Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Kerstmarkt Venlo

In de aanloop naar kerst kunt u het beste de kerstsfeer opsnuiven op de kerstmarkt in Venlo. Vanaf oktober gaan wij weer van start met een geweldige kerstshow. Voor volop inspiratie en de nieuwste trends voor de kerst en wintertijd komt u naar de grote kerstmarkt in Venlo. Maak u kerst onvergetelijk en kom bij ons nieuwe ideeën opdoen.

Kom gezellig naar de kerstmarkt in Venlo!

Wat valt er allemaal te zien en beleven tijdens de kerstmarkt in Venlo?

  • kerstbomen die niet van echt zijn te onderscheiden;

  • kerstverlichting en kerstballen in alle soorten en maten;

  • kerststallen;

  • Lemax kersthuisjes.

Tuincentrum Leurs trekt met de kerstmarkt in Venlo jaarlijks meer dan 350.000 bezoekers. Terecht, voor de nieuwste trends, inspiratie maar ook gewoon voor een dagje uit en een heerlijke middag moet u op de kerstmarkt in Venlo zijn.

Beste kerstshow van Nederland

Wilt u alles weten op het gebied van lifestyle, interieur en kleur dan is een dagje kerstmarkt in Venlo een must! U vindt er een gezellige kerstsfeer dankzij de gigantische kerstbomen, maar ook juist door de kleine figuurtjes van Lemax. Het is niet voor niets dat de kerstshow bij Tuincentrum Leurs al meerdere keren de verkiezing van beste kerstshow van Nederland heeft gewonnen.

Meer informatie over de kerstmarkt van Leurs?

Mocht u vragen hebben over een van onze kerstartikelen, bezoek dan ook onze webshop of vraag het aan een van onze medewerkers op de kerstmarkt in Venlo. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.