Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstshow Limburg

Voor een kerstshow in Limburg kun je al een aantal jaar bij Tuincentrum Leurs in Venlo terecht. Ook dit jaar presenteren we vanaf 1 oktober een echte kerstwinkel vol met inspiratie met de laatste kersttrends. De kerstwinkel in Limburg is in zowel Nederland als Duitsland een écht begrip geworden. Dit jaar maken wij onze kerstshow door de hele winkel. Je waant je als het ware door een sfeervolle kerstwinkel. Op deze manier helpen we mee om veilig bij Leurs te kunnen winkelen en de drukte te spreiden over maar liefst 15.000 m2. Wij zijn zeven dagen per week geopend, maar vanaf oktober zijn we van maandag tot en met vrijdagavond zelfs tot 20:00 uur open. Doordat ons tuincentrum extra lang is geopend, hopen we samen met jou als bezoeker de drukte te kunnen spreiden. Bezoek onze kerstwinkel dus gezellig doordeweeks of op één van de gezellige koopavonden. Dan is het rustig en kun je heerlijk kerstshoppen bij Leurs!

Bekijk een filmpje van onze kerstshow in Limburg!

Kerstshow in Tuincentrum Leurs te Limburg                     

Onze kerstshow in Limburg is een ware beleving vol met inspiratie. Of je nu inspiratie zoekt voor jouw interieur, lifestyle of kleur; wij nemen kerstshow in Limburg vol inspiratie bij tuincentrum Leursde laatste trends op in onze kerstshow. Vanaf oktober tot en met januari kun je jouw hart ophalen met alle kerstinspiratie en trends. Bij ons kun je terecht voor:

  • De miniatuurwereld van Lemax; ieder jaar een belangrijk onderdeel op onze kerstafdeling
  • Kerstbomen: echte kerstbomen en kunstkerstbomen
  • Kerstversiering naar ieders smaak
  • Kerstboomverlichting voor binnen en buiten
  • Kerststallen

Tijdens onze kerstshow zie en beleef je het allemaal! Loop virtueel door onze kerstshow.

Prachtige kerstshow in Limburg

De kerstwinkel bij Tuincentrum Leurs is een begrip geworden in onze regio Limburg, in heel Nederland en zelfs in Duitsland. Dat heb je al kunnen zien in ons kerstshow filmpje vol met kerstbomen, kerstballen, lemax kerstshuisjes en meer! Ieder jaar weer presenteren we tijdens de aanloop naar de kerst een kerstshow vol inspiratie en bieden wij je de allernieuwste kersttrends. Het is niet voor niets dat wij al meerdere keren de prijs voor de 'Beste Kerstshow van Nederland' hebben gewonnen. Wij bieden je door de hele winkel een een inspirerende kerstshow. Ieder jaar weer willen we jouw verwachtingen overtreffen en willen we onszelf opnieuw uitdagen om je een nóg mooiere kerstshow te presenteren dan een jaar eerder. 

Mooiste tuincentrum van Nederland tijdens Kerst

Al meerdere keren is onze kerstshow in de prijzen gevallen als 'Beste Kerstshow' van alle tuincentra in Nederland. Kom het zelf ontdekken in ons tuincentrum met de zeer ruime openingstijden. Wij zijn namelijk doordeweeks tot en met 21.00 uur geopend. Je kunt gratis bij ons parkeren! Ons uitgebreide tuincentrum heeft een Tuincafé en een speeltuin voor de kinderen. Beleef Kerst zoals je nog nooit hebt gedaan bij onze kerstshow in Limburg.