Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Lemax 2022

De Lemax 2022 collectie bevat weer verrassende items om jouw kerstdorp weer verder uit te kunnen breiden.
 

Wat kun je verwachten van de Lemax 2022 collectie?

Dit jaar zijn er weer veel nieuwe Lemax items toegevoegd aan onze collecte, in ieder kerstdorp thema valt wel iets te beleven! Wij hebben de leukste nieuwe items uit populaire kerstdorp thema’s voor je op een rijtje gezet!

  • De spannendste attractie van 2022 is de Santa's Freeze Zone uit het kerstdorp thema Carnival.
  • Voor het shoppen van de lekkerste kazen breng je een bezoekje aan het Dutch Cheese Festival uit het kerstdorp thema Caddington Village.
  • Het mooiste uitzicht vind je op de Santa’s Stratospheric Observatory uit het kerstdorp thema Santa’s Wonderland.
  • De lekkerste pizza’s bestel je bij Top Pizza uit het kerstdorp thema Harverst crossing.
  • Voor een spannend ritje in een draaiende theekopjes attractie kies je natuurlijk de Cocoa Cups uit het kerstdorp thema Sugar ‘n’ Spice.
  • Voor de leukste kerstcadeautjes moet je zeker een bezoekje brengen aan de Wild Wooly’s Gift Shop uit het kerstdorp thema Vail Village.
  • Wil je een kerstdorp met speciale effecten? Dan is er de Santa’s Chalet met het effect van een rokende schoorsteen.Nieuwe items Lemax 2022 uit het thema Spooky Town
 

Voor de echte Spooky Town fans, is er goed nieuws. De Spooky Town collectie is flink uitgebreid met veel nieuwe items! Onder de nieuwe items zijn een aantal Sights & Sounds, zoals The Count’s Bat Bonanza, Agatha’s Apoithecary, Dr. Gory’s Laboratory, Poison Pumpkin Potpourri en B.A. Freyed Clocksmith. Ook zijn er nieuwe accessoires en figuren en zoals de Spooky Planter Urns en de Undead Brewery Worker.

 
Alle items uit de nieuwe 2022 collectie vind je op de website van Lemax. Heb je iets leuks gezien? In onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment huisjes, figuren en accessoires. Eerst nog wat inspiratie nodig voor je zelf aan de slag gaat met jouw kerstdorp? Kom dan gezellig langs in onze winkel en laat je inspireren!

 


Leurs Lemax Club

 

Voor de echte Lemax fan is er de Leurs Lemax club. Deze besloten facebook groep is een community van enthousiaste kerstdorp bouwers! In deze club delen wij de leukste Lemax weetjes, nieuwe collecties, tips voor het bouwen van je eigen kerstdorp en nog veel meer!