Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Graszoden prijs per m2

 

Graszoden prijs per m2 met een concurrerende prijs vind je bij Tuincentrum Leurs in Venlo, of natuurlijk in onze webshop! Kies voor Tuincentrum Leurs als je op zoek bent naar graszoden van de beste kwaliteit voor een gunstige prijs per vierkante meter! Bij ons tuincentrum in Venlo ben je aan het juiste adres voor het beste gras al vanaf 1 vierkante meter. Ook kun je bij Tuincentrum Leurs graszoden online per m2 bestellen. Hiervoor geldt een minimale afname van 50m2. Maar voor een kleinere afname kom je dus gewoon naar onze winkel.

Prijs voor graszoden per m2

Bij Tuincentrum Leurs verkopen wij twee verschillende soorten graszoden: speelgras en schaduwgras. Het speelgras is ideaal voor als je kinderen veel op het gras gaan voetballen of spelen. Het schaduwgras is echter weer goed geschikt als je veel schaduw in de tuin hebt en bang bent dat regulier gras hier niet goed zal groeien. Beide grassoorten kunnen goed tegen intensief gebruik en herstellen zichzelf snel. De prijs van het speelgras is te vinden op onze graszoden pagina. Met deze voordelige prijzen kun je gemakkelijk en snel zelf je een gazon creëren. Onze medewerkers in het tuincentrum geven je graag advies.

Graszoden prijs per m2_Tuincentrum Leurs

Graszoden per m2 kopen bij Tuincentrum Leurs

Bij Tuincentrum Leurs in Venlo is het mogelijk om graszoden per m2 te kopen. Je kunt deze graszoden ook online bestellen. Als je de graszoden online besteld hebt kun je kiezen of je deze zelf op wilt halen in het tuincentrum of dat deze thuis worden bezorgd. Beide keuzes hebben veel voordelen. Als je ze in het tuincentrum op komt halen dan kun je zelf een tijdstip kiezen wat je het beste uitkomt. Bij het bezorgen kun je ook een voorkeur aangeven, maar kunnen wij helaas niet altijd garanderen dat dit lukt. Voor bestellingen die groter zijn dan 50 m2 kunnen wij in overleg op andere dagen leveren. Voor vragen over de levertijden of afhaaldagen kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons tuincentrum in Venlo. 

Graszoden per m2 online bestellen

Je kunt dus je graszoden bij Tuincentrum Leurs per m2 online bestellen. Bij grotere bestellingen bezorgen wij de graszoden aan huis. De graszoden zijn in vijf stappen te bestellen:

  • Kies tussen de graszoden speelgras of het schaduwgras
  • Geef aan hoeveel m2 graszoden je wilt kopen
  • Klik op de bestelknop en vul de informatie juist in
  • Kies de juiste datum voor de bezorging of afhalen
  • Betaal en voltooi de bestelling

Gekoelde graszoden per m2

Gras is een dagvers product en bij gekoelde graszoden blijft de kwaliteit het best. Uiteraard kunnen onze gekoelde graszoden thuis worden bezorgd of worden afgehaald in ons tuincentrum in Venlo. Zeker met hogere temperaturen zijn gekoelde graszoden de enige optie. Maar uit jarenlange ervaring weten wij dat gekoelde graszoden eigenlijk in vrijwel alle gevallen betere resultaten laten zien. En omdat alleen het beste goed genoeg is kiezen ervoor alleen gekoelde graszoden aan te bieden. 

Grasmatten per m2 leggen

De graszoden die wij bij Tuincentrum Leurs verkopen voor een gunstige prijs per mkan je zelf gemakkelijk leggen. Je bent hier ongeveer een middagje mee bezig. Het is van belang dat je de graszoden binnen 12 uur na aankoop legt, anders kan het voorkomen dat deze niet meer hechten en sneller verkleurt. Ook voor alle hulpmiddelen en voor het onderhoud voor jouw gazon kun je terecht bij Tuincentrum Leurs.

Heb je vragen over het aanleggen van een mooi gazon? Kom dan langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder bij het aanleggen van een prachtig gazon waar je lang van kunt genieten. Ons tuincentrum is gelegen in Venlo nabij Steyl, Baarlo en Maasbree. Wij hopen je snel terug te zien bij Tuincentrum Leurs! 

Bezoek de webshop