Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Graszoden bezorgen

 

Ben je op zoek naar een winkel die graszoden laat bezorgen? Dan ben je bij Tuincentrum Leurs in Venlo aan het juiste adres! Wij bezorgen graszoden zowel in Nederland als Duitsland. Onze graszoden zijn van zeer goede kwaliteit. Wij kunnen je graszoden zelfs koelen als je dat zou willen. Op deze manier zullen jouw bestelde graszoden minder snel uitdrogen. Laat nu ook jouw graszoden bezorgen!

Graszoden bezorgen_Tuincentrum Leurs

Soorten graszoden

Er kunnen verschillende soorten graszoden bij jou worden bezorgd. Zo biedt Tuincentrum Leurs:

Het is handig om van te voren te bedenken welke grassoort je het liefst laat bezorgen. Zo is het ene gras misschien geschikter in je tuin dan de ander. Spelen er bijvoorbeeld veel kinderen op het gras? Dan is speelgras een verstandige keus. Wanneer er weinig op het gras zal worden gelopen en het gras ook deels in de schaduw zal worden neergelegd, is schaduwgras een uitstekende keus om te laten bezorgen.

Hoe bestel ik mijn graszoden?

Als je weet welke graszoden je wilt laten bezorgen is het natuurlijk belangrijk dat je ze eerst online of in de winkel besteld bij Tuincentrum Leurs in Venlo nabij Helmond. Dit gaat heel eenvoudig. Zie hieronder een stappenplan:

1. Kies er voor of speelgras of schaduwgras wil laten bezorgen
2. Vul het aantal m2 in
3. Klik op 'bestel' en vul alle gegevens zo volledig mogelijk in
4. Kies een bezorgdatum uit, als je de grasmatten wilt laten bezorgen of kies voor 'ik haal deze bestelling op in het tuincentrum'
5. Kies een betaalmethode en voltooi vervolgens de betaling

De bezorgers komen er dan zo snel mogelijk aan met jouw mooie graszoden! Let op, geef de bestelling minimaal 2 dagen voor de levering de bestelling aan ons door. Daarnaast kunnen we de leverdatum niet helemaal garanderen i.v.m. de planning van onze bezorgdienst. Mocht het zo zijn dat de gewenste leverdatum van de graszoden niet beschikbaar is, dan nemen wij uiteraard contact met je op.

Graszoden bezorgen_Tuincentrum Leurs

Graszoden: gekoeld leveren

Gras is een dagvers product. Daarom raden wij aan om bij temperaturen boven de 20 graden gekoeld gras te bestellen voor de allerbeste kwaliteitsgarantie. Gekoeld gras bestellen is uiteraard mogelijk wanneer je de graszoden thuis laat bezorgen. Wil je meer weten over gekoeld gras? Bel dan naar: 077-3216000.

Bezorgde graszoden onderhouden

Als je bestelde graszoden eenmaal zijn bezorgd, dan wil je de grasmatten natuurlijk ook mooi houden. Dit doe je natuurlijk door je gras regelmatig wat te sproeien als het droog is, maar om je gazon écht mooi te houden is er wel wat meer nodig dan regelmatig sproeien. Om de bezorgde graszoden zo goed mogelijk te onderhouden, is het belangrijk dat je onder andere de graszoden regelmatig voedt met gazon meststoffen en met kalk. Ook deze producten van Tuincentrum Leurs kan je laten bezorgen.

Laat snel jouw graszoden bezorgen
Kan jij nu ook niet wachten om nieuw gras te hebben in jouw tuin? Bestel dan onze graszoden, online of in de winkel! En laat de mooie graszoden van Tuincentrum Leurs bij jou thuis bezorgen! Super handig toch? Wij hopen snel de beste graszoden naar jou te mogen brengen.  

 

Bezoek de webshop