Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Graszoden Limburg

Graszoden kopen in Limburg bij tuincentrum LeursUw graszoden kopen in Limburg doet u natuurlijk bij Tuincentrum Leurs. U hebt de keuze uit verschillende grassoorten van topkwaliteit voor een goede prijs. Of u nu een speelgazon of een siergazon wilt aanleggen: wij hebben de juiste zoden voor u. Bij ons kunt u ook terecht voor gratis advies op maat over de bemesting van uw graszoden. Onze medewerkers staan de hele dag voor u klaar om u te helpen, zodat u aan het einde van uw dag winkelen met de beste zoden naar huis gaat.

Dagverse graszoden kopen Limburg

Bij tuincentrum Leurs koopt u dagverse graszoden. Van maandag tot en met zaterdag is het mogelijk om de graszoden bij u af te laten leveren. In het bestelformulier kunt u uw locatie aangeven en snel uw prijs berekenen. U kunt er ook voor kiezen om de zoden bij ons tuincentrum af te komen halen. Dit kunt u in het bestelformulier aangeven, maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen. Dan zorgen wij ervoor dat wij genoeg zoden apart leggen.

Tuincentrum Leurs voor al uw tuinaanleg artikelen

Naast graszoden verkopen wij ook veel andere artikelen voor tuinaanleg en bieden wij ook de beste tuinmeubels en -gereedschappen aan. Zo hebben wij onder andere kunstgras in ons assortiment zitten. Of u nu graszoden laat bezorgen of ze komt ophalen in ons tuincentrum: wij zorgen voor dagverse zoden van topkwaliteit. Bestel direct of kom langs bij ons tuincentrum. Graag tot ziens bij Tuincentrum Leurs in Limburg!