Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstshow Limburg

Voor een kerstshow in Limburg kunt u al een aantal jaar bij tuincentrum Leurs terecht. Wij presenteren in de wintermaanden elk jaar een mooie kerstshow vol met inspiratie en de laatste kersttrends. Deze kerstshow in Limburg is in zowel Nederland als Duitsland een echt begrip geworden.

Bekijk een filmpje van onze kerstshow in Limburg!

Kerstshow in Tuincentrum Leurs te Limburg                     

Onze kerstshow in Limburg is een ware beleving vol met inspiratie. Of u nu inspiratie zoekt voor uw interieur, lifestyle of kleur, wij nemen kerstshow in Limburg vol inspiratie bij tuincentrum Leursde laatste trends op in onze kerstshow. Van 28 september tot en met 5 januari kunt u uw hart ophalen met alle kerstinspiratie en trends. Bij ons kunt u terecht voor:

  • De lemax miniatuurwereld, ieder jaar een belangrijk onderdeel van onze kerstshow
  • Kerstbomen, echte en kunstkerstbomen
  • Kerstversiering naar ieders smaak
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten
  • en kerststallen

Tijdens onze kerstshow ziet en beleeft u het allemaal! Loop virtueel door onze kerstshow.

Prachtige kerstshow in Limburg

De kerstshow van Tuincentrum Leurs is een begrip geworden in onze regio Limburg, in Nederland en zelfs in Duitsland. Dat heeft u al kunnen zien in ons kerstshow filmpje, vol kerstbomen, kerstballen, lemax kerstshuisjes en meer! Ieder jaar weer presenteren we tijdens de aanloop naar de kerst een kerstshow vol inspiratie en bieden wij u de allernieuwste kersttrends. Het is niet voor niets dat wij al meerdere keren de prijs voor de beste Kerstshow van Nederland hebben gewonnen. Wij bieden u in ons nieuwbouw gedeelte van 4.000 m2, een fantastische en inspirerende kerstshow. Ieder jaar weer willen we uw verwachtingen overtreffen en willen we onszelf opnieuw uitdagen om u een nóg mooiere kerstshow te presenteren dan een jaar eerder. 

Mooiste tuincentrum van Nederland tijdens Kerst

Al meerdere keren is onze kerstshow in de prijzen gevallen als Beste kerstshow van de tuincentra in Nederland. Kom het zelf ontdekken in ons tuincentrum met ruime openingstijden. U kunt gratis bij ons parkeren en de hele dag funshoppen. Ons uitgebreide tuincentrum heeft een Tuincafé en een speeltuin voor de kinderen. Beleef Kerst zoals u nog nooit heeft gedaan bij onze kerstshow in Limburg.