Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Dierenwinkel Roermond

Bent u op zoek naar een goede dierenwinkel in de buurt van Roermond? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Leurs. Bij ons vindt u alles voor uw hond, kat, knaagdier, konijn, vogel of vis.

De uitgebreide dierenwinkel van Tuincentrum Leurs nabij RoermondAlles voor uw huisdier bij onze dierenwinkel nabij Roermond

Uw kleine vriendje verdient natuurlijk enkel het beste, daarom verkopen we bij de dierenwinkel van Tuincentrum Leurs in de buurt van Roermond topmerken dierbenodigdheden. De juiste voeding zorgt er voor dat uw huisdier gezond blijft en dit is natuurlijk het belangrijkst. Bekijk onze schappen vol dierenvoeding en vergelijk de verschillende soorten voer met elkaar. Onze deskundige medewerkers helpen u hier graag bij. Naast een breed assortiment dierenvoeding verkopen we ook:

  • Honden- en kattenmanden
  • Dierensnacks
  • Zangzaad
  • Hokken voor knaagdieren
  • Vogelkooien
  • Diverse speeltjes
  • Nog veel meer dierbenodigdheden; kom langs bij onze dierenwinkel bij Roermond!

Uw huisdier verdient het om af en toe eens flink verwend te worden. Dit doet u met de dierbenodigdheden van Dierenshop Leurs. Laat uw hond genieten van een knapperig bot of gun uw kat een heerlijk snoepje. Een heerlijke zachte mand of een nieuw hok kan uw diertje ook helemaal doen opleven.

Vissen kopen bij Dierenwinkel Leurs in de buurt van Roermond

Wilt u een vijver aanleggen in uw tuin in de buurt van Roermond of heeft u misschien al een vijver? Daar horen natuurlijk een paar mooie vissen in! In de dierenwinkel van Tuincentrum Leurs nabij Roermond vindt u grote bakken met mooie, gekleurde vissen er in. We hebben ook kleinere bakken met daarin vissen voor in een aquarium in huis. Bij vissen is het heel belangrijk dat u zich goed laat inlichten door onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u over de juiste verzorging per vissoort.

Het project ‘Happy Konijn’ bij de dierenshop van LeursHaal uw vissen in de dierenwinkel van Tuincentrum Leurs nabij Roermond

Bij de verzorging van een konijn komt heel wat kijken, meer dan de meeste mensen weten. Wist u bijvoorbeeld dat u een konijn nooit in zijn eentje kunt houden? Koop altijd een vriendje, anders zal uw konijn vereenzamen! Dierenwinkel Leurs bij Roermond doet mee aan het project ‘Happy Konijn’ van de Dierenbescherming. We beseffen ons dat een dierenwinkel dé plek is om voorlichting te geven over de verzorging van konijnen. Op onze website vindt u alvast de tien gouden tips bij het kiezen voor een konijn.

Kom snel eens langs bij de dierenwinkel van ons tuincentrum in de buurt van Roermond en neem uw huisdier gezellig mee!