Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstmarkt Venlo

Nog even en het is zover: kerst bij Tuincentrum Leurs in Venlo! In de aanloop naar kerst kun je het beste de kerstsfeer opsnuiven op de kerstmarkt in Venlo. Vanaf oktober is Tuincentrum Leurs omgetoverd tot een prachtige kerstwinkel. Voor volop inspiratie en de nieuwste trends voor de kerst en wintertijd kom je naar de grote kerstwinkel in Venlo. Maak jouw kerst onvergetelijk en kom bij ons nieuwe ideeën opdoen. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws!

Bekijk dit filmpje van onze kerstshow in Venlo!

Kom gezellig naar de kerstmarkt in Venlo!

Ieder jaar doen onze medewerkers hun uiterste best om ons tuincentrum in Venlo om te toveren tot een waar kerstparadijs. Wat valt er allemaal te zien en beleven tijdens de kerstmarkt in Venlo? We verkopen: Bezoek onze prachtige kerstmarkt in Venlo

  • Kerstbomen

  • Kunstkerstbomen die niet van echt zijn te onderscheiden

  • Kerstverlichting en kerstballen in alle soorten en maten

  • Kerststallen

  • Lemax kersthuisjes

Tuincentrum Leurs trekt met de kerstmarkt in Venlo jaarlijks meer dan 350.000 bezoekers. Terecht, voor de nieuwste trends, inspiratie, maar ook gewoon voor een dagje uit en een heerlijke middag moet je op de kerstmarkt in Venlo zijn. Zo bereid je je op de beste manier voor op een perfecte kerst. Je kunt ook gelijk al jouw kerstcadeaus bij ons kopen. Bekijk hiervoor zowel ons kerstassortiment als ons normale assortiment. 

De beste kerstshow van Nederland vind je in Venlo

Wil je alles weten op het gebied van lifestyle, interieur en kleur dan is een dagje kerstmarkt in Venlo een must! Je vindt er een gezellige kerstsfeer dankzij de gigantische kerstbomen, maar ook juist door de kleine figuurtjes van Lemax. Het is niet voor niets dat de kerstshow bij Tuincentrum Leurs al meerdere keren de verkiezing van beste kerstshow van Nederland heeft gewonnen.

Meer informatie over de kerstwinkel van Leurs?

Mocht je vragen hebben over een van onze kerstartikelen, bezoek dan eens onze webshop of bel naar (0031) (0)77 3216000. De beste manier om alles te weten te komen over ons brede assortiment kerstartikelen is natuurlijk om zelf even langs te komen. Onze medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Kom snel eens langs, het is zeker de moeite waard!

Bezoek de webshop