deze natuurlijke kersttrend. Daarmee ervaar je heel eenvoudig het gevoel van buiten zijn ook binnen in huis.

Zelf aan de slag met Bohemian Forest

Bohemian Forest is de kersttrend waarmee je teruggaat naar alles wat de natuur ons te bieden heeft en ook in de kerstballen en ornamenten zien we de rust van de natuur terug. Natuurlijke kleuren in verschillende tinten groen en bruin vormen daarom de basis voor jouw kerstboom. Ga daarna verder met kerstversieringen in de kleuren paars en warm wit. Maak het geheel af met leuke macraméversieringen, eucalyptustakken, bladeren en droogbloemen. Zo zorg jij dat je de feestdagen in het teken staan van onbezorgde gezelligheid en maak je er samen de mooiste tijd van het jaar van. 

 

  

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

9 x de beste last-minute cadeautips

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de boom deze kerst? Wellicht voor die ene persoon die ''alles al heeft'', die ''niets weet om te vragen'', die ''niks wilt'' of iemand die wel een extra cadeau verdient deze kerst. Wij hebben onze beste cadeautips voor je op een rij gezet: 

...Lees meer...
Kersttrend 2023 - Santa's Bakery

De feestdagen zijn in aantocht, en dat betekent dat het tijd is om je huis te versieren en te genieten van heerlijke lekkernijen. Kerst 2023 brengt een nieuw trend met zich mee: ‘Santa’s Bakery’. Deze trend omarmt de heerlijke wereld van gebakken lekkernijen, met een vleugje nostalgie en gezelligheid. Laat je inspireren door de smaakvolle en zoete tradities van Santa's Bakery en ontdek hoe je dit thema bij jou thuis kunt toepassen.

...Lees meer...
Kersttrend 2023 - All I want for Christmas

Kerst 2023 staat voor de deur, dit jaar brengen we een tijdloze klassieker tot leven met een verrassende twist: 'All I want for Christmas'. Laat je inspireren door de warme, klassieke kerstkleuren zoals rood, groen, en een vleugje bruin, samen met natuurlijke materialen en zachte luxe stoffen als versiering. Lees verder om te zien hoe je deze klassieke kerstsfeer met een twist bij jou thuis kunt creëren!

...Lees meer...
Kersttrend 2023 – Pink goes with everything!

Kerst 2023 brengt een wel heel roze trend met zich mee: 'Pink goes with everything'. Geïnspireerd door Barbie bieden we een kerstthema aan met decoratie in stijl! Lees verder en ontdek hoe je deze trend kunt toepassen bij jou thuis.

...Lees meer...