Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2022 - So this is Christmas

Kersttrend 2022 - So this is Christmas

De klassieker So this is Christmas is een prachtige kersttrend die altijd goed is. Hierbij worden de feestdagen gevierd met veel ouderwetse gezelligheid en een vleugje nostalgie. Vind jij het heerlijk om terug te gaan naar de oude en vertrouwde kerstdagen? Dan is So this is Christmas echt iets voor jou.

 

Gezellige feestdagen voor iedereen

Wat voorheen zo normaal was, is dit jaar iets heel bijzonders. Vier de gezellige feestdagen aan tafel met je naaste familie en vrienden en koester de momenten samen bij elkaar. Het ouderwetse op reis gaan is het overkoepelende thema wat terug te zien is bij So this is Christmas. Authentieke luchtballonnen, koetsen en locomotieven zijn onderdeel van deze mooie kersttrend. Ga erop uit tijdens de feestdagen en breng de feestdagen door met diegene die voor jou het belangrijkste zijn.

 

Kerstsfeer met warme tinten

De kerstversiering bestaat dit jaar uit de kleuren kerstrood, ossenrood, dennengroen, goud en parelmoer. Al deze kleuren zijn de typische kerstkleuren zoals we gewend zijn. In de kerstboom vind je kerstballen versierd met verschillende motieven, glitters en lintjes. Als ornamenten zien we mooie dennenappels, lange pegels en gouden klokjes. Daarnaast we linten en parelkettingen door de bomen heen hangen en kerstboomverlichting in de vorm van kaarsjes.

 

Zelf aan de slag met So this is Christmas

Tijdens de feestdagen kun je heel eenvoudig de klassieke kersttrend toepassen. Ga voor kerstballen in de basiskleuren rood, groen en goud. Breng deze kleuren aan in je kerstboom en vul ze aan met klassieke ornamenten met hetzelfde kleurenpalet. Natuurlijk kun je nog aan de slag met slingers en andere versiersels.

 

     

     

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5 tips om van jouw kerstdorp een succes te maken
...

Lees meer...
Kersttrend 2022 – Bohemian Forest

De Bohemian Forest kersttrend is voor echte natuurliefhebbers die het buitenleven het liefste mee naar binnen nemen. Samen met je vrienden ga je het bos in om de feestdagen te vieren en te genieten van elkaars gezelligheid. Geniet jij ook zo van de serene rust die de natuur met zich meebrengt? Dan is Bohemian Forest zeker iets voor jou.

...Lees meer...
10 x lichtbolinspiratie voor tijdens de feestdagen

We gaan richting de wintermaanden en dat betekent dat de dagen weer korter worden. De afgelopen jaren zagen we steeds meer straten oplichten met onze prachtige lichtbollen aan de gevel. Door deze lichtpuntjes ontstond een prachtige sfeer in het donker. Maar wist je dat de lichtbollen ook voor binnen ontzettend mooi zijn...

Lees meer...
Kersttrend 2022 – Frozen Lake

Spring jij een gat in de lucht als het sneeuwt tijdens de feestdagen? Dan is de kersttrend Frozen Lake iets voor jou. Frozen Lake draait om de charme van een witte kerst en knusse gezelligheid. Benieuwd hoe je zelf de sfeer van een witte kerst in huis haalt? Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

...Lees meer...