Kerstshow Limburg

kerstshow in Limburg vol inspiratie bij tuincentrum LeursVoor een kerstshow in Limburg kunt u al een aantal jaar bij tuincentrum Leurs terecht. Wij presenteren in de wintermaanden elk jaar een mooie kerstshow vol met inspiratie en de laatste kersttrends. Deze kerstshow in Limburg is in zowel Nederland als Duitsland een echt begrip geworden.

Kerstshow in tuincentrum Leurs te Limburg                     

Onze kerstshow in Limburg is een ware beleving vol met inspiratie. Of u nu inspiratie zoekt voor uw interieur, lifestyle of kleur, wij hebben de laatste trends op onze kerstshow. Van 29 september tot en met 8 januari kunt u uw hart ophalen met alle kerstinspiratie en trends. Van een Lemax miniatuurwereld tot kerstbomen en kerststallen. Tijdens onze kerstshow ziet en beleeft u het allemaal.

Bezoek onze kerstshow

Al meerdere keren is onze kerstshow in de prijzen gevallen als Beste kerstshow van Nederland. Kom het zelf ontdekken in ons tuincentrum met ruime openingstijden. U kunt bij ons gratis parkeren en de hele dag funshoppen. Ons uitgebreide tuincentrum heeft een Tuincafé en een speeltuin voor de kinderen. Beleef kerst zoals u nog nooit heeft gedaan bij onze kerstshow in Limburg.

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.