Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Graszoden Roermond

 

Wil je graag graszoden aanschaffen en woon je in de buurt van Roermond? Dan moet je bij Tuincentrum Leurs wezen! Jij wilt toch ook niets liever dan dat jouw tuin er weer netjes bij staat met een mooi gazon? Met de topkwaliteit grasmatten van Tuincentrum Leurs krijg je dit in no-time voor elkaar. Onze medewerkers geven je graag advies over welke graszoden er het beste bij jouw tuin passen. Kom daarom eens gezellig langs in Venlo en laat je adviseren.

Graszoden_Tuincentrum Leurs

Soorten graszoden

Bij Tuincentrum Leurs bieden we twee verschillende soorten graszoden aan. Deze leveren wij van maart tot en met november. De graszoden die wij leveren zijn:

 • Speelgras: speelgras is ideaal gras wanneer het gazon intensief gebruikt wordt door kinderen en/of huisdieren. De graszoden van ons speelgras bestaan uit een mengsel van sterke grassoorten die wel een stootje kunnen hebben. Wanneer er schade is door een potje voetbal zal het speelgras snel weer herstellen. Daarom is speelgras de eerste keus en de meeste verkochte soort graszoden van ons tuincentrum nabij Roermond. 
   
 • Schaduwgras: schaduwgras is ideaal voor de schaduwrijke tuin. Onze schaduw graszoden groeien goed in de schaduw maar kunnen ook goed tegen de volle zon. Dit schaduwgras heeft eigenlijk het beste van twee werelden. Lopen op een schaduwgazon is geen enkel probleem en schaduwgras kan ook tegen intensief gebruik. 

Graszoden bestellen in Roermond

Je kunt je gewenste graszoden eenvoudig online bij ons bestellen of natuurlijk bij een van onze medewerkers in ons tuincentrum. Als je de graszoden het liefst online wil gaan bestellen, doe je dit aan de hand van enkele eenvoudige stappen.

 1. Kies voor speelgras of schaduwgras
 2. Vul het aantal m² in
 3. Klik op 'bestel' en vul alle gegevens zo volledig mogelijk in
 4. Kies een bezorgdatum uit of kies voor 'ik haal deze bestelling op in het tuincentrum'
 5. Kies een betaalmethode en voltooi vervolgens de betaling

Het is daarnaast belangrijk dat je op tijd voor de levering de bestelling aan ons doorgeeft. De voorkeur van jouw leverdatum kunnen we niet voor 100% garanderen i.v.m. de planning van onze bezorgservice. Mocht het zo zijn dat de gewenste leverdatum niet beschikbaar is, dan nemen wij contact met je op.  

Gekoelde graszoden kopen Roermond

Wil je graag graszoden bestellen, maar is het een warme dag? Geen enkel probleem, wij verkopen gekoelde graszoden. Bij gekoeld gras blijft de kwaliteit van het gras opperbest, vandaar dat wij enkel gekoeld gras aanbieden. De gekoelde graszoden kunnen wij bij je thuisbezorgen of je kunt jouw bestelling afhalen in ons tuincentrum.

Graszoden_Tuincentrum Leurs (2)

Graszoden leggen

Nadat je de grasmatten naar keuze hebt besteld, kan je natuurlijk de graszoden gaan leggen. Het is heel belangrijk dat je de graszoden die je gekocht hebt bij tuincentrum Leurs nabij Roermond, zo snel mogelijk legt. Wanneer je dit niet binnen 12 uur doet, bestaat er namelijk de kans dat de grasmatten niet meer goed zullen hechten aan de grond in je tuin. Dit zou natuurlijk hartstikke zonde zijn van de investering in de grasmatten. En hoe leg je nu het beste grasmatten? Dit kan je vinden op onze Graszoden pagina. Ook helpen onze medewerkers je maar al te graag met al jouw vragen. Ben je van plan om gezellig bij ons langs te komen in Venlo? Op onze contactpagina vind je onze exacte locatie en openingstijden. Wij hopen je gauw te zien!

Bezoek de webshop