Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Handige tips voor het versieren van jouw kerstboom!

Kijk jij ook al uit naar het versieren van jouw kerstboom met vrienden en familie? Onder het genot van gezellige kerstmuziek én een warme chocomel met slagroom maak je er bijna een feestje van! Met het versieren van de kerstboom kom je ook helemaal in de kerststemming. Heerlijk toch? Kan je nog wel wat tips gebruiken over hoe je jouw kerstboom het best kunt optuigen? Lees dan de onderstaande tips van Tuincentrum Leurs!

Kerstversiering_Tuincentrum Leurs

Versier jouw kerstboom het allermooist

 • Basisverlichting: breng de basisverlichting van de kerstboom altijd vanaf de stam aan. Werk dus van onder naar boven. Je kan de verlichting voorzichtig om de tak heen wikkelen.
   
 • Kerstballen: voor welke kleur kerstballen kies jij dit jaar? Bij Tuincentrum Leurs vind je alle kleuren van de regenboog! Bevestig de kerstballen in je boom met binddraad, of met kerstbal haakjes. Met kerstballen kan je alle kanten op. Het is dan ook erg leuk om diverse kerstballen met elkaar te mixen. Zorg bijvoorbeeld voor 70% glanzende ballen en 30% matte ballen.

  Creëer ook diepte in de boom voor een mooi effect. Hang de ballen over de gehele  kerstboom. Hang dus wat kerstballen dichtbij de stam, maar ook aan de uiteindes van de takken.

Kerstversiering_Tuincentrum Leurs

 • Decoratieve items: nu is het tijd voor de decoratieve items. Dit kan natuurlijk van alles zijn! Let op dat je de zware accessoires stevig met binddraad aan de tak vast maakt, want het is natuurlijk zonde als ze uit de boom vallen. Het is leuk om af te wisselen met verschillende vormen en materialen.

  Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken, of er is wel een kersthanger van. Bij Tuincentrum Leurs hebben we een zeer groot assortiment aan kersthangers, met populaire merken als Kurt S. Adler. Naast kerstballen kan je jouw kerstboom ook versieren met eenhoorns, donuts, vogeltjes, sterren, bloemen, flamingo’s en nog heel veel meer!
   
 • Decoratieve verlichting: naast de basisverlichting kan je jouw kerstboom nog meer laten shinen door decoratieve verlichting te gebruiken. Wikkel deze verlichting speels, maar wel stevig om de takken van de kerstboom. Je kan de verlichting met een tiewrap bevestigen als je meer stevigheid nodig hebt.

Heb jij alles al in huis? Dan ben je met deze tips helemaal klaar om aan de slag te gaan! Zou je toch graag nog wat advies willen krijgen over hoe je jouw kerstboom het best kunt versieren? Kom dan gezellig langs Tuincentrum Leurs in Venlo. Onze enthousiaste medewerkers helpen je maar al te graag met al jouw vragen! Daarnaast doe je op onze kerstafdeling ook nog eens flink wat inspiratie op.

Kerstversiering_Tuincentrum Leurs

Alles voor een fantastische kerst bij Tuincentrum Leurs

Bij Tuincentrum Leurs vind je alles om zowel jouw huis én tuin helemaal in de kerstsferen te brengen. Denk aan kerstverlichting, kerstversiering, Lemax kersthuisjes en nog veel meer! Kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wacht dan niet langer en kom langs bij ons tuincentrum in Venlo. Onze kerstafdeling is een beleving voor jong en oud. Laat je verrassen door de allernieuwste kersttrends. Je kijkt je ogen uit!