Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Graszoden Limburg

Graszoden kopen in Limburg? Kom langs bij Tuincentrum Leurs! Of bestel uw graszoden in onze webshop, wij leveren graszoden aan huis. Wij bieden u speelgras en schaduwgras online aan van topkwaliteit voor een mooie prijs. Of u nu een speelgazon of een siergazon wilt aanleggen: graszoden kopen in Limburg doet u bij Tuincentrum Leurs.

Bekijk dit filmpje voor onderhoudtips voor uw gazon!

Hoe legt u graszoden in uw tuin in Limburg?

Het is heel erg belangrijk dat u de graszoden die u heeft gekocht bij Tuincentrum Leurs in Limburg zo snel mogelijk in uw tuin legt. Dit moet binnen 12 uur gebeuren of de graszoden zullen niet meer goed hechten. Dit zou natuurlijk dood zonde zijn! We geven u graag wat advies over het leggen van de grasmatten. Begin allereerst met het omspitten van de ondergrond. U dient de grond hierbij 10 cm los te maken en daarna te bestrooien met potgrond, zodat het oppervlak gelijk wordt. Maak de ondergrond volkomen egaal met een hark voordat u de graszoden gaat leggen. Als u dit heeft gedaan, maakt u de ondergrond vochtig. Leg de graszoden strak tegen elkaar aan en rol ze uit. Als er gaten ontstaan, kunt u deze opvullen met potgrond. Rol of klop de graszoden stevig aan en besproei uw nieuwe gazon. Als u het gras te lang vindt, dan kunt u het maaien tot een minimale lengte van 4,5 cm. Lees ook een onze tuintips over graszoden!

Hoeveel kosten de graszoden van Tuincentrum Leurs in Limburg?

Van februari tot eind oktober leveren we speelgazon bij u thuis in Limburg en vanaf juli leveren we ook schaduwgras. Schaduwgras is een hele sterke grassoort voor in de schaduw. Wij bieden u voordelige prijzen:

  • Graszoden van speelgras kosten bij ons €2,29 per m²
  • Graszoden van schaduwgras kosten bij ons € 2,50 per m²

Natuurlijk geven wij u graag advies over de bemesting van de graszoden. Ook alle benodigdheden voor het onderhouden van een prachtig gazon koopt u bij tuincentrum Leurs. Kom snel eens bij ons langs! Bel vooraf voor de zekerheid met 077-3216000 of we voldoende op voorraad hebben liggen, dan houden we het apart.

Dagverse grasmatten kopen in Limburg

Bij Tuincentrum Leurs in Limburg koopt u dagverse graszoden. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het mogelijk om de graszoden bij u af te laten leveren. In onze webshop kunt u uw postcode ingeven en snel uw verzendkosten berekenen. U kunt er ook voor kiezen om de grasmatten bij ons tuincentrum af te komen halen. Dit kunt u in het bestelproces aangeven, maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Maak van uw tuin een droomtuin naast graszoden kunt u voor alle decoratie van uw tuin bij ons terecht, denk aan tuinplanten tuinmeubelen barbecues en meer!