Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Graszoden Limburg

Graszoden kopen in Limburg? Kom langs bij Tuincentrum Leurs! Of bestel graszoden in onze webshop, wij leveren graszoden aan huis. Wij bieden je speelgras en schaduwgras online aan van topkwaliteit voor een mooie prijs. Of je nu een speelgazon of een siergazon wilt aanleggen: graszoden kopen in Limburg doe je bij Tuincentrum Leurs.

Bekijk dit filmpje voor onderhoudtips voor jouw gazon!

Hoe leg je graszoden in jouw tuin in Limburg?

Het is heel erg belangrijk dat je de graszoden die je hebt gekocht bij Tuincentrum Leurs in Limburg zo snel mogelijk in jouw tuin legt. Dit moet binnen 12 uur gebeuren of de graszoden zullen niet meer goed hechten. Dit zou natuurlijk dood zonde zijn! We geven je graag wat advies over het leggen van de grasmatten. Begin allereerst met het omspitten van de ondergrond. Je dient de grond hierbij 10 cm los te maken en daarna te bestrooien met potgrond, zodat het oppervlak gelijk wordt. Maak de ondergrond volkomen egaal met een hark voordat je de graszoden gaat leggen. Als je dit hebt gedaan, maak je de ondergrond vochtig. Leg de graszoden strak tegen elkaar aan en rol ze uit. Als er gaten ontstaan, kun je deze opvullen met potgrond. Rol of klop de graszoden stevig aan en besproei het nieuwe gazon. Als je het gras te lang vindt, dan kun je het maaien tot een minimale lengte van 4,5 cm. Lees ook een onze tuintips over graszoden!

Hoeveel kosten de graszoden van Tuincentrum Leurs in Limburg?

Van februari tot eind oktober leveren we speelgras en schaduwgras bij je thuis in Limburg. Schaduwgras is een hele sterke grassoort voor in de schaduw. Wij bieden jou voordelige prijzen:

  • Graszoden van speelgras kosten bij ons €3,49 per m²
  • Graszoden van schaduwgras kosten bij ons € 3,79 per m²

Natuurlijk geven wij je graag advies over de bemesting van de graszoden. Ook alle benodigdheden voor het onderhouden van een prachtig gazon koop je bij tuincentrum Leurs. Kom snel eens bij ons langs! Bel vooraf voor de zekerheid met 077-3216000 of we voldoende op voorraad hebben liggen, dan houden we het apart.

Gekoelde graszoden kopen bij Tuincentrum Leurs

Wist je dat gras een dagvers product is? Wij raden je daarom aan om bij temperaturen boven de 20 graden gekoeld gras te bestellen. Dit is mogelijk wanneer u de graszoden wilt laten bezorgen of af komt halen in ons tuincentrum. Meer weten over het gekoelde gras? Bel naar: 077-321600.

Dagverse grasmatten kopen in Limburg

Bij Tuincentrum Leurs in Limburg koopt je dagverse graszoden. Van dinsdag t/m vrijdag is het mogelijk om de graszoden te laten bezorgen. In onze webshop kun je jouw postcode ingeven en snel de verzendkosten berekenen. Je kunt er ook voor kiezen om de grasmatten bij ons tuincentrum af te komen halen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Dit kun je in het bestelproces aangeven, maar je kunt ons natuurlijk ook even bellen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Maak van jouw tuin een droomtuin. Naast graszoden kun je voor alle decoratie van jouw tuin bij ons terecht, denk aan tuinplanten tuinmeubelen barbecues en meer! 

Graszoden bestellen?