Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstmarkt Venlo

In de aanloop naar kerst kunt u het beste de kerstsfeer opsnuiven op de kerstmarkt in Venlo. Vanaf oktober gaan wij van Tuincentrum Leurs weer van start met een geweldige kerstshow. Voor volop inspiratie en de nieuwste trends voor de kerst en wintertijd komt u naar de grote kerstmarkt in Venlo. Maak u kerst onvergetelijk en kom bij ons nieuwe ideeën opdoen.

Bekijk dit filmpje van onze kerstshow in Venlo!

Kom gezellig naar de kerstmarkt in Venlo!

Ieder jaar doen onze medewerkers hun uiterste best om ons tuincentrum in Venlo om te toveren tot een waar kerstparadijs. Wat valt er allemaal te zien en beleven tijdens de kerstmarkt in Venlo? We verkopen: Bezoek onze prachtige kerstmarkt in Venlo

  • Kerstbomen

  • Kunstkerstbomen die niet van echt zijn te onderscheiden

  • Kerstverlichting en kerstballen in alle soorten en maten

  • Kerststallen

  • Lemax kersthuisjes.

En natuurlijk worden er in december ook allerlei leuke kerstworkshops gegeven. Tuincentrum Leurs trekt met de kerstmarkt in Venlo jaarlijks meer dan 350.000 bezoekers. Terecht, voor de nieuwste trends, inspiratie, maar ook gewoon voor een dagje uit en een heerlijke middag moet u op de kerstmarkt in Venlo zijn. Zo bereid u zich op de beste manier voor op een perfecte kerst. U kunt ook gelijk al uw kerstcadeaus bij ons kopen. Bekijk hiervoor zowel ons kerstassortiment als ons normale assortiment. 

De beste kerstshow van Nederland vindt u in Venlo

Wilt u alles weten op het gebied van lifestyle, interieur en kleur dan is een dagje kerstmarkt in Venlo een must! U vindt er een gezellige kerstsfeer dankzij de gigantische kerstbomen, maar ook juist door de kleine figuurtjes van Lemax. Het is niet voor niets dat de kerstshow bij Tuincentrum Leurs al meerdere keren de verkiezing van beste kerstshow van Nederland heeft gewonnen.

Meer informatie over de kerstmarkt van Leurs?

Mocht u vragen hebben over een van onze kerstartikelen, bezoek dan eens onze webshop of bel naar (0031) (0)77 3216000. De beste manier om alles te weten te komen over ons brede assortiment kerstartikelen is natuurlijk om zelf even langs te komen. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kom snel eens langs, het is zeker de moeite waard!

Bezoek de webshop

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Leurs in Venlo
Straelseweg 370
5916 AD Venlo

(0031) (0)77 3216000
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  09.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.00 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.00 - 18.00 uur
 Donderdag  09.00 - 21.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 21.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 18.00 uur
 Zondag  09.30 - 18.00 uur


Kom gezellig een hapje eten in ons Tuincafé of bij La Piazza Leurs!