Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kersttrend 2022 - So this is Christmas

Kersttrend 2022 - So this is Christmas

De klassieker So this is Christmas is een prachtige kersttrend die altijd goed is. Hierbij worden de feestdagen gevierd met veel ouderwetse gezelligheid en een vleugje nostalgie. Vind jij het heerlijk om terug te gaan naar de oude en vertrouwde kerstdagen? Dan is So this is Christmas echt iets voor jou.

 

Gezellige feestdagen voor iedereen

Wat voorheen zo normaal was, is dit jaar iets heel bijzonders. Vier de gezellige feestdagen aan tafel met je naaste familie en vrienden en koester de momenten samen bij elkaar. Het ouderwetse op reis gaan is het overkoepelende thema wat terug te zien is bij So this is Christmas. Authentieke luchtballonnen, koetsen en locomotieven zijn onderdeel van deze mooie kersttrend. Ga erop uit tijdens de feestdagen en breng de feestdagen door met diegene die voor jou het belangrijkste zijn.

 

Kerstsfeer met warme tinten

De kerstversiering bestaat dit jaar uit de kleuren kerstrood, ossenrood, dennengroen, goud en parelmoer. Al deze kleuren zijn de typische kerstkleuren zoals we gewend zijn. In de kerstboom vind je kerstballen versierd met verschillende motieven, glitters en lintjes. Als ornamenten zien we mooie dennenappels, lange pegels en gouden klokjes. Daarnaast we linten en parelkettingen door de bomen heen hangen en kerstboomverlichting in de vorm van kaarsjes.

 

Zelf aan de slag met So this is Christmas

Tijdens de feestdagen kun je heel eenvoudig de klassieke kersttrend toepassen. Ga voor kerstballen in de basiskleuren rood, groen en goud. Breng deze kleuren aan in je kerstboom en vul ze aan met klassieke ornamenten met hetzelfde kleurenpalet. Natuurlijk kun je nog aan de slag met slingers en andere versiersels.

 

     

     

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

9 x de beste last-minute cadeautips

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de boom deze kerst? Wellicht voor die ene persoon die ''alles al heeft'', die ''niets weet om te vragen'', die ''niks wilt'' of iemand die wel een extra cadeau verdient deze kerst. Wij hebben onze beste cadeautips voor je op een rij gezet: 

...Lees meer...
Kersttrend 2023 - Santa's Bakery

De feestdagen zijn in aantocht, en dat betekent dat het tijd is om je huis te versieren en te genieten van heerlijke lekkernijen. Kerst 2023 brengt een nieuw trend met zich mee: ‘Santa’s Bakery’. Deze trend omarmt de heerlijke wereld van gebakken lekkernijen, met een vleugje nostalgie en gezelligheid. Laat je inspireren door de smaakvolle en zoete tradities van Santa's Bakery en ontdek hoe je dit thema bij jou thuis kunt toepassen.

...Lees meer...
Kersttrend 2023 - All I want for Christmas

Kerst 2023 staat voor de deur, dit jaar brengen we een tijdloze klassieker tot leven met een verrassende twist: 'All I want for Christmas'. Laat je inspireren door de warme, klassieke kerstkleuren zoals rood, groen, en een vleugje bruin, samen met natuurlijke materialen en zachte luxe stoffen als versiering. Lees verder om te zien hoe je deze klassieke kerstsfeer met een twist bij jou thuis kunt creëren!

...Lees meer...
Kersttrend 2023 – Pink goes with everything!

Kerst 2023 brengt een wel heel roze trend met zich mee: 'Pink goes with everything'. Geïnspireerd door Barbie bieden we een kerstthema aan met decoratie in stijl! Lees verder en ontdek hoe je deze trend kunt toepassen bij jou thuis.

...Lees meer...