Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstshow Limburg

kerstshow in Limburg vol inspiratie bij tuincentrum LeursVoor een kerstshow in Limburg kun je bij Tuincentrum Leurs in Venlo terecht. Ook dit jaar presenteren we een prachtige kerstshow vol met inspiratie over de laatste kersttrends. De kerstwinkel in Limburg is in zowel Nederland als Duitsland een begrip. Veel mensen weten hun weg naar de kerstshow in Limburg dan ook te vinden. Onze kerstwinkel is vanaf oktober ingericht om jouw kerstinkopen te komen doen. Hier verrassen we je met verschillende feestelijke kersthema’s. Kom het beleven en laat je inspireren bij Tuincentrum Leurs in Venlo! 

Kerstshow in Tuincentrum Leurs te Limburg                     

Onze kerstshow in Limburg is een ware beleving vol met inspiratie. Ga voor de nieuwste kersttrends in je kerstboom, in het huis of in de tuin.

  • Bouw je eigen kerstdorp met Lemax

Bouw jij jouw eigen kerstdorp tijdens de feestdagen met Lemax? Al jaar en dag is de miniatuurwereld van Lemax immens populair. Op onze kerstshow in Limburg vind je dan ook een grote assortiment Lemax alsook Luville kerstdorpen en My Village accessoires.

Op onze kerstshow in Limburg vind je zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen en vlaggenmast kerstbomen. Ga je dit jaar voor een kunstkerstboom tijdens de feestdagen? Kom een kijkje nemen in ons bomenbos op de kerstshow, want onze kunstkerstbomen zijn niet van echt te onderscheiden.

Kerstballen, kerstornamenten en -hangers, kerstslingers, pieken en alles wat je maar nodig denkt hebben om jouw kerstboom aan te kleden vind je bij onze kerstshow in Limburg.

Kerstverlichting is er in verschillende vormen, maten en kleuren. Ga voor kerstboomverlichting, buitenverlichting of LED kaarsen.

 

Prachtige kerstshow in Limburg

De kerstwinkel bij Tuincentrum Leurs is een begrip geworden in onze regio Limburg, in heel Nederland en zelfs in Duitsland. Ieder jaar weer presenteren we tijdens de aanloop naar de kerst een kerstshow vol inspiratie en bieden wij je de allernieuwste kersttrends. Het is niet voor niets dat wij al meerdere keren de prijs voor de 'Beste Kerstshow van Nederland' hebben gewonnen. Wij bieden je door de hele winkel een inspirerende kerstshow. Ieder jaar weer willen we jouw verwachtingen overtreffen en willen we onszelf opnieuw uitdagen om je een nóg mooiere kerstshow te presenteren dan een jaar eerder.

Mooiste tuincentrum van Nederland tijdens Kerst

Al meerdere keren is onze kerstshow in de prijzen gevallen als 'Beste Kerstshow' van alle tuincentra in Nederland. Kom het zelf ontdekken in ons tuincentrum met de zeer ruime openingstijden. Je kunt gratis bij ons parkeren! Ons uitgebreide tuincentrum heeft een Tuincafé en een speeltuin voor de kinderen. Beleef kerst zoals je nog nooit hebt gedaan bij onze kerstshow in Limburg.
 

Foto's van onze kerstshow in Limburg!

    


    

Bezoek de webshop