Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Carnavalskleding

Carnavalskleding uitzoeken in Venlo en omgeving? Kom dan naar Leurs voor een compleet

aanbod, wij zijn 7 dagen per week geopend. Of bekijk een groot deel van onze carnavalsartikelen alvast in onze webshop. Het is de hoogste tijd om na te denken over jouw carnavalskleding van 2020. Carnaval komt alweer inzicht, daar worden wij blij van want de voorpret kan wéér beginnen! Voor een buitengewoon kostuum zul je zeker slagen bij Leurs.

Carnavalskleding verkrijgbaar bij Leurs in Venlo

In onze carnavalswinkel kom je gelijk in de stemming voor een goed feestje. Een geluksmomentje vind je zeker door langs te komen. Wij hebben artikelen voor jong en oud, man of vrouw meisje of jongen. Een schattig baby pakje of stoer pak voor je tiener, voor ieder wat wils. Pas op, kiezen is niet makkelijk! Ben je opzoek naar: 

Je kunt jouw carnavalskleding zelfs passen in de daarvoor bestemde pashokjes!
 

 Carnavalskleding tuincentrum Leurs Venlo Carnavalsmaskers tuincentrum Leurs te Venlo Carnavalskleding tuincentrum Leurs Venlo Tutu's carnavalskleding tuincentrum Leurs Venlo  Schmink carnaval tuincentrum Leurs te Venlo 


Wist je dat ... er een leuke korting is voor groepen op onze carnavalsafdeling? En ... dat wij ook een carnavalsbuffet serveren op carnavalsdinsdag?

Plan je route naar de mooiste carnavalskleding van Venlo