Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

          

 

It’s Christmas Time by Leurs!

Vanaf donderdag 30 september 2021 t/m zondag 9 januari 2022 ben je welkom op onze kerstshow! Laat je inspireren door de mooie kerstballen, magische lichtjes en leuke Lemax-huisjes. Onze grote kerstshow is dit jaar namelijk nóg mooier dan voorheen!

 

Extra lange openingstijden

Ook dit jaar staan veiligheid, geborgenheid en samen zijn voorop in onze kerstgedachte. Daarom zijn wij iedere doordeweekse dag geopend tot 21.00 uur. Zo kan iedereen die onze kerstshow op een rustiger moment wil bezoeken, dat ook echt doen. Daarnaast organiseren wij speciale avonden zoals een prikkelarme avond en een avond voor onze oudere gasten. Zo kan iedereen genieten van een schitterende wereld vol beleving!

 

Samen genieten, proeven en plezier maken

Tussen het winkelen door kun je een lekker hapje komen eten bij ons gezellige Tuincafé of ons mediterrane restaurant La Piazza. Wil je een tafeltje reserveren? Dan kan dat heel eenvoudig online via https://www.leurs.nl/producten/1181/reserveren-horeca.

Eenmaal aan tafel kun je zelf (door de QR-code te scannen op de tafel) de menukaart op je telefoon inzien en eenvoudig online bestellen.

 

Goede doelen actie

Dit jaar is samen zijn nog belangrijker geworden. Daarom zullen wij als goed doel voor 100 bijzondere mensen een gezellig kerstontbijt verzorgen op maandag 20 december 2021. Mensen mogen een dierbaar persoon opgeven aan wie zij een kerstontbijt gunnen. Zo hopen wij zoveel mogelijk mensen een fijn samenzijn te kunnen geven tijdens de feestdagen.

 

Leuke winacties

Natuurlijk zullen er ook weer verschillende leuke winacties te winnen zijn! Denk hierbij aan prijzen voor het mooiste kerstdorp bij de Leurs Lemax Club, een minuut gratis winkelen en de mooist versierde kerststraat met lichtbollen. Maar ook zullen de wensen aan onze droomboom en in de wensput weer in vervulling gaan. Kortom, een wereld vol beleving op een extra grote kerstshow!

Wij wensen iedereen warme feestdagen en sprankelend nieuwjaar!

 

 

Activiteiten Kerstmis 2021

Alle activiteiten rondom Kerstmis zijn terug te vinden onder het kopje activiteiten boven in het menu.