Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Graszoden prijs per m2

Concurerende graszoden prijs per m2 vindt je bij Tuincentrum Leurs in Venlo, of natuurlijk in onze webshop! Kom naar Tuincentrum Leurs als je op zoek bent naar graszoden voor een gunstige prijs per m2! Bij ons tuincentrum in Venlo ben je aan het juiste adres voor goede kwaliteit graszoden. Ook kun je bij Tuincentrum Leurs graszoden online per m2 bestellen. 

Prijs voor graszoden per m2

Bij Tuincentrum Leurs verkopen wij twee verschillende soorten graszoden: speelgras en schaduwgras. Het speelgras is ideaal voor als je kinderen veel op het gras gaan voetballen of spelen. Het schaduwgras is echter weer goed geschikt als je veel schaduw in de tuin hebt en bang bent dat regulier gras hier niet goed zal groeien. Beide grassoorten kunnen goed tegen intensief gebruik en herstellen zichzelf snel. De prijs van het speelgras is €1,99 per m2. Het schaduwgras kost €2,50 per m2. Met deze voordelige prijzen kun je gemakkelijk en snel zelf je een gazon creëren. Onze medewerkers in het tuincentrum geven u graag advies.

Graszoden prijs per m2_Tuincentrum Leurs

Graszoden per m2 kopen bij Tuincentrum Leurs

Bij Tuincentrum Leurs in Venlo is het mogelijk op graszoden per m2 te kopen. Je kunt deze graszoden ook online bestellen. Als je de graszoden online besteld heeft kan je kiezen of je deze zelf op wilt halen in het tuincentrum of dat deze thuis worden bezorgd. Beide keuzes hebben veel voordelen. Als je ze in het tuincentrum op komt halen dan kun je natuurlijk zelf een tijdstip kiezen wat je het beste uitkomt. Bij het bezorgen is dit ook mogelijk, maar kunnen wij helaas niet altijd garanderen dat dit lukt. De bezorgdagen zijn van woensdag tot en met vrijdag. Voor bestellingen die groter zijn dan 60 m2 kunnen wij in overleg ook op maandag of dinsdag leveren. Voor vragen over de levertijden of afhaaldagen kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons tuincentrum in Venlo. 

Graszoden per m2 online bestellen

Je kunt dus je graszoden bij Tuincentrum Leurs per m2 online bestellen. Bij bestellingen vanaf 5 m2 bezorgen wij de graszoden aan huis. De graszoden zijn in vijf stappen te bestellen:

  • Kies tussen de graszoden speelgras of het schaduwgras
  • Geef aan hoeveel m2 graszoden je wilt kopen
  • Klik op de bestelknop en vul de informatie juist in
  • Kies de juiste datum voor de bezorging of afhalen
  • Betaal en voltooi de bestelling

Grasmatten per m2 leggen

De graszoden die wij bij Tuincentrum Leurs verkopen voor een gunstige prijs per m2 kan je zelf gemakkelijk leggen. Je bent hier ongeveer een middagje mee bezig. Het is van belang dat je de graszoden binnen 12 uur na aankoop legt, anders kan het voorkomen dat deze niet meer hechten. Ook voor alle hulpmiddelen en voor het onderhoud voor jouw gazon kun je terecht bij Tuincentrum Leurs.

Heb je vragen over het aanleggen van een mooi gazon? Kom dan langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder bij het aanleggen van een prachtig gazon waar je lang van kunt genieten. Ons tuincentrum is gelegen in Venlo nabij Steyl, Baarlo en Maasbree. Wij hopen u snel terug te zien bij Tuincentrum Leurs! 

Bezoek de webshop

Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Leurs in Venlo
Straelseweg 370
5916 AD Venlo

(0031) (0)77 3216000
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  09.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.00 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.00 - 18.00 uur
 Donderdag  09.00 - 21.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 21.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 18.00 uur
 Zondag  09.30 - 18.00 uur


Kom gezellig een hapje eten in ons Tuincafé of bij La Piazza Leurs!