Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Grasmatten Limburg

 

Ben je op zoek naar grasmatten in de buurt van Limburg? Kom naar Tuincentrum Leurs! De grasmatten van Leurs zijn van topkwaliteit en voor een goede prijs te koop. 

Grasmatten kopen in Limburg

Voor prachtige grasmatten van goede kwaliteit kom je naar Tuincentrum Leurs. Bij ons tuincentrum kun je kiezen uit speelgras of schaduwgras. Speelgras is ideaal omdat het wat dikker is en het gazon ook bij intensief gebruik lang mooi blijft. Ook herstelt dit gras zich snel na bijvoorbeeld een potje voetbal. Schaduwgras heeft zo zijn andere voordelen, het is namelijk perfect geschikt voor een tuin waar veel schaduw is. Ook schaduwgras kan goed tegen intensief gebruik! Dus heb je een tuin in Limburg vol schaduw? Koop dan het schaduwgras van Tuincentrum Leurs!

Grasmatten Limburg_Tuincentrum Leurs

Prijzen van grasmatten in Limburg

Bij Tuincentrum Leurs kan je terecht voor grasmatten voor een zeer concurrerende prijs. Voor actuele prijzen en leverinformatie van onze graszoden, klik hier. 

Grasmatten laten koelen in Limburg

Grasmatten eisen redelijk wat verzorging. Ten eerste is het van belang dat je jouw grasmatten binnen 12 uur na aankoop legt. Anders bestaat de kans dat deze niet meer hechten of snel gaan verkleuren. Voor gras in Limburg adviseren wij gekoeld gras. Uit ervaring weten wij dat met gekoelde grasmatten het beste resultaat behaald wordt. 

Grasmatten Limburg_Tuincentrum Leurs

Grasmatten bestellen in Limburg

Met de volgende vijf stappen heb je binnenkort prachtige grasmatten in jouw tuin in Limburg liggen:

  1. Maak een keuze tussen speelgras of schaduwgras
  2. Vul het gewenste aantal vierkante meters in
  3. Klik op de knop 'bestel' en vul de gegevens in
  4. Kies een afleverdatum of kies voor de optie ophalen in het tuincentrum
  5. Voltooi de bestelling door een betaalmethode te kiezen en te betalen

Voor de mooiste grasmatten van goede kwaliteit voor een goede prijs kom je dus naar Tuincentrum Leurs in Venlo nabij Sevenum, Maasbree en Venray. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend. Voor vragen kan je langskomen of natuurlijk contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw tuin. Ook kan je langskomen voor gratis bemestingsadvies voor jouw gazon. Zo houd je de grasmatten in jouw tuin gezond en kan je hier nog langer van genieten. Neem ook eens een kijkje bij de gazonkalender om alles uit jouw gazon te halen. Tot ziens bij Tuincentrum Leurs! 

Bezoek de webshop