Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Dierenwinkel Roermond

Ben je op zoek naar een goede dierenwinkel in de buurt van Roermond? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Leurs. Bij ons vind je alles voor jouw hond, kat, knaagdier, konijn, vogel of vis.

De uitgebreide dierenwinkel van Tuincentrum Leurs nabij RoermondAlles voor uw huisdier bij onze dierenwinkel nabij Roermond

Jouw kleine vriendje verdient natuurlijk enkel het beste, daarom verkopen we bij de dierenwinkel van Tuincentrum Leurs, in de buurt van Roermond, topmerken dierbenodigdheden. De juiste voeding zorgt er voor dat jouw huisdier gezond blijft en dit is natuurlijk het belangrijkst. Bekijk onze schappen vol dierenvoeding en vergelijk de verschillende soorten voer met elkaar. Onze deskundige medewerkers helpen je hier graag bij. Naast een breed assortiment dierenvoeding verkopen we ook:

  • Honden- en kattenmanden
  • Dierensnacks
  • Zangzaad
  • Hokken voor knaagdieren
  • Vogelkooien
  • Diverse speeltjes
  • Nog veel meer dierbenodigdheden; kom langs bij onze dierenwinkel bij Roermond!

Jouw huisdier verdient het om af en toe eens flink verwend te worden. Dit doe je met de dierbenodigdheden van Dierenshop Leurs. Laat jouw hond genieten van een knapperig bot of gun jouw kat een heerlijk snoepje. Een heerlijke zachte mand of een nieuw hok kan het diertje ook helemaal doen opleven.

Vissen kopen bij Dierenwinkel Leurs in de buurt van Roermond

Woon je in de buurt van Roermond en wil je graag een vijver in de tuin aanleggen of heb je misschien een vijver? Daar horen natuurlijk een paar mooie vissen in! In de dierenwinkel van Tuincentrum Leurs nabij Roermond vind je grote bakken met mooie, gekleurde vissen er in. We hebben ook kleinere bakken met daarin vissen voor in een aquarium in huis. Bij vissen is het heel belangrijk dat je je goed laat inlichten door onze deskundige medewerkers. Zij vertellen je over de juiste verzorging per vissoort.

Het project ‘Happy Konijn’ bij de dierenshop van LeursHaal uw vissen in de dierenwinkel van Tuincentrum Leurs nabij Roermond

Bij de verzorging van een konijn komt heel wat kijken, meer dan de meeste mensen weten. Wist je bijvoorbeeld dat je een konijn nooit in zijn eentje kunt houden? Koop altijd een vriendje, anders zal jouw konijn vereenzamen! Dierenwinkel Leurs nabij Roermond doet mee aan het project ‘Happy Konijn’ van de Dierenbescherming. We beseffen ons dat een dierenwinkel dé plek is om voorlichting te geven over de verzorging van konijnen. Op onze website vind je alvast de tien gouden tips bij het kiezen voor een konijn.

Kom snel eens langs bij de dierenwinkel van ons tuincentrum in de buurt van Roermond en neem jouw huisdier gezellig mee!

Bezoek de webshop